Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί εγώ θυμάμαι το όριο να είναι στο 0,6; Το ίδιο κάνει και ο καθηγητής στις σημειώσεις του.

Μην το λες όριο, γιατί σε μπερδεύει χειρότερα. Απλά να θυμάσαι ότι τα μισά από τα 10 ψηφία πάνε προς τα κάτω (0,1,2,3,4) και τα άλλα μισά προς τα πάνω (5,6,7,8,9).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην κλασική στρογγυλοποίηση το 0.5 γίνεται 0 και το 0.6 γίνεται 1;

αν το τελευταίο ψηφίο είναι από 5, 6, 7, 8 ή 9 τότες στρογγυλοποιείται προς τα πάνω. 1, 2, 3 ή 4 στρογγυλοποιείται προς τα κάτω.

Μην το λες όριο, γιατί σε μπερδεύει χειρότερα. Απλά να θυμάσαι ότι τα μισά από τα 10 ψηφία πάνε προς τα κάτω (0,1,2,3,4) και τα άλλα μισά προς τα πάνω (5,6,7,8,9).

Σωστός

Το πήρα και αυτό , βγήκε μια κυρία και με λέει είναι λάθος   από το plus4u . Τι εταιρεία είναι χωρίς ένα τηλέφωνο....έλεος

Ρε φίλε τα σόδομα και τα γόμορα:

Είχα πολύ άσχημη εμπειρία με το κατάστημα.
Η παραγγελία μου ήταν για Θεσσαλονίκη

1) Είναι δύσκολο να μιλήσεις μαζί τους στο τηλέφωνο. Μάλλον είναι λίγα άτομα στην εκυπηρέτηση και πάντα μιλάνε

2) Όταν κατεφέρεις να μιλήσεις μαζί τους λαμβάνεις υποσχέσεις που δεν επαληθεύονται ("... ναι ναι θα παραλάβετε αύριο, .... ναι ναι θα σας πάρει τηλέφωνο ο οδηγός μας, .... ναι ναι ..... κτλ)

3) Το ηλεκτρονικό κατάστημα pc1.gr υπόσχεται επίσης ανακρίβειες (" πχ: παραλαβή εντός 2-3 ημερών ")

4) Η VFS Logisitics δεν έχει τηλέφωνα για να μιλήσεις μαζί τους

5) Η VFS Logisitics ούτε και στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο του Υπουργείο ( www.businessregistry.gr ) δεν βρίσκεις με το ΑΦΜ κάποιο τηλέφωνο τους

6) Οι οδηγοί όποτε παίρνουν τηλέφωνο είναι από απόκρυψη

7) Την ημέρα παραλαβής με πήρε ο οδηγός για πρώτη φορά χωρίς απόκρυψη και μου είπε ".... γεία σας από την plus4u εεεε συγγνώμη από την pc1 για ένα δεματάκι...." και όταν παρέλαβα (μου ζήτησε να κατέβω από το σπίτι ... δεν ανέβηκε...) το φορτηγάκι ήταν eshop ...

8) Η VFS Logisitics δεν έχει tracking υπηρεσία στην ιστοσελίδα

Ξέρουμε κανένα καλό tutorial που να εξηγεί το hardware των pc αλλά στο πρακτικό κομμάτι του; Δηλαδή τι διαφορές έχουν οι γενιές στους επεξεργαστές της intel, που διαφέρουν με αυτές των AMD, τι ρόλο παίζουν πολλοί πυρήνες κτλ. Επειδή βιάζομαι να πάρω σβάρνα τα φόρουμ και να διαβάζω μέσα από συζητήσεις δεν έχω τον χρόνο για αυτό ρωτάω αν είναι κάτι έτοιμο στο πιάτο.

Σόρρυ για το διπλό ποστ αλλά:

Μήπως ξέρετε αν μπορώ να αγοράσω εβδομαδιαίο εισιτήριο απεριόριστων διαδρομών για 2 διαφορετικά κρατίδια; Μιλάω για Γερμανία.

Αυτή η TV ( http://www.multirama.gr/prod/eikona-ihos/tileoraseis/lg-22mt45d-monitor-tv-22/prod6130299pp/ ) 1) χρειάζεται αποκωδικοποιητή ; και 2) αν όχι , συνδέεται απ'ευθείας με την κεραία ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...