Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα και παραχώρηση απ΄τη διοίκηση να υπάρχει, αμφιβάλω αν επιτρέπεται με είσοδο.

Συμφωνώ πως δε θα πρέπει να έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Από πότε πρέπει να πληρώσει κανείς για να μπει στο άσυλο;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενταξει ειναι ασυλο ιδεων αποψεων..

Οχι για τραμπουκοσμους.

Αλλα δεν μπορει να πουν τον αλλον δεν μπαινεις γιατι εχουμε συναυλια, ενω μενει μεσα...

Να ρωτησω θα παω σε ενα γαμο, θα δωσω φακελο με λεφτα, που γραφω το ονομα μου μεσα στο καρτελακι ή απεξω απο το φακελο...

Δημοσ.

Τι σχέσει έχουν οι τραμπούκοι;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να χρειάζεται κάποιος να μπει πέραν των μαθημάτων & πέρα της διαμονής του εκεί.

Δημοσ.

Ποιό free antivirus να κατεβάσω που να κάνει την δουλειά όσο το δυνατόν καλύτερα. Το Microsoft Essential που έχω μου λέει πως είναι οκ το pc, ενώ πριν λίγο μου έβγαζε alert και ξέρω ότι κάτι έχω κολήσει.

Δημοσ.

Το skroutz.gr σου δίνει τις φθηνότερες τιμές στα καταστήματα ή για να πετύχεις αυτές τις τιμές πρέπει να παραγγείλεις μέσω του site; Γιατί στάμπαρα ένα φλασάκι από το Πλαίσιο και δεν το βρήκα στο κατάστημα. Αναγκάστηκα να πάρω ένα τις ίδιας εταιρίας με τα ίδια GB σε σχεδόν διπλάσια τιμή, οπότε αμφιβάλλω αν όντως είχε τόσο φθηνό.

(Παραδόξως, πρώτη φορά που χρειάστηκα βοήθεια στο πλαίσιο, δεν εμφανίστηκε ένας άνθρωπος να με βοηθήσει όση ώρα ήμουνα εκεί. Ίσως με σνομπάρανε επειδή είχα πάει πριν το τρέξιμο με ο'τι να'ναι αμφίεση, who knows.)

Δημοσ.

Το Σκρουτζ σου δίνει τις φθηνότερες τιμες που υπάρχουν σε καταστήματα. Πως παραγγέλνεις, πληρωνεις παραλαμβάνεις εξαρτάται απο το ίδιο το κατάστημα.

Δημοσ.

Άμα είναι Πλαίσιο και τα δυο τότε μάλλον είναι τιμή web που βγάζει το καταστημα σε μερικά προιόντα..δώσε τι φλασακι είμαι να σου πω σίγουρα

Δημοσ.

Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα, έγραψα κανά μπλα μπλα γιατί το έπαιρνε για γκρίκλις. :) Sandisk Cruzer Switch 8 GB

Ναι, δίκιο είχες. Και αυτό που έψαχνα το έχει μόνο μέσω Web. Βλακεία όμως, έπρεπε να το διευκρινίζει στο Σκρουτζ.

Δημοσ.

Το skroutz.gr σου δίνει τις φθηνότερες τιμές στα καταστήματα ή για να πετύχεις αυτές τις τιμές πρέπει να παραγγείλεις μέσω του site; Γιατί στάμπαρα ένα φλασάκι από το Πλαίσιο και δεν το βρήκα στο κατάστημα. Αναγκάστηκα να πάρω ένα τις ίδιας εταιρίας με τα ίδια GB σε σχεδόν διπλάσια τιμή, οπότε αμφιβάλλω αν όντως είχε τόσο φθηνό.

(Παραδόξως, πρώτη φορά που χρειάστηκα βοήθεια στο πλαίσιο, δεν εμφανίστηκε ένας άνθρωπος να με βοηθήσει όση ώρα ήμουνα εκεί. Ίσως με σνομπάρανε επειδή είχα πάει πριν το τρέξιμο με ο'τι να'ναι αμφίεση, who knows.)

Για να ξερεις να μην σε ποιανουν κοτσο.

Ειδικα στο πλαισιο αν βρεις το οτιδηποτε σε καλη τιμη ιντερνετ και πας στο οποιοδηποτε πλαισιο καταστημα και πεις θελω το ταδε προιον αλλα στη τιμη του ιντερνετ συνηθως στο πουλανε σε αυτη την τιμη και αν δεν στο πουλησουν τοτε κανε οτι φευγεις και πιστεψε με θα σε σταματησουν να στο πουλησουν στην τιμη ιντερνετ.

Το εχω κανει και παντα μα παντα μου το πουλανε στην τιμη ιντερνετ ακομα και αν το αγορασω απο το καταστημα τους.

Δημοσ.

Qf0FFFY.jpg

Μου έμεινε στα χέρια η ασφάλεια στο παντζούρι του υπνοδωματίου, που μπορώ να βρω στην Αθήνα (κέντρο κατά προτίμηση) ανταλλακτικό για να αλλάξω (φαντάζομαι ΟΛΟ το μηχανισμό και το εξωτερικό του).

Επίσης με μια αναζήτηση που έκανα βρήκα Link.png Site: αυτό , είναι το ίδιο? Για να ξέρω με τι κωδικό να ρωτήσω...

Δημοσ.

Ίδια παντζούρια στο πατρικό μ

Σε Praktiker να πάς, θα βρείς και νομίζω οτι είναι fix το μέγεθος.Απλά κάνεις κάποιες ψιλορυθμίσεις με λαμάκια (προσθέτεις/αφαιρείς) για να πιάσει η γλώσσα στην εσοχή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...