Gtr34 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αν καταλαβα καλα, θελεις να πας τον υπολογιστη σου για φορματ και ανησυχεις οτι μπορει να ψαξουν για τα αρχεια σου, που εχεις ηδη σβησει απο τον καδο, σωστα ; Αν ειναι αυτο, τοτε μπορουν σχετικα ευκολα να επαναφερουν τα περισσοτερα απο αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 και έχεις να μου προτείνεις τίποτα για να το αποφύγω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ωχ ωχ ωχ να και το fappening εντός συνόρων.. Χαχα αστειευομαι. Γιατί δεν το πας σε ενα φιλο σου που να ξέρει να τελειώνει; Εκτός αυτού εντάξει δεν νομίζω να το πας σε κανά πλαίσιο και να κάτσουν να ασχοληθούν με κάθε υπολογιστη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Βαλε αντρικο ονομα στον υπολογιστη και δωστο να το παει καποιος αντρας, αν πεσεις σε περιεργο σιγα μην ασχοληθει με το pc ενος μαντραχαλου. Υπαρχει και η λυση να καλεσεις καποιον φιλο, γνωστο να σου κανει φορματ στον χωρο σου. Και λεφτα θα γλιτωσεις και θα βλεπεις τι κανει θα μαθεις και την διαδικασια που ειναι ευκολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχχαχαχααχα ναι σ'αυτό έχεις δίκιο. Αν το πάει φίλος σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν μόνο που δεν αγγαρεύω ποτέ κανέναν ούτε για να μου κάνει φορμάτ ούτε για να μου το πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.piriform.com/ccleaner Σβήσε ό,τι θέλεις και βάλε το drive wiper του προγράμματος να κάνει wipe free space. Τελείωσες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ευτυχώς που υπάρχει και το ινσόμνια και με βοηθάτε είμαι τόσο ευγνώμων γι'άυτό το φόρουμ ειλικρινά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εφαρμογή για android να κατεβάζουμε τραγούδια από utube; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ο τεχνικος που θα κανει το φορματ ειναι gay, θα θελει να δει φωτο του "μαντράχαλου"! Οποτε θα τις επαναφερει (δε σωζεσαι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εφαρμογή για android να κατεβάζουμε τραγούδια από utube; Convert YouTube to mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 ΠΕΡΑΝ του να παω σε Pet Shop και να το αγορασω , Ξερει κανεις που μπορω να παω και να αγορασω ΝΟΜΙΜΑ ενα πουλι για το σπιτι ; Καναρινι,καρδερινα,κλπ οτιδηποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορειτε να μου πειτε καλες μαρκες μπαταριων για το samsung galaxy s4 mini? Εχω βρει αυτες που εχουν το μεγεθος της μαμα μπαταριας αλλα ειναι περισσοτερα mah αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλες μαρκες ή οχι. Μπαταρια πρωτη Μπαταρια δευτερη Μπαταρια τριτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 ΠΕΡΑΝ του να παω σε Pet Shop και να το αγορασω , Ξερει κανεις που μπορω να παω και να αγορασω ΝΟΜΙΜΑ ενα πουλι για το σπιτι ; Καναρινι,καρδερινα,κλπ οτιδηποτε. Κάποιος γνωστός σου ή ό πατέρας σου πχ, δεν γνωρίζει κάποιον που έχει πουλάκια κι ασχολείται ερασιτεχνικά ρε παιδί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 και έχεις να μου προτείνεις τίποτα για να το αποφύγω? Να μάθεις να κάνεις φορμάτ! 2 κλικ υπόθεση θα το πληρώσεις 30 ευρώ; Βάλε και ένα avast εκει πέρα για antivirus και είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω κάποια αρχεία excel & word στο Google Drive και θέλω να τα χρησιμοποιώ και εκτός drive. Το θέμα είναι πως όταν τα αποθηκεύω σε μορφή του MS office η Google τα ανοίγει για ανάγνωση και δημιουργεί καινούργιο αντίγραφο για επεξεργασία. Όταν τα έχω σε μορφή google docs το MS office δεν τα αναγνωρίζει. Υπάρχει κάποιος κοινός τύπος αρχείου ή κάποια άλλη λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις