anaximandros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, πρόσφατα μου έφεραν στο σπίτι φούρνο υγραερίου. Ο συγκεκριμένος έχει 4 μάτια, το 1 από αυτά, δουλεύει με το ρεύμα και τα υπόλοιπα μάτια με το υγραέριο. Θέλω να ρωτήσω, πόσο ασφαλές είναι να έχω τη μποτίλια αερίου μέσα στο σπίτι (δίπλα στο φούρνο) και τι κάνω για να αποφύγω τυχόν διαρροή, δηλαδή πρέπει να αλλάζω την μποτίλια υγραερίου ανά κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα? Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί, να με διαφωτίσει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αν τηρούνται οι στοιχειώδεις "κανόνες λειτουργίας" είναι αρκετά ασφαλές. Αυτο που πρέπει να προσέχεις είναι το λάστιχο, που ενώνει τη κουζίνα με τη μποτιλια, να είναι σε καλή κατάσταση και όχι φθαρμένο. Το υγραέριο το αλλάζεις όταν θα τελειώσει. Αν πιστεύεις πως υπάρχει έστω μια πιθανότητα από κάπου να υπάρχει διαρροή, σε καμία περίπτωση δεν θα θέσεις σε λειτουργία τη κουζίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν νομιζω να χρειαζεται μετα απο καποιο χρονικο διαστημα να αλλαζεις την μποτηλια αν δεν εχει τελειωσει. Τωρα εχει καποιες βαλβιδες ασφαλειας που αν εχει διαρροη την αποτρεπουν. Καλο ειναι να την κλεινεις οταν τελειωνεις για να χεις το κεφαλι σου ησυχο. Μεσα στο σπιτι εγω θα την εβαζα αν εκανα αυτα που σου ειπα.. και καπου εξω να την εχεις ο κινδυνος υοαρχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Η χορηγηση θεσης σταθμευσης για αμεα απο δημο αφορα συγκεκριμενο οχημα και συγκεκριμενο ατομο ? Ειδα μια ταμπελα παρκινγκ , την κλασσικη μπλε , με χειρογραφο αριθμο αυτοκινητου πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilegamos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ξερει κανεις αν ισχυει το συστημα διας και σε επιταγες? Πιο συγκεκριμενα επιταγη 490€ eurobank να εξαργυρωθει απο αλλη τραπεζα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timonkaipumpa2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Με επιφύλαξη: Ισχύει, δεν λέγεται ΔΙΑΣ και κρατάνε προμήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Γίνεται, κρατάνε προμήθεια και σε 2 μέρες παίρνεις τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Παιδιά καλησπέρες!! Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού ισχύει για συνταξιούχους? Είδα ότι λέει για εργαζόμενους κ άνεργους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 απ οσο ξερω δεν ισχυει για συνταξιουχους ,μονο για εργαζομενους ανεργους και προστατευομενα μελη-δεν ειμαι 100% σιγουρος- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Παιδιά καλησπέρες!! Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού ισχύει για συνταξιούχους? Είδα ότι λέει για εργαζόμενους κ άνεργους. Επειδή & εγώ δεν είμαι 100% σίγουρος στο όχι... http://www.koinonikostourismos.gr/pdfs/kointouroaed1415.pdf http://www.koinonikostourismos.gr/pdfs/OAED2014DHMPROSK.pdf Μ'ένα τηλέφωνο στον ΟΑΕΔ βέβαια μαθαίνεις & γι'αυτούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotodv7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Έγκαυμα που έχει κάνει φουσκάλες, πρέπει να το έχω ανοιχτό ή τυλιγμένο με γάζες; Υ.Γ: Βάζω αλοιφές κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τι αλοιφές ? Το.είδε γιατρός ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τυλιγμένο χαλαρά με αποστειρωμένη γάζα για να αναπνέει αλλά να προλάβεις και μόλυνση. Δε σπας τις φουσκάλες. Αλοιφές μόνο αλόες και φαρμακευτικές ενυδατικές, φάση μπεπανθόλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Η χορηγηση θεσης σταθμευσης για αμεα απο δημο αφορα συγκεκριμενο οχημα και συγκεκριμενο ατομο ? Ειδα μια ταμπελα παρκινγκ , την κλασσικη μπλε , με χειρογραφο αριθμο αυτοκινητου πανω ναι ειναι ατομικο και μονο για αναπηρικο οχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotodv7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τι αλοιφές ? Το.είδε γιατρός ? Το έχει δει γιατρός απλά δε μου είπε να το δέσω με γάζα. Flamigel βάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις