Voziniotis-3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί εγώ θυμάμαι το όριο να είναι στο 0,6; Το ίδιο κάνει και ο καθηγητής στις σημειώσεις του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί εγώ θυμάμαι το όριο να είναι στο 0,6; Το ίδιο κάνει και ο καθηγητής στις σημειώσεις του. Μέχρι 4 προς τα κάτω, από 5 έως 9 προς τα πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί εγώ θυμάμαι το όριο να είναι στο 0,6; Το ίδιο κάνει και ο καθηγητής στις σημειώσεις του. Μην το λες όριο, γιατί σε μπερδεύει χειρότερα. Απλά να θυμάσαι ότι τα μισά από τα 10 ψηφία πάνε προς τα κάτω (0,1,2,3,4) και τα άλλα μισά προς τα πάνω (5,6,7,8,9). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Στην κλασική στρογγυλοποίηση το 0.5 γίνεται 0 και το 0.6 γίνεται 1; αν το τελευταίο ψηφίο είναι από 5, 6, 7, 8 ή 9 τότες στρογγυλοποιείται προς τα πάνω. 1, 2, 3 ή 4 στρογγυλοποιείται προς τα κάτω. Μην το λες όριο, γιατί σε μπερδεύει χειρότερα. Απλά να θυμάσαι ότι τα μισά από τα 10 ψηφία πάνε προς τα κάτω (0,1,2,3,4) και τα άλλα μισά προς τα πάνω (5,6,7,8,9). Σωστός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikalias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω ένα τηλέφωνο από την VFS Courier ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Fucking google it. Έχει φόρμα επικοινωνίας στο site τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikalias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχει τηλέφωνο όμως , τους έχω στείλει mail από χθες αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Για δοκίμασε αυτό: 2112000700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikalias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Το πήρα και αυτό , βγήκε μια κυρία και με λέει είναι λάθος από το plus4u . Τι εταιρεία είναι χωρίς ένα τηλέφωνο....έλεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε φίλε τα σόδομα και τα γόμορα: Είχα πολύ άσχημη εμπειρία με το κατάστημα.Η παραγγελία μου ήταν για Θεσσαλονίκη 1) Είναι δύσκολο να μιλήσεις μαζί τους στο τηλέφωνο. Μάλλον είναι λίγα άτομα στην εκυπηρέτηση και πάντα μιλάνε 2) Όταν κατεφέρεις να μιλήσεις μαζί τους λαμβάνεις υποσχέσεις που δεν επαληθεύονται ("... ναι ναι θα παραλάβετε αύριο, .... ναι ναι θα σας πάρει τηλέφωνο ο οδηγός μας, .... ναι ναι ..... κτλ) 3) Το ηλεκτρονικό κατάστημα pc1.gr υπόσχεται επίσης ανακρίβειες (" πχ: παραλαβή εντός 2-3 ημερών ") 4) Η VFS Logisitics δεν έχει τηλέφωνα για να μιλήσεις μαζί τους 5) Η VFS Logisitics ούτε και στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο του Υπουργείο ( www.businessregistry.gr ) δεν βρίσκεις με το ΑΦΜ κάποιο τηλέφωνο τους 6) Οι οδηγοί όποτε παίρνουν τηλέφωνο είναι από απόκρυψη 7) Την ημέρα παραλαβής με πήρε ο οδηγός για πρώτη φορά χωρίς απόκρυψη και μου είπε ".... γεία σας από την plus4u εεεε συγγνώμη από την pc1 για ένα δεματάκι...." και όταν παρέλαβα (μου ζήτησε να κατέβω από το σπίτι ... δεν ανέβηκε...) το φορτηγάκι ήταν eshop ... 8) Η VFS Logisitics δεν έχει tracking υπηρεσία στην ιστοσελίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μένω Αθήνα σχεδόν κέντρο (Σεπολια) που πάω για να βγάλω άδεια εξάσκησεως επαγγελματος ηλεκτρολόγου μηχανικού ΤΕ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ξέρουμε κανένα καλό tutorial που να εξηγεί το hardware των pc αλλά στο πρακτικό κομμάτι του; Δηλαδή τι διαφορές έχουν οι γενιές στους επεξεργαστές της intel, που διαφέρουν με αυτές των AMD, τι ρόλο παίζουν πολλοί πυρήνες κτλ. Επειδή βιάζομαι να πάρω σβάρνα τα φόρουμ και να διαβάζω μέσα από συζητήσεις δεν έχω τον χρόνο για αυτό ρωτάω αν είναι κάτι έτοιμο στο πιάτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sova Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Σόρρυ για το διπλό ποστ αλλά: Μήπως ξέρετε αν μπορώ να αγοράσω εβδομαδιαίο εισιτήριο απεριόριστων διαδρομών για 2 διαφορετικά κρατίδια; Μιλάω για Γερμανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Το backgammon δεν ειναι οι πορτες ? Το πλακωτο και το φευγα πως λεγονται στο εξωτερικο ? Παιζουν και τα 3 παιχνιδια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewProject Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτή η TV ( http://www.multirama.gr/prod/eikona-ihos/tileoraseis/lg-22mt45d-monitor-tv-22/prod6130299pp/ ) 1) χρειάζεται αποκωδικοποιητή ; και 2) αν όχι , συνδέεται απ'ευθείας με την κεραία ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις