freedubus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει παιδιά, κατατοπίστηκα. Ευχαριστώ πολύ. α, για 2 τηλεοράσεις τι γίνεται; θέλει 2 αποδικοπητές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 ρε δε γαμιώμαστε να ασπρίσουμε λέω εγώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδες ερωτηση βουρτσα καθαρισμου για σωματα [καλοριφερ] πανελ που βρισκουμε? *κατα προτιμηση στο ιντερνετ... T.HANKS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει παιδιά, κατατοπίστηκα. Ευχαριστώ πολύ. α, για 2 τηλεοράσεις τι γίνεται; θέλει 2 αποδικοπητές; Στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς ήρθε ένας ηλεκτρολόγος και δεν ξέρω πως το κανε αλλά έχουν και οι δύο τηλεοράσεις εικόνα με έναν αποδικοποιητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς ήρθε ένας ηλεκτρολόγος και δεν ξέρω πως το κανε αλλά έχουν και οι δύο τηλεοράσεις εικόνα με έναν αποδικοποιητή. Μπορούν να βλέπουν διαφορετικά κανάλια ταυτόχρονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μπορούν να βλέπουν διαφορετικά κανάλια ταυτόχρονα; Βασικά δεν το έχω παρατηρήσει αυτό γιατί παίζουν πάντα το ίδιο κανάλι (η μία τηλεόραση η μεγάλη η παλιά για την εικόνα και μία πιο καινούργια για να μπαίνουν ακουστικά και να ακούει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Έχουμε ιδέα που μπορούμε να βρούμε stroopwafels στο εμπόριο στη θεσσαλονίκη; Η αν έχουν εναλλακτική εγχώρια ονομασία που δε ξέρω. Τα αγάπησα και δε μπορώ να περιμένω πότε θα κατέβει κανείς απο τις Κάτω Χώρες για να μου φέρει http://www.food.com/recipe/stroopwafels-143903 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασε στο Tiger στην Αριστοτέλους. Δεν τρολλάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδες ερωτηση βουρτσα καθαρισμου για σωματα [καλοριφερ] πανελ που βρισκουμε? *κατα προτιμηση στο ιντερνετ... T.HANKS εδώ κι εδώ κι εδώωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 εδώ κι εδώ κι εδώωωω thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Εχει δοκιμασει καποιος τα καινουργια milko ? Mε φουντουκι , καραμελα κλπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 οι γιγαντες(τα μεγαλα φασολια) φερνουν παντα αερια?αν ναι μετα απο ποσες ωρες?γιατι μολις γυρισα απο το φροντηστηριο και απο την πεινα μου ετρωγα τα παντα,ε και εφαγα καμια 30 και σκεφτομαι τωρα αυριο μη μου ερθει τπτ στο σχολειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 30 φασόλια, 30 ώρες. Εκτός αν τα έφυγες γρήγορα που ανεβαίνουν οι ώρες. Μπω μπω κλανιδι που έχει να πέσει στην τάξη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 δεν κοροΪδευω εγω,πραγματικα μιλαω,και γιατι φερνουν αερια?γενικα τα φασολια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις