black_rabBiT Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ετσι πρεπει. Φούστα, κουζίνα και φασίνα.
giorgolavos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι οι γυφτισσες φορανε ολο φουστες? πειδη απο κατω κρυβουν οτι κλεβουν. και το κρατανε ειτε με το χερι μεσα απο την φουστα ειτα απ'εξω, αναλογα τι δεν τους φαινεται περιεργο εκεινη την ωρα. Εχω δει να εχουν και ολοκληρο τενεκε λαδι (κατοικος δυτικηςς αττικης εγω και ξερω...). 3
άδικος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Α ναι και που χρησιμοποειται δλδ? Και για πληγες τι ριχνεις να σταματαει το αιμα? Καύση & καθαρισμό κυρίως. Δε ρίχνεις τίποτα για να σταματήσει το αίμα. Σταματά από μόνο του. Καλύπτεις τη πληγή να επιταχύνεις τη διαδικασία. Χρησιμοποιούμε καθαρό οινόπνευμα στις πληγές για να τις απολυμάνουμε. 1
Valerie_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 1. Πλένουμε την πληγή με νερό. 2. Καθαρίζουμε την πληγή με οξυζενέ με γάζα από μέσα προς τα έξω . 3. Απολυμαίνουμε την πληγή με ιώδιο –μπεταντίν . 4. Καλύπτουμε την πληγή με χανζαπλάστ ή αποστειρωμένη γάζα ή αν χρειάζεται τη δένουμε με επίδεσμο . 2
tony81 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Γειά χαρά παλικάρια. Πως μπορώ να κάνω ταινία-υπότιτλους ένα αρχείο?
black_rabBiT Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί και το vlc να κάνει ενσωμάτωση.
pesis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί και το vlc να κάνει ενσωμάτωση. οχι με το VLC το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ονομασεις τουσ υποτιτλους και την ταινια με το ιδιο ονομα για να παιζει αυτοματα. αν ειναι το αρχειο AVI τοτε θα χρειαστεις το AVI Recomp το οποιο κανει πληρη ενσωματωση και αργει, υπαρχει και γρηγορη ενσωματωση που κανει παλι δουλεια και εξυπηρετει και ειναι αυτο http://aviaddxsubs.en.softonic.com/ . αν ειναι mkv τοτε χρειαζεσαι το MKV toolnix googlare και θα το βρεις. αλλα αν εχεις ταινια και δεν εχεις υποτιτλους απλα κατεβασε τους κανε αποσυμπιεση και απλα συρε το srt μεσα στην ταινια. uploader ειμαι στο γνωστο ελληνικο και κανω αυτες τις δουλειες Γειά χαρά παλικάρια. Πως μπορώ να κάνω ταινία-υπότιτλους ένα αρχείο? το ιδιο ισχυει και για σενα
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ξερει κανεις τι ακριβως ειναι το google chromecast? Ειναι media player ή κατι αλλο?
kuzko21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στην ουσια σου επιτρεπει να εχεις το περιεχομενο του κινητου/pc/tablet στην τελεοραση σου χωρις καλωδια.
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ε μα αυτο υπαρχει ηδη στις νεες τηλεορασεις και λεγεται mirroring π.χ. η samsung τηλεοραση που εχω εγω μπορει και το κανει με το κινητο μου μιας και το υποστηριζουν και τα δυο.
pesis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στην ουσια σου επιτρεπει να εχεις το περιεχομενο του κινητου/pc/tablet στην τελεοραση σου χωρις καλωδια. εγω που εχω την καινουργια samsung ακομα δεν καταφερα να μπω ποτε με κινιτο/Η/Υ/ταμπλετ
tony81 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Pesi Ευχαριστώ. Θέλω να περάσω καμια ταινία μωρέ σε tablet (ps3, κινητό) και γενικά χρειαζεται να είναι ενα αρχείο..
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 εγω που εχω την καινουργια samsung ακομα δεν καταφερα να μπω ποτε με κινιτο/Η/Υ/ταμπλετ Πρεπει να το υποστηριζει και το κινητο σου. Ποιο κινητο εχεις? Αν το υποστηριζει το κινητο σου τοτε συνδεσει με τηλεοραση αλλα και με κινητο στο ιδιο ρουτερ και απλα πηγαινε στην τηλεοραση και στο κινητο και ενεργοποιησε το mirroring και θα δει το ενα το αλλο.
pesis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Pesi Ευχαριστώ. Θέλω να περάσω καμια ταινία μωρέ σε tablet (ps3, κινητό) και γενικά χρειαζεται να είναι ενα αρχείο.. ναι φιλε δυστιχως πρεπει να ειναι ενσωματωμενοι. η μονη λυση ειναι να τους ενσωματωσεις ή να κατεβασεις ηδη ενσωματωμενη ταινιουλα. αλλα προτεινω να ασχοληθεις με την ενσωματωση λιγο για να μαθεις. καποια στιγμη θα σου χρειαστει. γιατι τους καλομαθαμε τα ετοιματζιδικα. 1
saxos55 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ε μα αυτο υπαρχει ηδη στις νεες τηλεορασεις και λεγεται mirroring π.χ. η samsung τηλεοραση που εχω εγω μπορει και το κανει με το κινητο μου μιας και το υποστηριζουν και τα δυο. Ναι, αλλά το chromecast το κάνει σε οποιαδήποτε τηλεόραση έχει hdmi είσοδο. Δε χρειάζεται τίποτα άλλο (χρειάζεται και μία πρίζα για την ακρίβεια ή ένα usb ελεύθερο στην τηλεόραση για να τραβάει ρεύμα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις