deesnider Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Παιδια ειχα τραβηξει αυτην τη φωτο στο Μιλανο, ΝΟΜΙΖΩ στη Scala. Ψαχνω περισσοτερες πληροφοριες για τον πινακα... 26Feb2012084127GMT.jpg Αυτή που έχει ποζάρει, 99% είναι η Ρένα Βλαχοπούλου. Τώρα, περισσότερες λεπτομέρειες (όπως π.χ. πώς έφτασε η χάρη της μέχρι το Μιλάνο) δε γνωρίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 ειναι κακό να τρώμε τα κουκούτσια απο το καρπούζι ? δεν ειχα φάει ποτέ και πάντα έπινα στο τέλος το ζουμί απο το μπολάκι αλλα σήμερα έφαγα κ τα κουκούτσια μαζι και μου άρεσε η γευση. Κάνει κακό ? λογικά όχι αλλα λέω τώρα.... Νομίζω βοηθάει στην τουαλέτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Άμα κλάσεις θα εκτοξευτούν και θα χτυπάνε τα τοιχώματα της τουαλέτας σαν σφαίρες που εξοστρακίζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Αυτή που έχει ποζάρει, 99% είναι η Ρένα Βλαχοπούλου. Τώρα, περισσότερες λεπτομέρειες (όπως π.χ. πώς έφτασε η χάρη της μέχρι το Μιλάνο) δε γνωρίζω... Δεν μπορει ρε συ δεν της μοιαζει.. Κατι απο Vanessa Redgrave φερνει αλλα αμυδρα.. Παιδες οποιος βρει κατι παραπανω κερναω μπυρα στο επομενο meeting. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλά ε, τί φοβερό εργαλείο το google. Έκανα drag n' drop την παραπάνω εικόνα του stormrain και μου βγάζει στις οπτικά πανομοιότυπες εικόνες αυτή. Δεν είναι εμφανής η ομοιότητα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Συγγνώμη για το off-topic, αλλά με μαγεύει αυτό το thread. Στην ίδια σελίδα υπάρχουν σχόλια για τη Scala του Μιλάνου και τα κουκούτσια που εκτοξεύονται όταν κλάνεις! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ψιτ portrait of Renata Tebaldi (donated) by Ernestina Viganò Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2014 από scullyist 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μπράβο Ρένα! Άξια η μπύρα, πραγματικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Συγγνώμη για το off-topic, αλλά με μαγεύει αυτό το thread. Στην ίδια σελίδα υπάρχουν σχόλια για τη Scala του Μιλάνου και τα κουκούτσια που εκτοξεύονται όταν κλάνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ψιτ portrait of Renata Tebaldi by Ernestina Viganò Kαλα ενταξει. Κερναω μπυρα. Και τεκιλα. Και βοτκα. Ο,τι πινεις βασικα. Ευχαριστω :D @Φιλιππος Πεθανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 LOL you're welcome, σενιόρ Στορμ. Διόρθωση εντωμεταξύ, -αν και μάλλον θα το είδες ήδη - ο Ernestina Viganò τον δώρισε στο Scala, Ulisse Sartini ο δημιουργός, λέει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 LOL you're welcome, σενιόρ Στορμ. Διόρθωση εντωμεταξύ, -αν και μάλλον θα το είδες ήδη - ο Ernestina Viganò τον δώρισε στο Scala, Ulisse Sartini ο δημιουργός, λέει. Ω ναι! Τωρα ειμαι στη φαση που ψαχνω να βρω αν υπαρχει καποιο ποστερ ορ σαμθινγκ για αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν μπορει ρε συ δεν της μοιαζει.. Οι μαλακίες που κάνω πληρώνονται: Δε βάζω smiley στις τρίχες που γράφω, μετά βλέπω την παραπάνω απάντηση και αναρωτιέμαι αν μού κάνεις κι εσύ πλάκα, ή αν τις πήρες στα σοβαρά...ας πρόσεχα! Ας βάλω μερικά μαζεμένα τώρα, μπας και μπαλώσω τίποτα: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Οι μαλακίες που κάνω πληρώνονται: Δε βάζω smiley στις τρίχες που γράφω, μετά βλέπω την παραπάνω απάντηση και αναρωτιέμαι αν μού κάνεις κι εσύ πλάκα, ή αν τις πήρες στα σοβαρά...ας πρόσεχα! Ας βάλω μερικά μαζεμένα τώρα, μπας και μπαλώσω τίποτα: Meh ας το καταταξουμε κι αυτο ως αλλη μια μικρη απορια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somebody:) Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 απορια Νο.1 η φωτογραφια προφιλ στο mail εμφανιζεται μονο στις επαφες μου ή μπορει να τη δει και καποιος που του εχω στειλει mail χωρις ομως να τον εχω καταχωρησει στις επαφες? απορια Νο.2 εσεις συνηθιζετε στα επαγγελματικα mail να εχετε φωτογραφια σας,κενο ή κατι ασχετο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις