Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε περίπτωση βλάβης ενός pc part(μητρική, vga κ.λπ κ.λπ) εντός εγγύησης, θέλουν και το κουτί του?

Σε περίπτωση που δεν έχεις πλέον ούτε την απόδειξη?

Ναι δεν ανοίγεις το κουτί για κανένα λόγο αν το ανοίξεις έχασες την εγγύηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δε νομίζω ότι εννοεί κομμάτι από έτοιμο σύστημα, αλλά ξεχωριστά αγορασμένο hardware, αν απαιτειται να το γυρίσεις με την συσκευασία του+παρελκομενα.

εχει παει κανεις στο balux στην ποσειδωνος? σα περιβαλλον ακουσα τα καλυτερα απο  τιμες ομως  τι λεει?

Θυμάμαι coctail στα 10Ε.

Μπύρα ποτήρι που πήρα εγώ μικρό 4Ε, το μεγάλο 6Ε. Μπουκάλια αν θυμάμαι καλά 6+.

Καφέδες νομίζω γύρω στα 4Ε.

Ναι δεν ανοίγεις το κουτί για κανένα λόγο αν το ανοίξεις έχασες την εγγύηση.

Δε νομίζω ότι εννοεί κομμάτι από έτοιμο σύστημα, αλλά ξεχωριστά αγορασμένο hardware, αν απαιτειται να το γυρίσεις με την συσκευασία του+παρελκομενα.

Αυτό που λέει ο scullyist

Έστησα το pc μου πέρυσι και έχω τα κουτιά άδεια να κάθονται αλλά τώρα μετακομίζω, αν δε χρειάζονται μην τα κουβαλάω τζάμπα

Τα έχει ψιλοφάει και το κουνέλι μου

Κάποιος να απαντήσει :P

Πες ντε κι απο που τα εχεις πάρει... μπορεί να μην ισχύει κάτι καθολικά (?) αλλά να υπόκειται στην πολιτική του κάθε καταστήματος, οπότε αν δεν ξέρει κάποιος γενικά, μπορεί να ξέρει για το χ-ψ μαγαζί βάση εμπειρίας. Κι αν τα έχεις πάρει όλα από ένα ακόμα καλύτερα, αν δεν ξέρει τελικά κάποιος, απλά τους ρίχνεις ένα τηλ. ερώτημα την Δευτέρα και τέρμα.

Προσωπικά δεν θα το διακινδύνευα σε κάθε περίπτωση, διότι ακόμη κι αν -πες- την Δευτέρα σου πουνε "No prob και χωρίς συσκευασία", μπορεί όταν κι εαν σου τύχει (knock wood) στο μέλλον, να έχουν φάει καμιά ανάστροφη για να γλυτώσουν κάλυψη εγγύησης και να βρουνε πάτημα εκεί. Αφού τα έχεις, μασημένα ξεμασημένα -τόσα θα κουβαλήσεις, εκεί κόλλησες- βάλτα κι αυτά στη σούμα κι έχε το κεφάλι σου ήσυχο, αχρείαστα να 'ναι.

Κι αυτή τη φορά, βάλτα κάπου ψηλά να μην τα φτάνει το στυφ.. η ψυχούλα =P

2cents.

• Like 1

Από Θεσσαλονίκη για Κυλλήνη πήγα μέσω Ιωαννίνων - Άρτα, κτλ. Για επιστροφή λέω να πάω από την άλλη πλευρά : Άμφισσα - Λαμία και εθνική οδό. Τι λέτε; Το έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει αν είναι καλύτερο;

Κανεις ρε παιδια δεν εχει παει απο κει; Μου ειπε καποιος οτι ειναι πολυ δυσκολος δρομος, στενος και γεματος στροφες κι αμα πετυχεις νταλικα μπροστα δεν προσπερνας πουθενα. Ισχυει;

Πες ντε κι απο που τα εχεις πάρει... μπορεί να μην ισχύει κάτι καθολικά (?) αλλά να υπόκειται στην πολιτική του κάθε καταστήματος, οπότε αν δεν ξέρει κάποιος γενικά, μπορεί να ξέρει για το χ-ψ μαγαζί βάση εμπειρίας. Κι αν τα έχεις πάρει όλα από ένα ακόμα καλύτερα, αν δεν ξέρει τελικά κάποιος, απλά τους ρίχνεις ένα τηλ. ερώτημα την Δευτέρα και τέρμα.

Προσωπικά δεν θα το διακινδύνευα σε κάθε περίπτωση, διότι ακόμη κι αν -πες- την Δευτέρα σου πουνε "No prob και χωρίς συσκευασία", μπορεί όταν κι εαν σου τύχει (knock wood) στο μέλλον, να έχουν φάει καμιά ανάστροφη για να γλυτώσουν κάλυψη εγγύησης και να βρουνε πάτημα εκεί. Αφού τα έχεις, μασημένα ξεμασημένα -τόσα θα κουβαλήσεις, εκεί κόλλησες- βάλτα κι αυτά στη σούμα κι έχε το κεφάλι σου ήσυχο, αχρείαστα να 'ναι.

Κι αυτή τη φορά, βάλτα κάπου ψηλά να μην τα φτάνει το στυφ.. η ψυχούλα =P

2cents.

Άλλα από vision studio, άλλα από digital master, άλλα από amazon.....

Θα κρατήσω τα 2 σου cents και τα κουτιά τελικά

@ Pa0ki:

Φίλε μου όχι δεν είσαι υποχρεωμένος να κρατήσεις συσκευασίες από κάθε προϊόν.

Οι όροι εγγύησης δεν το αναφέρουν.

Μη μπερδεύεστε με την υπαναχώρηση, doa κλπ.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...