Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι, το νερό είναι μπλε. Γι' αυτό και οι στεγασμένες πισίνες είναι επίσης γαλάζιες, χωρίς ουρανούς και φυτοπλαγκτόν.

Το νερό ναι είναι μπλε αλλά η ποσότητα στις πισίνες δεν επαρκή για να το δούμε μπλε. Στις πισίνες το πλακάκι που τις περιβάλλει είναι σε αποχρώσεις του μπλε και έτσι ψευδοχρωματιζεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το νερό είναι μπλε και το γυαλί πράσινο, απλώς επειδή είναι διαφανή χρειάζεται πολύ μεγάλο βάθος για να φανεί το χρώμα. Σε ένα ποτήρι το νερό είναι διάφανο, σε μια πισίνα μπορεί να έχει μια μικρή θαλασσιά χρειά ενώ στην θάλασσα εμφανίζεται το χρώμα πλήρες.

Παίχουν βέβαια και άλλα ρόλο όπως το τι υπάρχει από κάτω πχ πλακάκια όπως είπε και ο από πάνω αλλά και η θάλασσα από κάτω δεν έχει φως οπότε εμφανίζεται πιο σκούρο. Αλλά you get the point.

Χρειάζεται πολύ βάθος σε ένα (ημι)διάφανο υλικό για να απορροφηθεί το φως μέσα στο υλικό και να αποδοθεί το χρώμα

Please advise.

isopropyl alcohol or a strong ammonia cleaner

Με μια πρόχειρη αναζήτηση. Βαλ' το λεει και στην κατάψυξη και θα φύγει εύκολα. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και windex. Κάνει λέει για τα πάντα. Από καθαρισμό τζαμιών μέχρι βλεννολυτικό.

/edit: Παπας=φίλτρο αέρα. Παρ' τον. Εκλεισα.

Το κουτί στα δεξιά το ανοίγεις και έχει μέσα το φίλτρο. Τα φίλτρο στα αριστερά πιο πολύ σε μηχανάκια το έχω δει αλλά πάλι δεν ξέρω και πολλά από αμάξια.

Εσύ τελικά τι είναι αυτό που έχεις, και τι θέλεις να αλλάξεις;

Ωραία την ρίχνω. Η θάλασσα είναι μπλε ή πράσινη;

Μαύρη είναι η θάλασσα

k_sea.gif

Μ'αρέσει που διαφωνείτε για το χρώμα σε κάτι που δεν είναι στάνταρ.

Εσύ τελικά τι είναι αυτό που έχεις, και τι θέλεις να αλλάξεις;

Θέλω το δεύτερο πράγμα το οποίο μου το είπε ο μηχανικός "παπά". Αλλά δεν είχε και μου είπε να κοιτάξω μόνη μου και να του το πάω. 

Αλλά δεν βρίσκω τίποτα στο ίντερνετ για το τι σκατά είναι αυτός ο παπάς και μου είπαν από το τηλέφωνο ότι είναι σαν τηγάνι με ουρά. Εγώ στο αυτοκίνητο δεν έχω τίποτα από τα δύο! Δεν ξέρω γιατί! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...