Adon1s Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Πάω Εδιμβούργο τον Αύγουστο για καμια εβδομάδα Θα μείνω σε ξενοδοχείο Αν δε κάνω λάθος , στη Βρετανία κλπ έχουν κάτι κουλές πρίζες με 3 τρύπες , αντί των δικών μας "κλασσικών" . Θα δίνει ( γενικά δίνουν εκει στα δωμάτια ;;; ) το ξενοδοχείο τον σχετικό αντάπτορα ή πρέπει να αγοράσω απο εδώ ; Και πως το λένε στα αγγλικά αυτό τον ανταπτορα , αν ειναι να το πάρω απο ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Uk to eu adaptor. Ή το αντίστροφο. Παρε μωρε έναν απο το ημπεη σιγουρα θα βρεις σε ταξη τιμής διευρου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 εχω 2 λογαριασμούς που λένε ότι το ποσό πληρωμής είναι 0 euro, αλλά γράφουν πιο πάνω ότι το "Σύνολο Τρέχοντος Λογαριασμού" και "Νεο Υπόλοιπο" (αντίστοιχα στον καθένα) είναι μείον Χ Euro each... επιστροφή ή @@? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 καλησπέρα παίδες. Μου στέλνει κάποιο καλό παιδάκι το link για να κάνω εγγραφή στο instagram μέσω του λάπτοπ μου? ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Γίνεται να εντοπίσω ένα αρχείο στο Google docs , σε ποιο λογαριασμό ανήκει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 γιατι ιδρωνει μονο η δεξια μασχαλη μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Γιατί την έχεις κλειστή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 ναι, ενω στην αριστερη μασχαλη βαζω αυτη την κατασκευη που ειχε ο τυπος με το σπασμενο χερι στο police academy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Κάθε πότε κάνει προσπάθεια να τραβήξει χρήματα απο την κάρτα το amazon; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Για να γίνεις personal trainer, πρέπει να τελειώσεις γυμναστική ακαδημία έτσι ? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Καλα,οτι δηλωσεις εισαι Ο αλλος δηλωνε γιατρος και τον ειχαν διευθυντή σε νοσοκομείο Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ειναι κακό να τρώμε τα κουκούτσια απο το καρπούζι ? δεν ειχα φάει ποτέ και πάντα έπινα στο τέλος το ζουμί απο το μπολάκι αλλα σήμερα έφαγα κ τα κουκούτσια μαζι και μου άρεσε η γευση. Κάνει κακό ? λογικά όχι αλλα λέω τώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Έχω 1 pdf (1 σελίδα) που εχει γίνει από 1 word μέσα έχει 1 φωρογραφία που πιθανότατα έχει γίνει "insert image" στο word Υπάρχει τρόπος να διαβάσω EXIF data της φωτογραφίας ... ... εδώ σας θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostionalist Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Για να γίνεις personal trainer, πρέπει να τελειώσεις γυμναστική ακαδημία έτσι ? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος Για να γινεις personal trainer πρεπει να τελιωσεις καποια σχολη GRAFTS η AF(υπαρχουν κι αλλες αλλα αυτες ειναι οι πιο γνωστες)...Η γυμναστικη ακαδημια θα σε βοηθησει γιατι θα ασχολεισαι με το αντικειμενο και θα μαθεις περισσοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 -καθε μερα -γυμν. ακαδ για κυρος. -μην τα τρως εκτος αν ειναι λιγα -δεν μπορεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις