Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάω Εδιμβούργο τον Αύγουστο για καμια εβδομάδα

Θα μείνω σε ξενοδοχείο

Αν δε κάνω λάθος , στη Βρετανία κλπ έχουν κάτι κουλές πρίζες με 3 τρύπες , αντί των δικών μας "κλασσικών" .

Θα δίνει ( γενικά δίνουν εκει στα δωμάτια ;;; ) το ξενοδοχείο τον σχετικό αντάπτορα ή πρέπει να αγοράσω απο εδώ ;

Και πως το λένε στα αγγλικά αυτό τον ανταπτορα , αν ειναι να το πάρω απο ebay

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Uk to eu adaptor. Ή το αντίστροφο. Παρε μωρε έναν απο το ημπεη σιγουρα θα βρεις σε ταξη τιμής διευρου.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

εχω 2 λογαριασμούς που λένε ότι το ποσό πληρωμής είναι 0 euro, αλλά γράφουν πιο πάνω ότι το "Σύνολο Τρέχοντος Λογαριασμού" και "Νεο Υπόλοιπο" (αντίστοιχα στον καθένα) είναι μείον Χ Euro each...

επιστροφή ή @@?

Δημοσ.

καλησπέρα παίδες. Μου στέλνει κάποιο καλό παιδάκι το link για να κάνω εγγραφή στο instagram μέσω του λάπτοπ μου? ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλα,οτι δηλωσεις εισαι

Ο αλλος δηλωνε γιατρος και τον ειχαν διευθυντή σε νοσοκομείο

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

ειναι κακό να τρώμε τα κουκούτσια απο το καρπούζι ? δεν ειχα φάει ποτέ και πάντα έπινα στο τέλος το ζουμί απο το μπολάκι αλλα σήμερα έφαγα κ τα κουκούτσια μαζι και μου άρεσε η γευση. Κάνει κακό ? λογικά όχι αλλα λέω τώρα....

Δημοσ.

Έχω 1 pdf (1 σελίδα) που εχει γίνει από 1 word

μέσα έχει 1 φωρογραφία που πιθανότατα έχει γίνει "insert image" στο word

Υπάρχει τρόπος να διαβάσω EXIF data της φωτογραφίας ...

... εδώ σας θέλω

Δημοσ.

Για να γίνεις personal trainer, πρέπει να τελειώσεις γυμναστική ακαδημία έτσι ? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος

Για να γινεις personal trainer πρεπει να τελιωσεις καποια σχολη GRAFTS η AF(υπαρχουν κι αλλες αλλα αυτες ειναι οι πιο γνωστες)...Η γυμναστικη ακαδημια θα σε βοηθησει γιατι θα ασχολεισαι με το αντικειμενο και θα μαθεις περισσοτερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...