revolver1990 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μπορω να αντιγραψω ολα τα καναλια τα οποια εχω γινει subscribe σε ενα αλλο youtube mail acc? Αν ναι πως μπορω να το κανω? Τσέκαρε αυτό. My 5.9 inches.
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αυτο το βιντεο το ειδα κι εγω αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως ακριβως αντιγραφω ολα τα subscribed καναλια που εχω στον βασικο μου λογαριασμο σε εναν αλλο λογαριασμο μου.
Porg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Με πιο πρόγραμμα μπορώ να κατεβάσω απο το youtube; Με ενδιαφέρει ο ήχος μόνο. το θέλω σε mp3, είναι μεγάλο αρχείο και δεν μπορούσα να το κατεβάσω με ένα πρόγραμμα που είχα στο κινητό. έχει διάρκεια κοντά δύο ώρες
mary Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Βαλε κανενα extension του προγραμματος περιηγησης που χρησιμοποιεις. Ενα σωρο υπαρχουν. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Με πιο πρόγραμμα μπορώ να κατεβάσω απο το youtube; Με ενδιαφέρει ο ήχος μόνο. το θέλω σε mp3, είναι μεγάλο αρχείο και δεν μπορούσα να το κατεβάσω με ένα πρόγραμμα που είχα στο κινητό. έχει διάρκεια κοντά δύο ώρες Αν χρησιμοποιεις το mozilla firefox τοτε θα σου προτεινα αυτο ή αυτο ειναι και τα δυο εξισου καλα και πολυ παραμετροποιησημα που θελεις. 2
pavlinara Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αν φτιάξω δικό μου σάιτ πχ μιας επιχείρησης μπορω να παρακολουθώ ποιοι μπαίνουν στο σάιτ μου; Δηλαδη δείχνει χάρτη σε ποιες πόλεις μένουν οσοι επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα;
barca10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αν φτιάξω δικό μου σάιτ πχ μιας επιχείρησης μπορω να παρακολουθώ ποιοι μπαίνουν στο σάιτ μου; Δηλαδη δείχνει χάρτη σε ποιες πόλεις μένουν οσοι επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα; Google Analytics. Για τις πολεις δεν ειναι ακριβες γιατι δεν ειναι κατηγοριοποιημενες ανα πολη οι ελληνικες IP, αλλα δειχνει πολλα και ενδιαφεροντα στατιστικα.
Ison_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Επειδή τρώω καθημερινά από ένα τοστ/σαντουιτς το οποίο φτιάχνω στο σπίτι και έχω βαρεθεί την ίδια γεύση, έχετε να προτείνετε κάποια υλικά που μπορώ να βάλω μέσα για αλλαγή; Με νοιάζει κυρίως να είναι υγειινά και προσιτά στη τιμή.
black_rabBiT Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Γαλοπούλα βάλε, αν μπορείς κανονική και τυρί light. Και χαλαρά, τοστ είναι. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Με πιο πρόγραμμα μπορώ να κατεβάσω απο το youtube; Με ενδιαφέρει ο ήχος μόνο. το θέλω σε mp3, είναι μεγάλο αρχείο και δεν μπορούσα να το κατεβάσω με ένα πρόγραμμα που είχα στο κινητό. έχει διάρκεια κοντά δύο ώρες http://www.youtube-mp3.org/gr
Adon1s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Γαλοπούλα βάλε, αν μπορείς κανονική και τυρί light. Και χαλαρά, τοστ είναι. Eγω κάνω αυτό ακριβώς με τη διαφορά οτι το ψωμι τοστ είναι ολικής + του οτι βάζω μια ιδέα ροκφόρ (λιωνω για αυτο το τυρι) και ντοματα
black_rabBiT Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Και ολικής, ναι. Μιας και το ανέφερες, πόσο ολικής είναι; Πάνω ας πούμε λέει 5% αλεύρι. Μας δουλεύουν;
Adon1s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 θα σε γελάσω τώρα .. τωρα που το σκέφτηκα Τωρα που ερχεται χειμώνας και θα αρχίσουν οι γαλλικοί και οι καπουτσίνοι και οι εσπρέσσοι επειδη ειμαι φαν της μαυρης(καστανης) ζάχαρης Πέραν αυτων που πουλανε σε σακουλάκια στα S/M παίζει να μπορώ να πάρω σε μεγαλη ποσότητα απο κάπου χύμα (πχ 2κιλο) ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις