Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει κανας γαμημένος τρόπος όταν πατάω google.com ΝΑ ΜΗΝ ME ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ gr ???? Ήμαρτον δηλαδή με αυτές τις διευθύνσεις, ό,τι θέλουν κάνουνε

Κάτω δεξιά έχει επιλογή που λέει "Χρήση Google.com"

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δοκιμασε και αυτο 

http://www.foodnetwork.com/recipes/watermelon-tequila-shots.html

Για καρπουζι λεει αλλα πιστευω οτι μια χαρα θα δουλεψει και με πεπονι.

Σχετικά με τις επαφές στα κινητά android, πως γίνεται να μεταφέρω τις επαφές σε νέο κινητό και να μη χαθεί η "σύνδεση" της επαφής με το fb του συγκεκριμένου ατόμου;

Επίσης πως ανανεώνονται οι εικόνες στις συνδεδεμένες με το fb επαφές;

Πεπόνι θέλει ψυγείο;

αν δεν είναι κομμένο, και είναι ακόμα κάπως άγουρο, όχι

Ξερει καποιος ποσο ειναι το επιδομα ανεργιας για αγαμο ως 35 ετων?

360

Το επίδομα ανεργίας καταβάλλεται, σε μηνιαία βάση, αλλά υπολογίζεται σε ημερήσια επιδόματα που ανέρχονται στο 55% του βασικού ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη όπως αυτό καθορίζεται από την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. 

Από 12.03.2012 το μηνιαίο επίδομα ανεργίας ανέρχεται στα 360,00 Ευρώ.

Αν ο δικαιούχος άνεργος έχει προστατευόμενα μέλη οικογένειας το επίδομα προσαυξάνεται για καθένα από αυτά κατά 10%.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΛΗ ΜΕ ΕΞΙ ΜΕΛΗ 360,00 € 396,00 € 432,00 € 468,00 € 504,00 € 540,00 € 576,00 €

* Με μηνιαίες αποδοχές ασφ/νου πριν την απόλυση από 314,17 € και άνω      

http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=216&Itemid=360&lang=el

Εαν με πάρουν απο εξωτερικό τηλέφωνο (σταθερό σε σταθερό) θα χρεωθώ? εχω ΗΟL.

όχι !

Αυτό ισχύει μόνο για κινητά, και μάλλον σε μπέρδεψε.

όχι, απλά πρώτη φορά αγόρασα πεπόνι και δεν ξέρω. Το απόγευμα λέω να κάνω το πείραμα και να το ανοίξω :P

χαχαααααααααααα.Είσαι ωραίος

...

και θαρραλέος

Θέλω να μεταφράσω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μου στα αγγλικά (1 σελίδα) πόσο είναι το κόστος πάνω κάτω ?

Βρήκα αυτό http://www.desknet.gr/metafraseis.html και λέει 8 ευρώ εμένα όμως μου ακούγονται κάπως πολύ λίγα γιατί έχω ακούσει περιπτώσεις που δίναν 40ρια για μια σελίδα.

Όποιος ξέρει και έχει να προτείνει κάτι για Θεσσαλονίκη ας με πει αν είναι εύκολο ! :) 

Θέλω να μεταφράσω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μου στα αγγλικά (1 σελίδα) πόσο είναι το κόστος πάνω κάτω ?

Βρήκα αυτό http://www.desknet.gr/metafraseis.html και λέει 8 ευρώ εμένα όμως μου ακούγονται κάπως πολύ λίγα γιατί έχω ακούσει περιπτώσεις που δίναν 40ρια για μια σελίδα.

Όποιος ξέρει και έχει να προτείνει κάτι για Θεσσαλονίκη ας με πει αν είναι εύκολο ! :)

θελεις μια απλη μεταφραση απο οπουδηποτε ή με σφραγιδες και χαρτια απο το υπουργειο?

επισημη μεταφραση απο το κρατος http://www.mfa.gr/ypiresies-gia-ton-politi/metafrastiki-ypiresia/i-metaphrastiki-ypiresia.html

• Like 1

Υποψηφιο για την Ηλιθια Απορια 2014

- Η Γη γυριζει με 15 μοιρες την ωρα περιπου, 360 μοιρες την μερα

- Το φεγγαρι περιστρέφεται 12 μοιρες γυρω απο την Γη την μερα

Δηλαδη το φεγγαρι κινειται αρκετα αργα γυρω απο την Γη

- Οταν το φεγγαρι ειναι μεταξυ Γης και Ηλιου (Νεα Σεληνη και λιγο πριν λιγο μετα) θεωρητικα δεν περνανε αρκετες μερες οπου δεν θα πρεπει να "βλεπουμε" φεγγαρι την νυχτα αλλα την μερα? (ακομα και υπολογιζοντας την περιστροφη της Γης γυρω απο τον Ηλιο περιπου 1 μοιρα την μερα παλι θα πρεπει να υπαρχουν τουλαχιστον 4 μερες οπου ενας κατοικος ενος συγκεκριμενου σημειου στη Γη θα "κοιταει" προς το φεγγαρι οταν κοιταει και προς τον Ηλιο και οχι οταν εχει βραδιασει)

Υποψηφιο για την Ηλιθια Απορια 2014

- Η Γη γυριζει με 15 μοιρες την ωρα περιπου, 360 μοιρες την μερα

- Το φεγγαρι περιστρέφεται 12 μοιρες γυρω απο την Γη την μερα

Δηλαδη το φεγγαρι κινειται αρκετα αργα γυρω απο την Γη

- Οταν το φεγγαρι ειναι μεταξυ Γης και Ηλιου (Νεα Σεληνη και λιγο πριν λιγο μετα) θεωρητικα δεν περνανε αρκετες μερες οπου δεν θα πρεπει να "βλεπουμε" φεγγαρι την νυχτα αλλα την μερα? (ακομα και υπολογιζοντας την περιστροφη της Γης γυρω απο τον Ηλιο περιπου 1 μοιρα την μερα παλι θα πρεπει να υπαρχουν τουλαχιστον 4 μερες οπου ενας κατοικος ενος συγκεκριμενου σημειου στη Γη θα "κοιταει" προς το φεγγαρι οταν κοιταει και προς τον Ηλιο και οχι οταν εχει βραδιασει)

Εννοείς την έκλειψη ηλίου;

Edit: Αλλιώς και αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα σήμερα σύμφωνα με το meteo.gr έχουμε ανατολή σελήνης 10:19 και δύση πριν από λίγο στις 21:51. Αλλά είναι ανάλογα με την θέση της σελήνης. Αν είναι προς την δύση ή έστω κάθετα σε εμάς κατά την ανατολή του ηλίου θα φωτίζεται και την βλέπουμε. Αν είναι στην ίδια πλευρά με τον ήλιο, λογικά το κάθε φως που θα ανακλάται από την επιφάνεια της προς την γη θα καλύπτεται από την ηλιακή ακτινοβολία οπότε και θα διακρίνεται δύσκολα ή και καθόλου. Ίσως είμαι πολύ λάθος αλλά αυτό κατάλαβα ότι ρωτάς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...