therock Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μια κονσερβα με μανιταρια ποσο κραταει στο ψυγειο οταν την ανοιξεις?
scullyist Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Σύνδεση τάμπλετ σε crt.1) Aυτά αρκούν, ή θέλει κανένα άλλο converter; tablet <---<--->---> crtTV 2) τι παίζει με το rca καλώδιο που το βλέπω όλο σε μπλε-πράσινο-κόκκινο; άσπρο-κίτρινο-κόκκινο δεν -θα έπρεπε να (?)- είναι κανονικά; διαφορές;
angmar Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Το καλώδιο με τα τσουνιά (επιστημονικός όρος) είναι component, και θα βγάλει μόνο εικόνα, ήχο δε θα χεις. Το ότι είναι component (ψηφιακό σήμα αν δεν κάνω λάθος) είναι ο λόγος που είναι μπλε-πράσινο-κόκκινο. Αν η τηλεόραση δεν έχει component δε θα δουλέψει. Η πάνω σειρά είναι composite και η κάτω component το composite θέλει ένα καλώδιο για εικόνα και 2 για ήχο, το component θέλει 3 καλώδια για εικόνα και 2 για ήχο.
scullyist Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Thanks, angmar. Άρα δική μου μλκ, το έψαχνα σαν σκέτο "...to rca" και "...tο rca component". Το composite είχε σβηστεί από τη μνήμη μου και η Tv μου ειναι όντως με composite. Άρα πάω απλά εδώ... υγ. αλλά σε κάποια διαβάζω αυτό* και παραμένει το ερώτημα (1) :/ *The cable can not directly convert HDMI to VGA, but with the help of HDMI-VGA video converter.
Beatrice Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια. Αν μπορει καποιος να ριξει μια ματια εδω και να βοηθησει http://www.insomnia.gr/topic/538996-wireless-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-windows-8/?do=findComment&comment=53409231. Ευχαριστω!
mouxaxa Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Thanks, angmar. Άρα δική μου μλκ, το έψαχνα σαν σκέτο "...to rca" και "...tο rca component". Το composite είχε σβηστεί από τη μνήμη μου και η Tv μου ειναι όντως με composite. Άρα πάω απλά εδώ... υγ. αλλά σε κάποια διαβάζω αυτό* και παραμένει το ερώτημα (1) :/ *The cable can not directly convert HDMI to VGA, but with the help of HDMI-VGA video converter. Εγώ που είχα πάρει ένα από HDMI σε 5 τσουτσουνια (component με ασπρο κόκκινο για ήχο) δεν μου δούλεψε. Ηθελα να συνδέω το λαπτοπ με την τηλεόραση όταν μου χάλασε η μία μοναδική είσοδος HDMI σε μια τηλεοραση που έχω. Όποτε χρείαζεσαι καλώδιο με μετατροπέα από ψηφιακό σε αναλογικό σήμα. Δεν ξέρω αν υπάρχουν τηλεοράσεις με ενσωματωμένο κάτι τετοιο 1
zio10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Βασικά αυτό ρωτάω, που να πάρω τηλέφωνο; Στο booking.com έχει μόνο 3 ξενοδοχεία, και είναι πανάκριβα, δεν υπάρχουν άλλα στην Κατερίνη; Υπάρχει κάποια σελίδα εκτός του booking.com που να έχει ξενοδοχεία της Κατερίνης; στο λινκ που έβαλε ο άδικος θα βρεις αρκετά. Δες και στο tripadvisor, trivago, expedia
angmar Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 υγ. αλλά σε κάποια διαβάζω αυτό* και παραμένει το ερώτημα (1) :/ *The cable can not directly convert HDMI to VGA, but with the help of HDMI-VGA video converter. το πρόβλημα με το καλώδιο της εικόνας είναι ότι απ τη μια παίρνει ψηφιακό σήμα και απ την άλλη πρέπει να βγάλει αναλογικό, πράγμα το οποίο δεν γίνεται παθητικά (δηλαδή μόνο απ το καλώδιο), θέλει κάποιον μετατροπέα π.χ. κάτι σαν αυτό http://www.amazon.com/Etekcity%C2%AE-Composite-Video-Audio-Converter/dp/B008FO7PQA
scullyist Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ακριβώς το συγκεκριμένο έβλεπα πριν λίγο στο ebay μετά την επιβεβαίωση του Mouxaxa ότι όντως δεν δουλεύει σκέτο με τα καλώδια...Άρχισαν να χαλάνε οι κινέζοι, δεν μου αρέσει η τιμή του =p. Εντωμεταξύ θέλει και έξτρα power αντάπτορα, δεν δίνουν μαζί. Αλλά anyway, oπότε η σύνδεση με αυτό πάει πλέον σε, tab< 1 (σε καλώδιο μάλλον πιο βολικό) + 2 + 3 >crt
Liverpool89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Αν δουλευεις και σου τυχει κατι πχ να κανεις μια μικροεπεμβαση, μπορουν να σε διωξουν; να σου πουν μην τωρα δεν γινεται να το κανεις;; Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση
pesis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 αν ειναι να πας στα επειγοντα και οντως χρειαζεται επεμβαση οπως πχ μεχρι και 2 ραμματακια. θα σου τα κανουν. αλλα τωρα αν πεις οτι σε ενοχλει η κρεατοελια που φυτρωσε στην μασχαλη και σε ενοχλει τοτε θα φας κανονικα ban
Liverpool89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μαλλον δεν το εθεσα σωστα... Απο την δουλεια αν μπορουν να σε διωξουν... Δηλαδη να πας να τους πεις οτι εγω εχω αυτο και πρεπει να παω στο νοσοκομειο.. με βεβαιωση γιατρου.. τοτε τι συμβαινει σε αυτη την περιπτωση...
pesis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 θα σε αφησουν. αρκει να φερεις την βεβαωση γιατρου για να δικαιολογησουν την σημερινη απουσια σου στο ικα κι αν δεν σε αφησει το αφεντικο να πας στα επειγοντα μετα την δουλεια και να τους πεις το προβλημα σου. μηπως το κανουν εκεινη την στιγμη. αν δεν μπορουν τοτε θα ζητησεις να σου γραψουν ενα χαρτι οτι ο ταδε ασθενεις πρεπει την ταδε ημερομημηνια να κανει αυτην την επεμβαση. και με αυτο θα πας στο αφεντικο ή προισταμενο. 1
Ison_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ό,τι κατεβάζω από το internet του βάζω σαν φάκελο προορισμού ένα folder του εξωτερικού μου δίσκου. Δηλαδή να αντιγράφεται κατευθείαν εκεί μέσα. Σκοπός μου είναι να μη κουράζω τον σκληρό με writes και να κάνει όλη τη "βρώμικη" δουλειά ο εξωτερικός. Σε αυτή τη διαδικασία του κατεβάσματος εμπλέκεται καθόλου σκληρός δίσκος;
Voziniotis-3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Γιατί όταν έχω την αγγλική γλώσσα και πατάω το κουμπί για τα διπλά αυτάκια (") μερικές φορές μου εμφανίζεται μια φορά και μερικές φορές πρέπει να ξαναπατήσω το κουμπί για να μου εμφανιστούν δύο; Μου έχει τύχει πολλές φορές ενώ δεν άλλαξα κάτι στο πληκτρολόγιο. Επίσης. Το Tab σε πάει μια εσοχή μπροστά. Μια εσοχή πίσω πως πας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις