Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξέρει κανείς πώς λέγονται οι πιστιλήθρες του αυτοκινήτου στα αγγλικά;

Μπορεις να χρησιμοποιεις και αυτο το site αν θες να μεταφρασεις καποια αλλη λεξη μελλοντικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι άλλα τα μακαρονια ολικης άλεσης και άλλα τα μακαρονια για διαβητικους;

Ναι φιλε τα ολικης αλεσης τα βρισκεις πολυ ευκολα,για διαβητικους ειναι χωρις γλουτενη και δεν ειναι μαυρα(ολικης δηλαδη)επισης ειναι λιγο δυσευρετα δεν τα χει και το super της γειτονιας λ.χ

Ναι φιλε τα ολικης αλεσης τα βρισκεις πολυ ευκολα,για διαβητικους ειναι χωρις γλουτενη και δεν ειναι μαυρα(ολικης δηλαδη)επισης ειναι λιγο δυσευρετα δεν τα χει και το super της γειτονιας λ.χ

Τα εβρισκα στο carrefour αλλα τωρα δεν τα εχει και ελεγα αν ειναι τα ιδια να επερνα της ολικης.

nozzles.

washer nozzles.

Είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός.

Μπορεις να χρησιμοποιεις και αυτο το site αν θες να μεταφρασεις καποια αλλη λεξη μελλοντικα.

Έλα ρε μεγάλε;;; Σοβαρά;;; Πού το ανακάλυψες ρε θηρίο;

Για προσπάθησε τώρα να μεταφράσεις τη λέξη πιστιλίθρες στα αγγλικά και πες μου τι μετάφραση σου έβγαλε.

Οκ ειπαμε για ΥΠΑΡΚΤΕΣ λεξεις οχι για οτι να 'ναι.

Μην το ξεφτιλίσουμε κιολας.

Πιτσιλιστήρια. Υπαρκτή λέξη (κάνε ένα google search με αυτή την λέξη και θα δεις). Δεν την βγάζει. 

Και εμένα αυτό το πιτσιλιστήρι μου ακούγεται πολύ ανόητο, παρ'όλο που είδα ότι όντως.υπάρχει.

Δηλαδή σε φάση προτιμώ περισσότερο να λέω το σιδηρόδρομο "εκτοξευτήρας νερού για το παρμπριζ".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...