mynam3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Στην φορολογικη δηλωση φαινεται το καταναλωτικο δανειο?
Antwni Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μια απορία που δεν έχω καταλάβει ακόμα. Γιατί στην σημαία της ανεξάρτητης κρήτης έχουμε το αστεράκι? Αυτό δεν είναι Τούρκικο? Δεν ξέρετε το λόγο? Τς τς τς... Ντροπή.
DrLo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μια απορία που δεν έχω καταλάβει ακόμα. Γιατί στην σημαία της ανεξάρτητης κρήτης έχουμε το αστεράκι? Αυτό δεν είναι Τούρκικο? 1. Δεν είναι σημαία της Ανεξάρτητης Κρήτης. Η Κρήτη δεν υπήρξε - από όσο ξέρω - ποτέ ανεξάρτητη (sovereign) 2. Είναι η σημαία της αυτόνομης πολιτείας της Κρήτης 1
therock Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το μπλε οινοπνευμα κανει για ανοιχτες πληγες και τραυματισμους? Φαρμακευτικα τι διαφορα εχει απο το διαφανο?
Antwni Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 1. Δεν είναι σημαία της Ανεξάρτητης Κρήτης. Η Κρήτη δεν υπήρξε - από όσο ξέρω - ποτέ ανεξάρτητη (sovereign) 2. Είναι η σημαία της αυτόνομης πολιτείας της Κρήτης Ανεξάρτητη από την Ελλάδα εννοώ προφανώς.
άδικος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το μπλε οινοπνευμα κανει για ανοιχτες πληγες και τραυματισμους? Φαρμακευτικα τι διαφορα εχει απο το διαφανο? Όχι φίλε μου δε κάνει. Η διαφορά είναι πως έχει υποστεί μετουσίωση & έχει προστεθεί χρωστική για να ξεχωρίζει (δε κάνει ούτε για πόση, γι'αυτό δε φορολογείται ακριβά). 1
speedman_26 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Συνταγή τονοσαλατα όπως γίνεται στα εστιατόρια ξέρει κανένας σας;
black_rabBiT Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πώς την έχεις φάει εσύ δηλαδή; Βάλε κάτω μαρούλι και από πάνω ρίξε τον τόνο με ο,τι υλικά γουστάρεις.
therock Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι φίλε μου δε κάνει. Η διαφορά είναι πως έχει υποστεί μετουσίωση & έχει προστεθεί χρωστική για να ξεχωρίζει (δε κάνει ούτε για πόση, γι'αυτό δε φορολογείται ακριβά). Α ναι και που χρησιμοποειται δλδ? Και για πληγες τι ριχνεις να σταματαει το αιμα?
idomeneas7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι οι γυφτισσες φορανε ολο φουστες?
black_rabBiT Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ετσι πρεπει. Φούστα, κουζίνα και φασίνα.
giorgolavos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι οι γυφτισσες φορανε ολο φουστες? πειδη απο κατω κρυβουν οτι κλεβουν. και το κρατανε ειτε με το χερι μεσα απο την φουστα ειτα απ'εξω, αναλογα τι δεν τους φαινεται περιεργο εκεινη την ωρα. Εχω δει να εχουν και ολοκληρο τενεκε λαδι (κατοικος δυτικηςς αττικης εγω και ξερω...). 3
άδικος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Α ναι και που χρησιμοποειται δλδ? Και για πληγες τι ριχνεις να σταματαει το αιμα? Καύση & καθαρισμό κυρίως. Δε ρίχνεις τίποτα για να σταματήσει το αίμα. Σταματά από μόνο του. Καλύπτεις τη πληγή να επιταχύνεις τη διαδικασία. Χρησιμοποιούμε καθαρό οινόπνευμα στις πληγές για να τις απολυμάνουμε. 1
Valerie_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 1. Πλένουμε την πληγή με νερό. 2. Καθαρίζουμε την πληγή με οξυζενέ με γάζα από μέσα προς τα έξω . 3. Απολυμαίνουμε την πληγή με ιώδιο –μπεταντίν . 4. Καλύπτουμε την πληγή με χανζαπλάστ ή αποστειρωμένη γάζα ή αν χρειάζεται τη δένουμε με επίδεσμο . 2
tony81 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Γειά χαρά παλικάρια. Πως μπορώ να κάνω ταινία-υπότιτλους ένα αρχείο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις