cthulhucarbide Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Στο κάτω κάτω βγάζεις τον μηχανισμό και κρατώντας τον στο χέρι παίρνεις έναν ίδιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ο μηχανισμός πραγματικά μου έμεινε στο χερί =ρ Θα πρωτιμούσα να πάρω κατι ολοκληρωμένο να τελειώνω, για να μην τρέχω σε praktiker θα βρω κάτι αντίστοιχο στην Αθηνάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω ένα κολτάκι του '05 και εδώ και λίγες ημέρες μου κάνει το εξής. Όταν είμαι με πρώτη ή δευτέρα (λίγο μετά την εκκίνηση δηλαδή) και σε αρκετά χαμηλές στροφές αλλά όχι και εντελώς πεσμένες για να πεις ότι σβήνει, ενώ έχω σταθερό το πόδι μου στο γκάζι (δεν το ανεβοκατεβάζω δηλαδή), το αμάξι φαίνεται να «κλωτσάει». Δεν το κάνει πάντα και με το που δώσω λίγο παραπάνω γκάζι όλα κομπλέ. Να ετοιμάζομαι για έξοδα, ή παίζει και να'ναι κάτι απλό, π.χ. καύσιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Να ετοιμάζεσαι για συνεργείο το μόνο σίγουρο. Μήπως κρατάει στροφές τπτ? Γιατί μου κάνει σαν ζήτημα που είχε ένα αμάξι που έτυχε να οδηγησω. Είχε υψηλές στροφές στο ρελαντί και στις πρωτες και σταματαγε όταν ανεβαζες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μπαταρία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/490514-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89/ http://www.ibizaclub.gr/community/topic/19894-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%B2%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Χμ μπαταρία άλλαξα πριν μια εβδομάδα, μου το είχε ξανακάνει μια φορά πριν αλλάξω αλλά λόγω κούρασης τότε το είχα αποδώσει σε δικό μου λάθος. Από αυτά που διάβασα παίζει να είναι ρυθμιστής (;!), αν και μου το κάνει μόνο σε κίνηση. Meh, ώρα για συνεργείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιό free antivirus να κατεβάσω που να κάνει την δουλειά όσο το δυνατόν καλύτερα. Το Microsoft Essential που έχω μου λέει πως είναι οκ το pc, ενώ πριν λίγο μου έβγαζε alert και ξέρω ότι κάτι έχω κολήσει. κατέβασε και καθάρισέ το για τώρα με το http://download.cnet.com/SuperAntiSpyware-Free-Edition/3000-8022_4-10523889.html σε safe mode και μετά κατέβασε όποιο θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχει έρθει κάτι στο ταχυδρομείο αλλά δεν μπορούμε να το παραλάβουμε γιατί είμαστε σε άλλη πόλη, για πόσο καιρό θα το κρατήσουν εκεί στο ταχυδρομείο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 θέλω να πάω να κάνω φορματ των υπολογιστή μου αν σβήσω οριστικά ότι αρχεία έχωφαντάζομαι δεν μπορεί κανείς να τα βρει ξέρω ότι αν κάποιος θέλει να κάνει ανάκτηση και είναι και εξπερτ μπορεί αλλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο εύκολο πρώτων και δευτερον δε νομίζω τα παληκάρια που δουλεύουν εκεί να έχουν καμιά καούρα να κάνουν τέτοια καλά δεν τα λέω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά τα λες αν και ποτέ δεν ξέρεις τι σκαγιωμα έχει ο καθένας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχει έρθει κάτι στο ταχυδρομείο αλλά δεν μπορούμε να το παραλάβουμε γιατί είμαστε σε άλλη πόλη, για πόσο καιρό θα το κρατήσουν εκεί στο ταχυδρομείο ; 15 μερες περιπου θέλω να πάω να κάνω φορματ των υπολογιστή μου αν σβήσω οριστικά ότι αρχεία έχωφαντάζομαι δεν μπορεί κανείς να τα βρει ξέρω ότι αν κάποιος θέλει να κάνει ανάκτηση και είναι και εξπερτ μπορεί αλλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο εύκολο πρώτων και δευτερον δε νομίζω τα παληκάρια που δουλεύουν εκεί να έχουν καμιά καούρα να κάνουν τέτοια καλά δεν τα λέω;; ναι. ετσι και αλλιώς με το φορματ τα παντα απο δικα σου αρχεια θα σβηστουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχει έρθει κάτι στο ταχυδρομείο αλλά δεν μπορούμε να το παραλάβουμε γιατί είμαστε σε άλλη πόλη, για πόσο καιρό θα το κρατήσουν εκεί στο ταχυδρομείο ; 15 μέρες κανονικά, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, αλλά αν πάρεις ένα τηλέφωνο και ζητήσεις να σου το κρατήσουν παραπάνω, δε θα έχουν πρόβλημα. Το έχω κάνει αρκετές φορές. Επίσης, μπορείς να ζητήσεις να το στείλουν σε άλλο ταχυδρομείο (χωρίς χρέωση) και να το παραλάβεις εσύ από το υποκατάστημα που σε βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 θέλω να πάω να κάνω φορματ των υπολογιστή μου αν σβήσω οριστικά ότι αρχεία έχωφαντάζομαι δεν μπορεί κανείς να τα βρει ξέρω ότι αν κάποιος θέλει να κάνει ανάκτηση και είναι και εξπερτ μπορεί αλλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο εύκολο πρώτων και δευτερον δε νομίζω τα παληκάρια που δουλεύουν εκεί να έχουν καμιά καούρα να κάνουν τέτοια καλά δεν τα λέω;; Με το κλασικό φορματ, μπορεί να βρεθούν αρχεία, αν όχι όλα σίγουρα κάποια. Για να διαγράφει 100% ο δίσκος θέλει low level format . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 όπα κάτσε με μπέρδεψες εγώ δε θέλω να βρει κανείς τα αρχεία μου με φορματ απλά εγώ τα κάνω ένα οριστικό delete από τον κάδο και είμαι καλυμμένη, έτσι δεν είναι? αυτό ρωτάω ε εχει φοβηθεί κι εμένα το μάτι μου με τους διάφορους που δεν ξέρουν τί να κάνουν και ψάχνουν τα πράματα των άλλων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις