Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι και από ότι διάβασα δε θα δοθεί παράταση

Μάλλον έχει πέσει το σύστημα τότε.

Σ'ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.

Σε μία συζήτηση που είχα το ΣΚ, κάποιος από την παρέα είπε ότι όταν κάνεις ελεύθερο κάμπινγκ, παρόλο που απαγορεύεται, δεν μπορούν να σε κάνουν τίποτα από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, αν θυμάμαι καλά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, καθώς αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι το ελεύθερο κάμπινγκ απαγορέυεται εντελώς.

Δημοσ.

εκεί που τόξυνα ( το σκρατς ) απόρησα , 

ξέρει κανείς τί σόϊ υλικό είναι αυτό το μαύρο που έχουν επάνω όλα τα ξυστό ;

Δημοσ.

Σε μία συζήτηση που είχα το ΣΚ, κάποιος από την παρέα είπε ότι όταν κάνεις ελεύθερο κάμπινγκ, παρόλο που απαγορεύεται, δεν μπορούν να σε κάνουν τίποτα από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, αν θυμάμαι καλά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, καθώς αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι το ελεύθερο κάμπινγκ απαγορέυεται εντελώς.

Νομιζω οτι απαγορευεται μονο σε δαση και παραλλιες αλλου νομιζω μπορεις και βασικα και σε παραλλια να πας αν δεν εχει κοντα ενοικιαζομενα και ξενοδοχεια δεν νομιζω οτι θα ασχοληθει κανεις μαζι σου.

Ξερει κανεις ποσος ειναι ο μισθος για τα σοχ σε ειδηκοτητες ΤΕ, ειδα κατι θεσης σε επαρχεια και μου ειπε ενας φιλος οτι ειναι ο μισθος 751 ευρω αν ισχυει το σκεφτομαι σοβαρα.

Δημοσ.

Που μπορω να βρω αυτο το κλασσικου στυλ βουρτσακι που απλωνεις τον αφρο ξυρισματος? Επισης τι αφρο χρειαζομαι για να βαζω μετα το ξυρισμα για να μην κοκκινιζει το δερμα? Δεν μου κανει το after shave. Ψαχνω κατι σαν τον αφρο που χρησιμοποιουνε μετα την απορτιωση.

Δημοσ.

Που μπορω να βρω αυτο το κλασσικου στυλ βουρτσακι που απλωνεις τον αφρο ξυρισματος?

Εννοείς το πινέλο του μπαρμπέρη. Μπορείς να το βρεις σε καταστήματα που συνήθως έχουν πίπες, ξυράφια φαλτσέτες κτλ. 

Αρκετά ωραίο εξάρτημα. Για αφρό μαζί με αυτό προτείνω kolynos. 

Δημοσ.

Εννοείς το πινέλο του μπαρμπέρη. Μπορείς να το βρεις σε καταστήματα που συνήθως έχουν πίπες, ξυράφια φαλτσέτες κτλ. 

Αρκετά ωραίο εξάρτημα. Για αφρό μαζί με αυτό προτείνω kolynos. 

Ναι μπραβο αυτο εννοω. Τετοια μαγαζια σε Πειραια-Αθηνα γνωριζεις?

Θυμηθηκα το you and me στην Γλυφαδα που εχει αξεσουαρ για πουρα κτλ, και οντως εχεις δικιο οτι εχει τετοια. Αλλα πολυ ακριβα δεν ειναι ρε συ?

http://www.youandme.gr/andrika-aksesouar/aksesouar-ksirismatos.html

EDIT: Ακυρο για το ακριβα νομιζα οτι ειχε ταξινομηση με τιμη, και ειδα που ξεκιναγαν μερικα με 60-70 και λεω τι παιζει. Αλλα εχει και με 7 ευρω εως 20 κατι πιο φθηνα.

Δημοσ.

Για πινέλο σε κατάστημα ή site με είδη κομμωτηρίου
οπού υπάρχουν δοιάφορα αξεσουάρ ξυρίσματος .
Μη πάρεις κανένα φτηνιάρικο με συνθετική τρίχα.
Με 7-10€ παίρνεις ένα αξιοπρεπές πινέλο με
γουρουνότριχα π.χ. ένα Omega 49 ή Omega 48 ...
Μπορείς να το συνδυάσεις με μια κρέμα cella.
Στην ουσία είναι μαλακό σαπούνι που κάνει
πολύ ωραίο αφρό και καθαρίζει το πρόσωπο.

Έχει και ένα πολύ ωραίο άρωμα πικραμύγδαλου ... ^_^

post-269357-0-06058300-1405414888_thumb.jpg

Για τους ερεθισμούς καλύτερα στο τέλος του
ξυρίσματος να ξεπλένεις το πρόσωπο σου με
κρύο νερό χωρίς να το τρίβεις και αφού το
σκουπίσεις απαλά να περάσεις με πάγο τα
σημεία που έχουν έντονο ερεθισμό. 

Δημοσ.

Για πινέλο σε κατάστημα ή site με είδη κομμωτηρίου

οπού υπάρχουν δοιάφορα αξεσουάρ ξυρίσματος .

Μη πάρεις κανένα φτηνιάρικο με συνθετική τρίχα.

Με 7-10€ παίρνεις ένα αξιοπρεπές πινέλο με

γουρουνότριχα π.χ. ένα Omega 49 ή Omega 48 ...

Μπορείς να το συνδυάσεις με μια κρέμα cella.

Στην ουσία είναι μαλακό σαπούνι που κάνει

πολύ ωραίο αφρό και καθαρίζει το πρόσωπο.

Έχει και ένα πολύ ωραίο άρωμα πικραμύγδαλου ... ^_^

attachicon.gifcella.JPG

Για τους ερεθισμούς καλύτερα στο τέλος του

ξυρίσματος να ξεπλένεις το πρόσωπο σου με

κρύο νερό χωρίς να το τρίβεις και αφού το

σκουπίσεις απαλά να περάσεις με πάγο τα

σημεία που έχουν έντονο ερεθισμό. 

Kolynos αφρό και μετά κολόνια Μυρτώ. Ξύρισμα με τις λεπίδες τις Wilkinson (όχι φαλτσέτα, τις πλακέ). Απλά, ωραία, εύκολα και μερακλίδικα. 

Δημοσ.

Που μπορω να βρω αυτο το κλασσικου στυλ βουρτσακι που απλωνεις τον αφρο ξυρισματος? Επισης τι αφρο χρειαζομαι για να βαζω μετα το ξυρισμα για να μην κοκκινιζει το δερμα? Δεν μου κανει το after shave. Ψαχνω κατι σαν τον αφρο που χρησιμοποιουνε μετα την απορτιωση.

Για βουρτσάκι και αφρό σου απάντησαν οι από πάνω. Για after shave, έχεις δοκιμάσει το nivea balsam; Κάποια στιγμή που είχα πρόβλημα ερεθισμού, είχα σοθεί με αυτό το after shave.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...