Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει προβλημα με το να ξεπαγωνεις κρεατα σε καυτο νερο για να ξεπαγωνουν στο λεπτο, ή πρεπει αναγακστικα να τα βγαζεις εξω απο το πρωι και να ελπιζεις μεχρι το μεσημερι να χουν ξεπαγωσει?

Τα βγάζω από το βράδυ. Και μέχρι το μεσημέρι της άλλης μέρας είναι πάντα εντελώς ξεπαγωμένα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά, θέλω να τραβήξω λεφτά από ατμ γιατί έχω ξεμείνει... Εχω προπληρωμένη τράπεζας πειραιώς. Ποιες επιλογές υπάρχουν στο ατμ εννοώντας το ποσό που μπορείς να βγάλεις; Εχω υπόλοιπο 19 ευρώ και θα θελα τουλάχιστον 10. Γίνεται; Γιατί έχω ακούσει από 20 και πάνω.

Δημοσ.

Πιθανότατα να μπορείς ν αγοράσεις αυτό που θέλεις με την προπληρωμένη, εκτός αν χρειάζεσαι τα λεφτά για καφέ/fast food/ψιλικά που τότε ατύχησες, αναλήψεις σε ΑΤΜ απο 20€ και πάνω. Σε σούπερ μάρκετ πάντως, θα τη δεχτούν λογικά για πληρωμή.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε σούπερ μάρκετ πάντως, θα τη δεχτούν λογικά για πληρωμή.

Λες ρε συ angmar?? Δεν ξερω αν εχεις παρομοια προπληρωμενη, αλλα της πειραιως λεει "for electronic use only". Θα εχω θεμα λες;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δε νομίζω, ειδικά αν είναι VISA electron, οι πιθανότητες είναι υπερ σου.

Σ'ευχαριστω. Πηρα και τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων της τραπεζας και μου ειπαν πως οντως ειναι οκ, χρησιμοποιειται και σε καταστηματα η καρτα. Μα καλα ομως σχετικα με τα ατμ, αν θες λεφτα γρηγορα και ειτε η καρτα σου δεν εχει πανω απο 20 ευρω, ειτε θες λιγοτερα, οπως πχ 10 ευρω, δεν θα παρεις καθολου η θα πρεπει να τραβηξεις απο 20 και πανω, αντιστοιχα; Τι να πεις, τεσπα, σ'ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Σε περίπτωση βλάβης ενός pc part(μητρική, vga κ.λπ κ.λπ) εντός εγγύησης, θέλουν και το κουτί του?

Σε περίπτωση που δεν έχεις πλέον ούτε την απόδειξη?

Δημοσ.

παγάκια που δεν λιώνουν ποτέ : έχει χρησιμοποιησει κανείς να μου πει αν κάνουν δουλειά;

Κι αν ναι, που πουλάνε;

υπαρχει κατι τετοιο; :huh: Μηπως θες παγοκυστες για πλαστικο ψυγειάκι;

Δημοσ.

παγάκια που δεν λιώνουν ποτέ : έχει χρησιμοποιησει κανείς να μου πει αν κάνουν δουλειά;

Κι αν ναι, που πουλάνε;

Χρησιμοποιώ χρόνια. Κάνουν πολύ καλή δουλειά χωρίς να νερώνουν το υγρό.

Τα χρησιμοποιώ για τον φρέντο (στο μπρίκι όπως βγαίνει η καφετιέρα για να μην είναι ζεστός κάτω και κρύος πάνω στο ποτήρι με τα κανονικά παγάκια) και για μπύρα από ράφι άμα θέλω να την σκοτώσω χωρίς να 'χει προλάβει να κρυώσει στο ψυγείο.

Στο μεγάλο Carrefour στην Παλλήνη, στα είδη σπιτιού έχω βρει. 99% θα παίζει και σε Jumbo.

edit, χα, η δεύτερη φώτο είναι το μπρίκι μου από ποστ εδώ.

• Like 2
Δημοσ.

Άντε ρε συ; Είναι τόσο διαδεδομένα; Και κρατάνε για ώρα; (σε σύγκριση με ένα κανονικό παγάκι, ας πούμε σε έναν ήδη κρύο καφέ)

Δημοσ.

Συγκριτικά όχι, γιατί είναι ελαφρώς μικρότερος ο όγκος του καθαρού πάγου.

Μικρή διαφορά, αλλά παρατηρήσιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Τι πάει να πει ότι είναι μικρότερος ο όγκος του καθαρού πάγου; Δεν το καταλαβαίνω.

Πάντως θεωρητικά το καλύτερο παγάκι είναι το μεταλλικό. Τραβάει πολύ περισσότερη θερμότητα από ένα πλαστικό/κεραμικό/τιείναι και πιο γρήγορα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...