Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκύψε από κάτω/άνοιξε ντουλάπι & δες αν οι σωλήνες είναι πλαστικοί.

Ναι, πλαστικοί είναι. Έχει ένα περίεργο έπιπλο γι' αυτό δεν το 'χα κοιτάξει, αλλά πήρα τον ιδιοκτήτη και με διαφώτισε. Οπότε, μάλλον άκυρο το καυστικό υγρό. Θα δοκιμάσω Turboflo για την ώρα και μετά βλέπουμε.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια Valerie, Qthulu και άδικε!

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και το tuboflo καυστικό είναι.

Όποιο & να χρησιμοποιήσεις βεβαιώσου πως αναφέρει πως κάνει για πλαστικές σωληνώσεις.

Δημοσ.

Λέει ότι κάνει για PVC και κάτι άλλα πλαστικά, αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι ο σωλήνας. Τέλος πάντων, με το σκεπτικό ότι θα καλέσω υδραυλικό έτσι κι αλλιώς άδειασα καμιά 100 ml από το καυστικό και βελτιώθηκε πάρα πολύ η κατάσταση χωρίς κάποια εμφανή βλάβη στο σωλήνα. Βέβαια δεν έπρεπε να χώσω το κεφάλι μου πάνω από το σιφόνι λίγα δεύτερα μετά, γιατί τώρα αισθάνομαι λίγο περίεργα. :eek:

Δημοσ.

Γιατι απο σημερα που εκανε μια νεα αναβαθμηση android 4.4.2 I9505XXUGNG8 το κινητο μου samsung galaxy s4 καθε φορα, μα καθε φορα που ανοιγω την κεραια gps ειτε ειμαι στο νετ, ειτε οχι με ρωταει αν για "αποδοχη τοποθεσιας" ειτε διαλεξω συμφωνω, ειτε διαφωνω.

Πως μπορω να το κανω να μην με ξαναρωτησει ποτε μα ποτε αυτη την ερωτηση καθε φορα που ανοιγω το gps?

Δημοσ.

Απο ποιο site μπορω να δω online μια σειρα.Μου ειπαν το γαματο αλλά δεν το εμπιστευομαι.Ποιο ''σοβαρο'' site προτείνεται με ελληνικους υπότιτλους φυσικά.

• Moderators
Δημοσ.

Το περιοδικο lifo που το βρισκω; Το δινουν καπου δωρεαν;

Εχει διαφορα σημεια που το έχουν (δωρεάν ναι). Ενα που μου ερχεται ειναι στη Βουλης αναμεσα Ερμου και Μητροπόλεως αλλα φανταζομαο στο site τους ίσως να εχουν περισσοτερες πληροφοριες.

@JustGamer δυστυχως μενεις ετσι εκτος αν εισαι rooted οποτε εχεις ενα Xposed module που κανει αυτη τη δουλεια.

Δημοσ.

Εχει διαφορα σημεια που το έχουν (δωρεάν ναι). Ενα που μου ερχεται ειναι στη Βουλης αναμεσα Ερμου και Μητροπόλεως αλλα φανταζομαο στο site τους ίσως να εχουν περισσοτερες πληροφοριες.

Ευχαριστω πολυ. Στο site δεν εχει τα σημεια που το δινουν αλλα στην βουλης ειναι τα γραφεια τους οποτε βγαζει νοημα. 

Δημοσ.

Στον Chrome ειχα πατησει προ χριστου "ναι" στην επιλογη που ελεγε αν θελω να αποθηκευσει username και password σε 2-3 site που ειμαι μελος .

Πως ακυρωνω την επιλογη αυτη ;

Δημοσ.

Στον Chrome ειχα πατησει προ χριστου "ναι" στην επιλογη που ελεγε αν θελω να αποθηκευσει username και password σε 2-3 site που ειμαι μελος .

Πως ακυρωνω την επιλογη αυτη ;

Πήγαινε στις ρυθμίσεις, εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων, κωδικοί πρόσβασεις και φόρμες, διαχείριση κωδικών πρόσβασης και πατάς το χ στα site που θες να διαγράψεις.

• Like 1
Δημοσ.

to clean master μου βρήκε 1.61 gb άχρηστα αρχεία στο κινητό.

πατάω εκκαθάριση ή θα κλάψω αργότερα;

Σου δίνει επιλογή να δεις τι είναι αυτά που διαγράφει. Βλέπεις τι είναι και πράττεις αναλόγως πχ μπορεί να έβαλε να διαγράψει τα downloads που έχεις.

Πάντως αυτά τα προγράμματα δεν κάνουν πιο γρήγορο το κινητό. Το πιο πιθανό είναι να το κάνουν πιο αργό. Σβήνουν τη cache ας πούμε σε μερικά προγράμματα αλλά η cache είναι για κάποιο λόγο εκεί. Θα σου πρότεινα να το χρησιμοποιείς πολύ σπάνια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...