Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου βγάζει αυτό στο fb

πρόσφατα κάποιος προσπάθησε να συνδεθεί στο λογαριασμό σας από άγνωστο πρόγραμμα περιήγησης. Εξετάστε αυτή τη σύνδεση.

πατάω "Συνέχεια" και δεν γίνεται τίποτα

ξέρουμε κάτι?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Μπορώ να καρφιτσώσω στην γραμμή εργασιών έναν συγκεκριμένο φάκελο; Εννοώ πέρα από τον γενικό που πάει στις βιβλιοθήκες. win7

ναι απλα πιασε το φακελο και συρτον στην μπαρα

Δημοσ.

μαλλον εννοει να πας στις ρυθμισεις ασφαλειας και να δεις το "απο που συνδεεστε"

δεν μπορώ να μπω καθόλου στο προφίλ μου για να δω ή να αλλάξω τις ρυθμισεις

Δημοσ.

Θέλω να στειλω ένα δέμα σε μια πολη της Ελλάδας μέσω ελτα. Πρέπει να το τυλίξω εγώ ή το παρέχουν τα ελτα;

• Moderators
Δημοσ.

Θέλω να στειλω ένα δέμα σε μια πολη της Ελλάδας μέσω ελτα. Πρέπει να το τυλίξω εγώ ή το παρέχουν τα ελτα;

το τυλιγεις εσυ!

Δημοσ.

Έχουν και τα ΕΛ.ΤΑ. συσκευασίες σε διάφορα μεγέθη αν το προτιμάς, αλλά προφανώς χρεώνονται.

Δημοσ.

Βρε παιδιά λίγο μια βοήθεια όποιος γνωρίζει για το παρακάτω τρίγωνο μιας και έχω να ασχοληθώ χρόνια με γεωμετρία. Θέλω να υπολογίσω το ύψος BC που κοιτάει κάποιος προς το σημείο Α για διάφορες γωνίες ζενίθ. Π.χ στη γωνία ίση με 65 μοίρες που φαίνεται παρακάτω πως θα βρω το ύψος BC? Μπορώ να το θεωρήσω ως ορθωγώνιο και με ένα ημίτονο να βρώ την πλευρά που θέλω;;

2d8i7p3.png

Δημοσ.

Θέλω να υπολογίσω το ύψος BC που κοιτάει κάποιος προς το σημείο Α για διάφορες γωνίες ζενίθ. Π.χ στη γωνία ίση με 65 μοίρες που φαίνεται παρακάτω πως θα βρω το ύψος BC? Μπορώ να το θεωρήσω ως ορθωγώνιο και με ένα ημίτονο να βρώ την πλευρά που θέλω;;

Τι πάει να πει αυτό; :huh:

Και τι σημαίνει 90ο ζενίθ; Ή κάτι δεν πάει καλά με την περιγραφή σου και το σχήμα ή θα αισθανθώ πολύ κουτός αργότερα

Τα μόνα δεδομένα που δίνεις είναι το μήκος ΑΒ και η γωνία Β που είναι 65ο. Με αυτά μόνο δεν βρίσκεις τίποτα

Δημοσ.

Να ρωτησω κανουν καθαρισμο δοντιων στο ικα;

Κάνουν,αλλά δεν θες....Γενικά ότι έχει να κάνει με δόντια καλύτερα να μαζέψεις λεφτά ή να κόψεις από κάτι άλλο και να πας σε ιδιώτη οδοντίατρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...