Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανεις ρε παιδια δεν εχει παει απο κει; Μου ειπε καποιος οτι ειναι πολυ δυσκολος δρομος, στενος και γεματος στροφες κι αμα πετυχεις νταλικα μπροστα δεν προσπερνας πουθενα. Ισχυει;

Αν κατάλαβα καλά, θα πας από Αμφισσα στην Ιτέα, από εκεί μέσω του Μπράλλου θα βγεις στη Λαμία και από εκεί μέσω της εθνικής θα ανέβεις Θεσσαλονίκη. Μέχρι την Ιτέα ο δρόμος είναι χάλια με μία λωρίδα ανα κατέυθυνση και χωρίς διαχωριστικό στην μέση. Αν πετύχεις καμιά νταλίκα θα πρέπει να μείνεις αρκετά από πίσω της μέχρι να βρεις ένα κατάλληλο σημείο να την περάσεις. Στην διαδρομή μπορείς να σταματήσεις στο Γαλαξίδι και στη Ναύπακτό που είναι δύο πανέμορφα μέρη. Συνιστώ στάση για καφεδάκι στη Ναύπακτο.

Από την Ιτέα μέχρι τη Λαμία θα πας μέσω του Μπράλλου. Ο δρόμος είναι χάλια. Αν πετύχεις νταλίκα, απλά θα μείνεις από πίσω της. Οι πιθανότητες να την περάσεις είναι λίγες. Παρόλα αυτά η διαδρομή είναι πανέμορφη με πολύ πράσινο. Μπορείς να κάνεις στάση στους Δελφούς για να δεις το αρχαίο μαντείο και στη Γραβιά για να δεις το περιβόητο χάνι, το οποίο αν θυμάμαι καλά είναι πάνω στον δρόμο.

Από την Λαμία και μετά δεν πιστεύω να χρειάζεσαι ιδιαίτερες πληροφορίες. Το μόνο που θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου είναι ότι θα πρέπει να δόσεις ένα σκασμό λεφτά στα διόδια.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε win 7, έστω ο χρήστης "Πανάσχετος", ο οποίος έχει ατάκτως ερριμένα σε διάφορα σημεία-φακέλους-υποφακέλους αρχείς, φωτογραφίες, βίντεο κλπ. Στο desctop του, στο my videos, my images, downloads, όπου να'ναι. Για να κάνω εγώ ένα back up όλων αυτών σε έναν εξωτερικό δίσκο χωρίς να κάτσω να διαλέγω, αρκεί να αντιγράψω τον φάκελο "Πανάσχετος";;;

και δεύτερη απορία:

IMGP0097-1066x800_zps0d002acc.jpg

Μετρητές ΕΥΑΘ. Από τις 4 διακλαδώσεις του κεντρικού αγωγού που φαίνονται, οι 3 έχουν αυτό το τετράγωνο ματζαφλάρι και μόνο η πάνω αριστερά έχει έναν νορμάλ διακόπτη. Τι είναι αυτό το τετράγωνο ματζαφλάρι; Ανοίγει - κλείνει το νερό με κάποιον τρόπο;

σε win 7, έστω ο χρήστης "Πανάσχετος", ο οποίος έχει ατάκτως ερριμένα σε διάφορα σημεία-φακέλους-υποφακέλους αρχείς, φωτογραφίες, βίντεο κλπ. Στο desctop του, στο my videos, my images, downloads, όπου να'ναι. Για να κάνω εγώ ένα back up όλων αυτών σε έναν εξωτερικό δίσκο χωρίς να κάτσω να διαλέγω, αρκεί να αντιγράψω τον φάκελο "Πανάσχετος";;;

και δεύτερη απορία:

IMGP0097-1066x800_zps0d002acc.jpg

Μετρητές ΕΥΑΘ. Από τις 4 διακλαδώσεις του κεντρικού αγωγού που φαίνονται, οι 3 έχουν αυτό το τετράγωνο ματζαφλάρι και μόνο η πάνω αριστερά έχει έναν νορμάλ διακόπτη. Τι είναι αυτό το τετράγωνο ματζαφλάρι; Ανοίγει - κλείνει το νερό με κάποιον τρόπο;

Ανοίγει και κλείνει με ιδικό κλειδή για να μην πάει όποιος και όποιος και το πειράξει  

• Like 1

Αν εννοεις το φακελο από το c:\users\panasxetos νομιζω ναι.

Αν πας να το αντιγραψεις απο τη βιβλιοθηκη των εικονων πχ, πρεπει να δεις ποιους άλλους φακελους συσχετιζει, μπορει να ειναι και των κοινοχρηστων εικονων μεσα

• Like 1

Που μπορώ να δω αξιόπιστα την τιμή του συναλλάγματος ;

Συγκεκριμενα θελω να καθω για ευρώ--> λιρες Βρετανιας (Σκωτία,αν εχει κάποια διαφορά)

Sent from my iPhone using Insomnia

Επανερχομαι μιας κ βρηκα στα σαϊτ τραπεζων

Για να μετατρεψω ευρω σε λιρες , πολλαπλασιαζω με την τιμη αγοράς λίρας ;

Και για το ανάποδο , διαιρω ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Το κλασσικό που έχουμε σπίτι; το μπλε;

Αν έχεις μπλε οινόπνευμα σπίτι γενικά για τα τραύματα, σου έχω άσχημα νέα.

Τελοσπάντων, rubbing alcohol είναι η αλκοολούχος λοσιόν που έχει συνήθως περιέχει 70% οινόπνευμα με γλυκερίνη και κάνει για εντριβές. Σαν "αλκοολούχος λοσιόν" το πουλάνε στα σουπερμαρκετ. Ούτε εμένα μ'αρέσει αυτή η μετάφραση.

Αν έχεις μπλε οινόπνευμα σπίτι γενικά για τα τραύματα, σου έχω άσχημα νέα.

Τελοσπάντων, rubbing alcohol είναι η αλκοολούχος λοσιόν που έχει συνήθως περιέχει 70% οινόπνευμα με γλυκερίνη και κάνει για εντριβές. Σαν "αλκοολούχος λοσιόν" το πουλάνε στα σουπερμαρκετ. Ούτε εμένα μ'αρέσει αυτή η μετάφραση.

Το θέλω για να φτιάξω υγρή Μαγνησία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...