pesis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πρεπει να το υποστηριζει και το κινητο σου. Ποιο κινητο εχεις? Αν το υποστηριζει το κινητο σου τοτε συνδεσει με τηλεοραση αλλα και με κινητο στο ιδιο ρουτερ και απλα πηγαινε στην τηλεοραση και στο κινητο και ενεργοποιησε το mirroring και θα δει το ενα το αλλο. παταω στο mirrorinng και απο κει και περα δεκ ξερω τι πρεπει να κανω. το κινιτο ειναι http://www.e-shop.gr/archos-40-titanium-dual-sim-black-p-TEL.001497 και το ταμπλετ ειναι το http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_HD_7_ME173X/
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μαλλον καμια απο τις δυο συσκευες σου δεν υποστηριζει mirroring. Εγω παντως με το samsung galaxy s4 μια χαρα υποστηριζεται.
Ison_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πού μπορώ να αλλάξω ελαστικά αυτοκινήτου στην Αθήνα και να είναι σχετικά φτηνός και αξιόπιστος;
kuzko21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Απορία απο το θρεντ της ναρκωσης , οταν γινεται ενα μεγάλο χειρουργείο , 15 ώρες ξερωγω , οι γιατροί δουλεύουν 15 ώρες?μδλδ υπάρχει ένας κύριος γιατρός να κόβει 15 ώρες? η το πανε με βάρδιες? Η το πανε τμηματικά , πρώτα ένας τα τακάκια , μέτα δίσκοπλάκες , μετά άλλος ψαλίδια κλπ? 1
pesis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Απορία απο το θρεντ της ναρκωσης , οταν γινεται ενα μεγάλο χειρουργείο , 15 ώρες ξερωγω , οι γιατροί δουλεύουν 15 ώρες?μδλδ υπάρχει ένας κύριος γιατρός να κόβει 15 ώρες? η το πανε με βάρδιες? Η το πανε τμηματικά , πρώτα ένας τα τακάκια , μέτα δίσκοπλάκες , μετά άλλος ψαλίδια κλπ? χαχαχχαχαχαχαχα
Valerie_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Απορία απο το θρεντ της ναρκωσης , οταν γινεται ενα μεγάλο χειρουργείο , 15 ώρες ξερωγω , οι γιατροί δουλεύουν 15 ώρες?μδλδ υπάρχει ένας κύριος γιατρός να κόβει 15 ώρες? η το πανε με βάρδιες? Η το πανε τμηματικά , πρώτα ένας τα τακάκια , μέτα δίσκοπλάκες , μετά άλλος ψαλίδια κλπ? έχω ακούσει για ομάδες γιατρών σε μεγάλα χειρουργεία.
pesis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πού μπορώ να αλλάξω ελαστικά αυτοκινήτου στην Αθήνα και να είναι σχετικά φτηνός και αξιόπιστος; ρε φιλε ειπαμε να ρωταμε.... αλλα οχι και τετοιες ερωτησεις... εσυ μπορεις να μου πεις που να βαλω καλη και φτηνη βενζινη σημερα στην θεσσαλονικη γιατι πρεπει να παω στο χωριο? παραδειγμα σου δινω. δεν σε τρολλαρω.
kuzko21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 έχω ακούσει για ομάδες γιατρών σε μεγάλα χειρουργεία. Μονοκοπανιά το πάνε ναι οκ , ομαδες γιατρων υπαρχουν γενικα σε σοβαρα χειρουργεια , οχι μονο σε μεγαλα. Αλλα ενας ανθρωπος ως κυριος (main) γιατρος ας πουμε , μου φαινεται αδυνατον να χειρουργει 15 ωρες μονοκοπανια αποδοτικα. Αρα οταν λεμε για ομαδες γιατρων , σταματαει καποιος στις 4 μετα συνεχιζει αλλος (που προφανως ηταν μεσα στο χειρουργειο) , κοκ? ο αρχικος παιζει να ξεκουραστει καθολου?
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει κανει κανεις ανανεωση της καρτας ανεργιας του μεσω του ιντερνετ? Αν ναι μπορει να μου πει γιατι ενω συνδεωμαι και παω στο πεδιο δελτιο ανεργιας δεν μου βγαζει πουθενα ανανεωση? Μηπως απλα πρεπει να συνδεθω οταν ειναι το πλαισιο ημερων που μπορω να ανανεωσω την καρτα ανεργιας μου λες και πηγαινω στον οαεδ?
gokuthelegend Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει κανει κανεις ανανεωση της καρτας ανεργιας του μεσω του ιντερνετ? Αν ναι μπορει να μου πει γιατι ενω συνδεωμαι και παω στο πεδιο δελτιο ανεργιας δεν μου βγαζει πουθενα ανανεωση? Μηπως απλα πρεπει να συνδεθω οταν ειναι το πλαισιο ημερων που μπορω να ανανεωσω την καρτα ανεργιας μου λες και πηγαινω στον οαεδ? Φίλε όχι, δεν το έχουν φτιάξει ακόμη το συγκεκριμένο σύστημα. Προς το παρόν πας σε ΟΑΕΔ.
Valerie_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Χρονικό διάστημα για την ανανέωση του Δελτίου Ανεργίας τι ημερομηνίες έχει εκεί; είναι στην αρχική σελίδα.
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 03/10/2014 - 20/10/2014 Αυτο σημαινει οτι μονο τοτε μπορω να ανανεωσω την καρτα ανεργιας μου?
Valerie_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είμαι σίγουρη αλλά για να το αναφέρει έτσι,μάλλον αυτό θα είναι. Εγώ θα περίμενα μέχρι τις 3 και αν δεν έβγαζε κάτι στο σάιτ θα πήγαινα στον ΟΑΕΔ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις