Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτα ειναι μυστικα του επαγγελματος. Δε γινεται να τα λεω απο'δω κι απο'κει. Αμα ητανε ετσι τη χασαμε μετα τη μπαλα. Τι κανουμε τοσα χρονια.

μαλιστα μαλιστα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

όταν κάνω δεξί κλίκ στις φωτογραφίες στο facebook και αποθήκευση μου βγάζει σαν επιλογή πέρα από τους δικούς μου και  έναν φάκελο που λέγεται frieds_files και δεν είναι δικός μου, και μέσα δεν έχει φωτογραφίες που δεν έχω αποθηκεύσει εγώ

τί παίζει;

Έγινες στόλκερ; Και σαν τι να παίζει. Υπάρχει αυτός ο φάκελος που στον έφτιαξε ο γκόμενος όταν είχε μπει στο πισι σου και δεν κοίταγες. Αν δεν έχει κάτι κρυφό μέσα σβήστον να τελειώνεις.

Και δεν μας είπες καν που βρίσκεται ο φάκελος

Ο φρεντο εσπρεσσο με γαλα (οχι καπουτσινο ) πως λεγεται ? Αν εχει καποια ονομασια βεβαια

O espresso με λίγο αφρόγαλα λέγεται macchiato, ενώ με φουλ γάλα λέγεται latte. Δεν ξέρω όμως αν βγαίνουν σε φρέντο και ούτε το έχω ακούσει ποτέ. Δες και εδώ για να βοηθηθείς.

πάστα εκτός από το λάπτοπ βάζουμε και στον σταθερό υπολογιστή;Και πάλι gpu και cpu?

Oπου και οταν χρειαζεται.Και σε cpu , gpu σταθερου

Που θελεις να βαλεις ακριβως ? 

• Like 1

Aρα υπαρχει ενα μικρο κενο μαλλον,λειπει ο frapesspreso με γαλα.

κοίτα: εσπρέσο λέγεται το είδος του καφέ, και τα άλλα, είναι ονομασίες παρασκευής.Εσπρέσσο φρέντο με γάλα, είναι φρέντο καπουτσίνο, αλλά με μία δόση καφέ, όχι 2 που θέλει το καπουτσίνο.

Μερικες παστες ειναι σχεδιασμενες για την χρηση με ψυχτρα cpu αλλες για τα ψυχτρακια μητρικης και καρτας γραφικων κλπ.Προσεχε λιγο την επιλογη της παστας.

κοίτα: εσπρέσο λέγεται το είδος του καφέ, και τα άλλα, είναι ονομασίες παρασκευής.Εσπρέσσο φρέντο με γάλα, είναι φρέντο καπουτσίνο.

Ναι εκανα λιγο πλακα με την ονομασια.Δεν θελω κρεμα γαλακτος ,  capuccino,θελω λιγο νουνου στον freddo espresso  :-D

• Like 1

Πέρυσι πήρα κάποια λεφτά από ένα επιδοτούμενο σεμινάριο από τα ΚΕΚ (κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης). 400 ευρώ, -80 ευρώ φόρος, -12 ευρώ χαρτόσημο, -2,40 ευρώ ΟΓΑ χαρτόσημου = 305,60 ευρώ καθαρά. Στην φορολογική δήλωση έχει συμπληρωθεί αυτόματα ο φόρος 80 ευρώ. Και επίσης πρέπει να δηλώσω τα λεφτά που πήρα στο πεδίο 507 (Εισόδημα που δεν εντάσσεται σε άλλη περίπτωση του Πίν. 4). Τι ποσό όμως πρέπει να συμπληρώσω ακριβώς; Δηλαδή πρέπει να δηλώσω τα 305,60 που πήρα καθαρά ή κάτι άλλο; Κάπου αλλού διάβασα ότι το ακαθάριστο ποσό θα αφαιρέσω μόνο το χαρτόσημο, δηλαδή τα 12 ευρώ, και θα δηλώσω 388. Αιτιολογήστε παρακαλώ.

Επίσης στο gsis φαίνεται ότι το ακαθάριστο ποσό ήταν 385,60. Δηλαδή 400 ευρώ μείον 12 ευρω το χαρτόσημο, μείον 2.40 το ΟΓΑ του χαρτόσημου.

• Moderators

Τρεις ερωτησεις καθαρα θεωρητικες για να δω αν το εχω στο μυαλο μου ρεαλιστικα το θεμα.

1) Μπορει καποιος να βρεθει σε κωμα απο χτυπημα στο κεφαλι? Σε φαση πεφτει, χτυπαει στο Χ σημειο, χανει τις αισθησεις του, that's all folks για Χ χρονικο διαστημα.

2) Σε περιπτωση που καποιος μεταφερθει στα επειγοντα με χαμενες αισθησεις και τελος παντων νοσηλευθει, μπορει καποιος που τον συνοδευει να ενημερωνεται απο τους γιατρους για την πορεια του ασθενη? Υποθετουμε εδω πως δεν υπαρχουν συγγενεις κλπ, ειναι μονο αυτος.

3) Ο ασθενης δεν ειναι Ελληνας. Τι παιζει με τη νοσηλεια? Μπορει να νοσηλευθει σε ιδιωτικη κλινικη που πληρωνει ο ιδιος (ή οι δικοι του)? 

Τρεις ερωτησεις καθαρα θεωρητικες για να δω αν το εχω στο μυαλο μου ρεαλιστικα το θεμα.

1) Μπορει καποιος να βρεθει σε κωμα απο χτυπημα στο κεφαλι? Σε φαση πεφτει, χτυπαει στο Χ σημειο, χανει τις αισθησεις του, that's all folks για Χ χρονικο διαστημα.

2) Σε περιπτωση που καποιος μεταφερθει στα επειγοντα με χαμενες αισθησεις και τελος παντων νοσηλευθει, μπορει καποιος που τον συνοδευει να ενημερωνεται απο τους γιατρους για την πορεια του ασθενη? Υποθετουμε εδω πως δεν υπαρχουν συγγενεις κλπ, ειναι μονο αυτος.

3) Ο ασθενης δεν ειναι Ελληνας. Τι παιζει με τη νοσηλεια? Μπορει να νοσηλευθει σε ιδιωτικη κλινικη που πληρωνει ο ιδιος (ή οι δικοι του)? 

1) Ναι.

2) Ναι.

3) Ναι.

• Like 1

Έγινες στόλκερ; Και σαν τι να παίζει. Υπάρχει αυτός ο φάκελος που στον έφτιαξε ο γκόμενος όταν είχε μπει στο πισι σου και δεν κοίταγες. Αν δεν έχει κάτι κρυφό μέσα σβήστον να τελειώνεις.

Και δεν μας είπες καν που βρίσκεται ο φάκελος

καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση

ο φάκελος εμφανίστηκε ξαφνικά μόνος του πριν λίγο καιρό

κάποια μαλακία έκανε μόνο του το ιντερνετ... 

πολλές πρωτοβουλίες παίρνει και δε μ'αρέσει 

στις φωτογραφίες μου είναι ο φάκελος και έχει μέσα και κάποιες φωτό από το νετ που δεν έχω κατεβάσει εγώ...

Τα δυο πρωτα απαντηθηκαν απο Luci.

Στο 3ο, ιδιωτικα κανεις οτι γουσταρεις. Επισης, αλλοδαποι χωρις ασφαλεια ευρωπαϊκης ενωσης νοσηλευονται και σε δημοσια νοσοκομεια, καλουνται μετα να πληρωσουν το λογαριασμο που καθοριζεται απο τις οικονομικες υπηρεσιες του νοσοκομειου. Δεν μενουν εκτος συστηματος υγειας επειδη ειναι αλλοδαποι,  γινεται οπως ειναι το σωστο δηλαδη.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...