Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ειναι άλλα τα μακαρονια ολικης άλεσης και άλλα τα μακαρονια για διαβητικους; Τα ίδια είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Το μετρο λειτουργει αυριο ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ξέρει κανείς πώς λέγονται οι πιστιλήθρες του αυτοκινήτου στα αγγλικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 nozzles. washer nozzles. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ξέρει κανείς πώς λέγονται οι πιστιλήθρες του αυτοκινήτου στα αγγλικά; Μπορεις να χρησιμοποιεις και αυτο το site αν θες να μεταφρασεις καποια αλλη λεξη μελλοντικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epipolaios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ειναι άλλα τα μακαρονια ολικης άλεσης και άλλα τα μακαρονια για διαβητικους; Ναι φιλε τα ολικης αλεσης τα βρισκεις πολυ ευκολα,για διαβητικους ειναι χωρις γλουτενη και δεν ειναι μαυρα(ολικης δηλαδη)επισης ειναι λιγο δυσευρετα δεν τα χει και το super της γειτονιας λ.χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 η melissa έχει glutenfree μακαρόνια. σε πράσινη συσκευασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ναι φιλε τα ολικης αλεσης τα βρισκεις πολυ ευκολα,για διαβητικους ειναι χωρις γλουτενη και δεν ειναι μαυρα(ολικης δηλαδη)επισης ειναι λιγο δυσευρετα δεν τα χει και το super της γειτονιας λ.χ Τα εβρισκα στο carrefour αλλα τωρα δεν τα εχει και ελεγα αν ειναι τα ιδια να επερνα της ολικης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 η μάνα μου τέτοια χρησιμοποιεί για τον πατέρα μου ,ολικής, και ποτέ δεν ξέφυγε πάνω από 100 στη μέτρηση. με μέτρο όμως,όχι πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 nozzles. washer nozzles. Είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός. Μπορεις να χρησιμοποιεις και αυτο το site αν θες να μεταφρασεις καποια αλλη λεξη μελλοντικα. Έλα ρε μεγάλε;;; Σοβαρά;;; Πού το ανακάλυψες ρε θηρίο; Για προσπάθησε τώρα να μεταφράσεις τη λέξη πιστιλίθρες στα αγγλικά και πες μου τι μετάφραση σου έβγαλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Οκ ειπαμε για ΥΠΑΡΚΤΕΣ λεξεις οχι για οτι να 'ναι. Μην το ξεφτιλίσουμε κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Οκ ειπαμε για ΥΠΑΡΚΤΕΣ λεξεις οχι για οτι να 'ναι. Μην το ξεφτιλίσουμε κιολας. Πιτσιλιστήρια. Υπαρκτή λέξη (κάνε ένα google search με αυτή την λέξη και θα δεις). Δεν την βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Και εμένα αυτό το πιτσιλιστήρι μου ακούγεται πολύ ανόητο, παρ'όλο που είδα ότι όντως.υπάρχει. Δηλαδή σε φάση προτιμώ περισσότερο να λέω το σιδηρόδρομο "εκτοξευτήρας νερού για το παρμπριζ". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 υπαρχει καπου οδηγος για το πως να περασω αλλη ρομ στο htc desire a8181; προσπαθησα να περασω cyanogenmod αλλα μου βγαζει σφαλμα στο αρχειο απο το get.cm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις