stavi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Θέλω να δω μια ταινία σε on line streaming σε ποιο site? Καποια ζητανε εγγραφη και δε θελω να γραφτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Αν η ερώτηση είναι αυτονόητη τότε: movie4k.to 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Η ερωτηση ειναι αυτονοητη; χαχαχαχα Περιμενες μια τετοια ερωτηση απο μενα ε; Σεπειραζω Ευχαριστω!!!!!! Κι αυτο με εγγραφή είναι όμως ε? Και ζητάει κ πιστωτικη κάρτα Λεγε ρε! Για ποιον δουλευεις;; Θελετε να μου φατε τα 7 ευρω που χω στην καρτα ε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δεν ξερει κανεις την πρακτικη μεγιστη ταχυτητα σε mb των wifi b/g ασυρματων δικτυων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δεν ξερει κανεις την πρακτικη μεγιστη ταχυτητα σε mb των wifi b/g ασυρματων δικτυων? Τουλάχιστον ένας θα την ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Κι αυτο με εγγραφή είναι όμως ε? Και ζητάει κ πιστωτικη κάρτα Εξακολουθείς να με πειράζεις φαντάζομαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο έχει όριο ηλικίας για να κάνεις αίτηση ώστε να μπεις σε οποιοδήποτε από τα τμήματά του; Κάπου είχε πάρει το αυτί μου ότι πρέπει να είσαι τουλάχιστον 22 ετών, και όχι 18. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani123321 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Σε μια μητρικη msi g31mf εχω 2 μνημες (μια 2gb και μια 1gb). Το συστημα δεν αναγνωριζει αυτη τον 2 gb και γραφει οτι εχει το συστημα 1gb. Αν βγαλω τα τη μνημη με τα 2gb και αφησω μονο αυτη με το 1, μου κανει ρισταρτ μπλε οθονες και τετοια.. Γενικα υπηρχε θεμα με τις μνημες με μπλε οθονες αλλα αποοταν εβαλα τα 2+1 gb παει μια χαρα μονο που δεν αναγνωριζονται τα 2gb.. Εχω κανει update το bios αλλα τπτ... Υπαρχει καποια λυση να αναγνωριστουν τα 2 gb?? Ή λεμε απλα οτι δεν υπαρχει συμβατοτητα...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Anorymous ωραιο νικ Τhanks και για την απαντηση Αλλη ερωτηση: τι εφαρμογη χρειαζομαι για να σκαναρω qr code? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Αυτό εχω εγώ https://play.google.com/store/apps/details?id=la.droid.qr.priva 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Γιατι ποτε δεν μπορω να κατεβασω το σωστο????? Κατεβασα στο ταμπλετ ενα popcorn time αλλα το μονο που δειχνει στην οθονη ειναι ενα κουτι νε ποπ κορν Αυτό εχω εγώ https://play.google.com/store/apps/details?id=la.droid.qr.priva Δωρεαν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ναι δωρεάν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Πως σβήνω μερικά τόπικς από τα μηνύματα μου; Να μην εμφανίζονται δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο έχει όριο ηλικίας για να κάνεις αίτηση ώστε να μπεις σε οποιοδήποτε από τα τμήματά του; Κάπου είχε πάρει το αυτί μου ότι πρέπει να είσαι τουλάχιστον 22 ετών, και όχι 18. Ανάλογα το προγραμμα. Συνήθως ειναι 18. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Οι φορ. Δηλώσεις, μέχρι σήμερα δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις