Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάποια μαλακία έκανε μόνο του το ιντερνετ... 

πολλές πρωτοβουλίες παίρνει και δε μ'αρέσει 

Μόνο του δε γίνεται τπτ, πρωτοβουλίες παίρνει επειδή εσύ το αφήνεις να παίρνει...

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου σπάσανε τα γυαλία (ηλίου) πρίν καμιά βδομάδα, ε αντί να τα φτιάξω λέω πάρε καινούργια, ένα 2χρονο τα είχα. Χθές πέρναγα από κέντρο και λέω κάτσε μπας και βρω κάτι. Μπαίνω λοιπόν σε ένα οπτικάδικο, με τα πολλά βρίσκω ένα που μου κάθεται καλά. Πόσα; ρωτάω. 190 μου λέει, θα σου κάνω έκπτωση και θα στα αφήσω 175. Κομπλέ σκέφτομαι αφου και φτηνό και ωραίο είναι, οπότε το Σαββάτο θα περάσω να τα πάρω. Μπαίνει όμως ο δαίμονας μέσα μου και μου λέει, αφού σχεδόν όλα πλέον τα παραγγέλνεις από το νέτ δεν τσεκάρεις και εκεί μια τιμή; Ε! τι να δω, φυσικά καταστήματα και όχι μόνο ονλάιν, το συγκεκριμένο γυαλί το χουν 100-120ε. Δηλαδή εφόσον βγάζουν αυτοί κανα 30-40% κέρδος, ο άλλος πόσα θέλει να βγάλει; Τσαντίστηκα και θα πάω μέχρι τον κορυδαλλό να το ξαναδοκιμάσω και να γλιτώσω ένα 50ρικο. Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο ή έπεσα στην περίπτωση;

• Moderators
Δημοσ.

Που μπορώ να βρω στο κέντρο της Αθήνας καμιά μουράτη συσκευασία του

hendricks-gin.jpg

(σε λογική τιμή, είναι και για "γαμήλιο" δώρο φίλου)

Tι εννοεις μουρατη? Το εχει η Cellier αλλα δεν ξερω αν σου κανει η συσκευασια. Παντως εκει εχουν διαφορα που δεν τα εχουν στο eshop οποτε παρε κανα τηλ :)

http://www.cellier.gr/Gin-hendrick-s.html

Δημοσ.

Tι εννοεις μουρατη? Το εχει η Cellier αλλα δεν ξερω αν σου κανει η συσκευασια. Παντως εκει εχουν διαφορα που δεν τα εχουν στο eshop οποτε παρε κανα τηλ :)

http://www.cellier.gr/Gin-hendrick-s.html

κάπου είχε πετύχει το μάτι μου συσκευασία με ποτήρι (πχ http://drinksenthusiast.files.wordpress.com/2013/09/unknown-1.jpeg) και θα ήθελα να βρω κάτι αντίστοιχο, θα περάσω την παρασκευή από το cellier μιας και θα είμαι κέντρο από το πρωί. Merci!

Δημοσ.

Μόνο του δε γίνεται τπτ, πρωτοβουλίες παίρνει επειδή εσύ το αφήνεις να παίρνει...

τι να σου πω... άλλες φορές βάζει μόνο του μαλακίες πάνω στην μπάρα

εγώ δεν του πα τίποτα, μόνο του τις βάζει

έλα πες του εσύ να δούμε αν θα σ'ακούσει

Δημοσ.

κάνω φορμά στον ΗΥ  και έφτασα μέχρι το σημείο :Press any key to boot from cd or dvd.

Έχω πατήσει τα πάντα, αλλά δε προχωράει.Αναβοσβήνει ο κέρσορας, και περιμένει εντολή.Το πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικά γενικώς να ξέρετε.

Δημοσ.

τι να σου πω... άλλες φορές βάζει μόνο του μαλακίες πάνω στην μπάρα

εγώ δεν του πα τίποτα, μόνο του τις βάζει

έλα πες του εσύ να δούμε αν θα σ'ακούσει

Μια χαρά εσύ τα βάζεις χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Το μυστικό είναι να διαβάζουμε τι περνάμε και να δίνουμε προσοχή.

Αυτές οι πονηρές λαλακίες βασίζονται σε αφελής χρήστες για να τρυπώσουν ;)

κάνω φορμά στον ΗΥ  και έφτασα μέχρι το σημείο :Press any key to boot from cd or dvd.

Έχω πατήσει τα πάντα, αλλά δε προχωράει.Αναβοσβήνει ο κέρσορας, και περιμένει εντολή.Το πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικά γενικώς να ξέρετε.

Πολύ προχώρησες :P

usb είναι το πληκτρολόγιο (ή και ασύρματο);

Ενεργοποίησε στο bios το "usb keyboard support" ή "legacy usb support".

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω ιδέα τι αλλαγές έγιναν με το ΙΚΑ - ΕΟΠΥΥ - ΠΕΔΥ. Πως θα κλείσω ραντεβού με ωτορινολαρυγγολόγο; Έχω ασφάλεια ΙΚΑ

Δημοσ.

συμπαθατεμε ρε παιδες αλλα i have got the dumb today

το prolific πρεπει να συνοδευεται απο κατι ή μπορουμε να που he was a producer [...] and quite prolific at it?

T.HANKS

Δημοσ.

Υπαρχει προβλημα με το να ξεπαγωνεις κρεατα σε καυτο νερο για να ξεπαγωνουν στο λεπτο, ή πρεπει αναγακστικα να τα βγαζεις εξω απο το πρωι και να ελπιζεις μεχρι το μεσημερι να χουν ξεπαγωσει?

Δημοσ.

Υπαρχει προβλημα με το να ξεπαγωνεις κρεατα σε καυτο νερο για να ξεπαγωνουν στο λεπτο, ή πρεπει αναγακστικα να τα βγαζεις εξω απο το πρωι και να ελπιζεις μεχρι το μεσημερι να χουν ξεπαγωσει?

Πρόβλημα δεν υπάρχει, αλλά θα ψιλοβράσουν. Δηλαδή, θα το δεις και μόνος σου, ότι από έξω το κρέας θα έχει πάρει χρώμα σαν αυτό όταν βράζει. Η καλύτερη λύση είναι το ξεπάγωμα από το προηγούμενο βράδυ. Αν βιάζεσαι, μπορείς να το βάλεις σε ένα μπολ με νερό βρύσης, το οποίο θα πρέπει να αλλάζεις κάθε 10-15 λεπτά. Στην αρχή που το κρέας είναι τέρμα παγωμένο ίσως χρειαστεί να αλλάζεις το νερό πιο συχνά, κάθε 5-10 λεπτά. Σε κανένα δίωρο το κρέας θα έχει ξεπαγώσει (αναλόγως βέβαια και την ποσότητα). Αν το κρέας είναι κιμάς, μην τον βάλεις χύμα στο νερό γιατί όσο ξεπαγώνει θα σκορπάει. Βάλτον σε ένα σακουλάκι τροφίμων. Υπάρχουν φούρνοι κανονικοί και μικροκυμάτων με ειδκό πρόγραμμα για ξεπάγωμα. Τσέκαρε μην τυχόν έχεις τέτοιο πρόγραμμα στο φούρνο σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...