Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εϊναι ένα μεγάλο μηχάνημα που έχουν σε βιοτεχνίες ή σε μηχανουργεία που ασχολούνται με λαμαρίνες. Το ψαλίδι χρησιμεύει στο να κόβουν τα φύλλα της λαμαρίνας (δεν έχει σχήμα ψαλιδιού, φαντάσου μια πρέσσα με ένα κοφτερό άκρο) ακόμα και μεγάλα πάχη 8mm, ενώ η στράτζα χρησιμεύει στο να στρατζάρει, δηλαδή να λυγίζει την λαμαρίνα 90ο για να φτιαχτεί πχ ένα κουτί

Καλό, έχω στη γειτονιά τόσα χρόνια και δεν το ήξερα! Είχα δει απο το παράθυρο μια μέρα κάτι τεράστια μηχανήματα σαν μηχανές τρένου και αναρωτιώμουν.

Ότι μαλακία θέλω απο δω και πέρα δηλαδή θα πάω να του ζητάω.

Δημοσ.

Στράντζα είναι η μηχανή που χρησιμοποιείται για την κάμψη ελάσματος/ταινίας, συνεπώς η κάμψη των 90deg είναι μία μόνο εφαρμογή της. Μάλλον το έχεις συνδυάσει με το γνωστό "στραντζαριστό".

Ένα παράδειγμα έφερα από την πιο συνηθισμένη εφαρμογή, για να γίνει και κατανοητό

Δημοσ.

Λαλώ το σταυρολόι μου, με φορτιστη και πέφτει η μπαταρία όσο δουλεύω το κινητό. 2 μέρες ξεκίνησε ενώ πριν φορτιζε και γρήγορα και ας το έλιωνα.. Nexus 5, 4 μήνες

Φορτιστής ή μπαταρία τι λέτε?

Οοοκ στάνιαρα. 47% χρήσης gps του eshop....πουλελέ το app:p

Δημοσ.

Στο Google Maps βάζεις 2 σημεία και σου βγάζει την απόσταση μεταξύ αυτών των σημείων καθώς και την διάρκεια ταξιδίου με αυτοκίνητο. Θέλω να ρωτήσω το εξής, μπορώ κάπου και κάπως να βάλω ένα σημείο (ας πούμε το σπίτι μου) και να βάλω και την διάρκεια ταξιδίου, και να μου βγάλει όλα τα μέρη στα οποία μπορώ να ταξιδέψω μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα; Στο google maps δεν γίνεται αλλά λέω μήπως υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί το google maps api και να μπορεί να το κάνει.

Δημοσ.

Στο Google Maps βάζεις 2 σημεία και σου βγάζει την απόσταση μεταξύ αυτών των σημείων καθώς και την διάρκεια ταξιδίου με αυτοκίνητο. Θέλω να ρωτήσω το εξής, μπορώ κάπου και κάπως να βάλω ένα σημείο (ας πούμε το σπίτι μου) και να βάλω και την διάρκεια ταξιδίου, και να μου βγάλει όλα τα μέρη στα οποία μπορώ να ταξιδέψω μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα; Στο google maps δεν γίνεται αλλά λέω μήπως υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί το google maps api και να μπορεί να το κάνει.

http://www.freemaptools.com/how-far-can-i-travel.htm

http://www.freemaptools.com/radius-around-point.htm

http://drivingradius.com/

Το πρώτο κάνει (και) αυτό που θες, τα άλλα συμπληρωματικά

Δημοσ.

ενώ η στράτζα χρησιμεύει στο να στρατζάρει, δηλαδή να λυγίζει την λαμαρίνα 90ο για να φτιαχτεί πχ ένα κουτί

Ένα παράδειγμα έφερα από την πιο συνηθισμένη εφαρμογή, για να γίνει και κατανοητό

οφτοπικιστικό σχόλιο.

Τα ιτάλιξ δείχνουν επεξήγηση, τα άντερλαιντ παρουσιάζουν όντως παράδειγμα.

Δημοσ.

οφτοπικιστικό σχόλιο.

Τα ιτάλιξ δείχνουν επεξήγηση, τα άντερλαιντ παρουσιάζουν όντως παράδειγμα.

Όντως. Τώρα εξηγούνται όλα!

Κθούλου reported!

• Like 1
Δημοσ.

Που να πεταξω απορρυπαντικα? Νομιζω δεν κανει στα σκουπιδια και εχω μια μεγαλη σακουλα με σχεδον γεματες συσκευασιες.

Δημοσ.

Θα δώσω μια φοβερή ιδέα, χρησιμοποίησε τα ή δωσ'τα:)

Δεν μπορεις να τα κανεις κάτι άλλο.

Καλά πως μαζεψες τοσα πολλά?

Δημοσ.

Ε λιγο εφερνε η πεθερα, λιγο τα 1 συν 1, τη χασαμε τη μπαλα. Ειναι βαρια καθαριστικα τιγκα χημεια (ακουαφορτε, για ψηστιερες, χλωρινες κλπ) και τωρα με το μωρο δεν θελω τετοια στο σπιτι. Αν τα αφησω διπλα στον καδο ειναι γυφτια? Δεν εχω να τα δωσω πουθενα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...