Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να μου προτεινετε μερικα μουσεια μοντερνας τεχνης ,ζωγραφικης,γλυπτικης ,design , για να περιηγηθω online μεσω του google art η καποιας παρομοιας υπηρεσιας  :-)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάω Εδιμβούργο τον Αύγουστο για καμια εβδομάδα

Θα μείνω σε ξενοδοχείο

Αν δε κάνω λάθος , στη Βρετανία κλπ έχουν κάτι κουλές πρίζες με 3 τρύπες , αντί των δικών μας "κλασσικών" .

Θα δίνει ( γενικά δίνουν εκει στα δωμάτια ;;; ) το ξενοδοχείο τον σχετικό αντάπτορα ή πρέπει να αγοράσω απο εδώ ;

Και πως το λένε στα αγγλικά αυτό τον ανταπτορα , αν ειναι να το πάρω απο ebay

Μπορείς να μην χρησιμοποιήσεις ανταπτορα αν δεν σε ενδιαφέρουν οι σούκο. Στο απλό διπλό φις, βάζεις στην υποδοχή της γείωσης κάτι που να χωράει πχ ένα jack 3.5mm και στην συνέχεια βάζεις στις από κάτω υποδοχές την πρίζα σου. Το jack το βγάζεις μετά ε.

ειναι κακό να τρώμε τα κουκούτσια απο το καρπούζι ? δεν ειχα φάει ποτέ και πάντα έπινα στο τέλος το ζουμί απο το μπολάκι αλλα σήμερα έφαγα κ τα κουκούτσια μαζι και μου άρεσε η γευση. Κάνει κακό ? λογικά όχι αλλα λέω τώρα....

Πολλοί στο εξωτερικό απ' όσο γνωρίζω τα τρώνε τα σπόρια κανονικά. Καθαρίζουν και το έντερο...

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείς να μην χρησιμοποιήσεις ανταπτορα αν δεν σε ενδιαφέρουν οι σούκο. Στο απλό διπλό φις, βάζεις στην υποδοχή της γείωσης κάτι που να χωράει πχ ένα jack 3.5mm και στην συνέχεια βάζεις στις από κάτω υποδοχές την πρίζα σου. Το jack το βγάζεις μετά ε.

Μπερδεύτηκα..

Τί είναι το Jack ?

Και λέγοντας γείωση ;

σε γενικές γραμμές , κάτι απλό ; :P

Δημοσ.

πως λεγεται η υπερτατη τρολ σελιδα με ελληνικες ειδησεις?θυμαμαι ενα αρθρο για ανθρωποκυνηγητο κατσαριδας!!εχω κολλησει..

Δημοσ.

πως λεγεται η υπερτατη τρολ σελιδα με ελληνικες ειδησεις?θυμαμαι ενα αρθρο για ανθρωποκυνηγητο κατσαριδας!!εχω κολλησει..

Το κουλούρι λες;

• Like 1
Δημοσ.

Ειχαν γραψει και για παππουδες που σηκωναν το χερι για να.. σταματησει το μετρο στην σταση (καθως ερχοταν/ σηκωμα χεριου οπως στα ταξι)

Δημοσ.

ειναι κακό να τρώμε τα κουκούτσια απο το καρπούζι ? δεν ειχα φάει ποτέ και πάντα έπινα στο τέλος το ζουμί απο το μπολάκι αλλα σήμερα έφαγα κ τα κουκούτσια μαζι και μου άρεσε η γευση. Κάνει κακό ? λογικά όχι αλλα λέω τώρα....

Έχω ακούσει ότι κάνουν και καλό

• Like 1
Δημοσ.

οταν παχαινουμε τι ακριβως συμβαινει ?
αυξανεται ο αριθμος των λιποκυτταρων μας η το μεγεθος τους ?

• Like 1
Δημοσ.

οταν παχαινουμε τι ακριβως συμβαινει ?

αυξανεται ο αριθμος των λιποκυτταρων μας η το μεγεθος τους ?

Το μέγεθος.

Δημοσ.

Το μέγεθος.

οχι παντα ! οταν η χωρητικοτητα των αρχικων κυτταρων εχει φτασει  στο μαξ , υπερβαροι ανθρωποι εχουν την ικανοτητα να παραγουν νεα κυτταρα ! αυτο βεβαια γινεται μονο σε ακραιες περιπτωσεις ,   κατα βαση το μεγεθος αυξανεται ναι ..

εχει πλακα που οι περισσοτεροι  λενε παχυναμε κ ουσιαστικα δε ξερουν  το πως..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθω να εγκαταστησω το java 7 update 65 32bit και μου βγαζει το παρακατω προβλημα την ωρα της εγκαταστασης ακομα και την ofline εγκατασταση να δοκιμασω να εγκαταστησω.

image.png

Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ειχα εγκατεστημενο το java 7 update 60 32bit πριν και πηγα να εγκαταστησω απο πανω τη νεα εκδοση αφου το εχω κανει σε αρκετα pc και μια χαρα το εκανε.

Τωρα ακομα και με απεγκατεστημενες ολες τις εκδοσεις java 32 ή 64 bit παλι δεν εγκαθιστα το java 7 update 65 32bit μονο την 64bit εκδοση εγκαθισταει χωρις προβλημα ελα ομως που μερικα προγραμματα χρειαζονται την 32bit εκδοση του προγραμματος για να δουλεψουν και ετσι πρεπει να εχω εγκατεστημενες και τις δυο bit εκδοσεις.

Επειδη μου βγαζει αυτο το προβλημα κατα την εγκατασταση δοκιμασα τις λυσεις που αναφερωνται στο λινκ αλλα τιποτα.

Υπαρχει καμια λυση?

Ακομα και μονο την 32bit να μπορω να εγκαταστησω χωρις την 64bit δεν εχω προβλημα.

Μαλλον το εφτιαξα τελικα.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Μπερδεύτηκα..

Τί είναι το Jack ?

Και λέγοντας γείωση ;

σε γενικές γραμμές , κάτι απλό ; :P

233_uk_to_europe_double_adaptor_plug_1_.

Αν είναι πρίζα με διακόπτη καλό είναι να έχεις ανοιχτό το κύκλωμα για παν ενδεχόμενο ;) 

Οι δικές μας πρίζες χωράνε με λίγη πίεση στους κάτω οριζόντιους υποδοχείς. Αυτοί όμως δεν μπορούν να δεχτούν το φις αν πρώτα δεν έχει μπει η γείωση που είναι ο πάνω κάθετος υποδοχέας. Αυτός έχει ένα μικρό έλασμα που πατώντας το πχ με το jack το κάνεις να υποχωρήσει και έτσι ανοίγουν οι κάτω υποδοχείς και μπορείς μετά να βάλεις την πρίζα σου κανονικά και να βγάλεις το jack. 

Την ταλαιπωρία την λύνει ο αντάπτορας αλλά σε περίπτωση που δεν έχεις δουλεύει και το παραπάνω. Μόνο σε φις όχι σούκο όμως. Στα λάπτοπ που έχουν σούκο μπορείς να αντικαταστήσεις το κομμάτι που αντιστοιχεί από το τροφοδοτικο και πάει στο ρεύμα με ένα τέτοιο καλώδιο που σίγουρα θα κυκλοφορεί κάπου στο σπίτι σου.

Oxtari_ependymeno.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια ειχα τραβηξει αυτην τη φωτο στο Μιλανο, ΝΟΜΙΖΩ στη Scala. Ψαχνω περισσοτερες πληροφοριες για τον πινακα... 

post-122525-0-57548800-1405850499_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...