Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τι θελει να πει ο ποιητης?

Οτι  αν εχουν κενο δρομο δεξια τους μπορουν να μπουν στον κομβο. Αν δεν εχουν κενο δρομο δεξια τους, δηλαδη αν υπαρχει αμαξι απο δεξια τους, τοτε εχει προτεραιοτητα αυτος ο αλλος, επειδη ειναι απο δεξια τους. Δηλαδη αν πας να μπεις στον κομβο και δεξια σου ειναι καποιος, τοτε εχει προτεραιοτητα. Βεβαια επειδη οι κομβοι με μια λωριδα ειναι ολοι αριστεροστροφοι, ειναι δυσκολο οταν μπαινεις να εχεις καποιον δεξια σου ωστε να του παραχωρησεις προτεραιοτητα, εκτος κι αν ειναι πχ καποιος τρελος που πηγαινει αναποδα με την κανονικη φορα, που επειδη ειναι απο δεξια σου, τοτε ναι θα πρεπει να του παραχωρησεις την προτεραιοτητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οτι  αν εχουν κενο δρομο δεξια τους μπορουν να μπουν στον κομβο. Αν δεν εχουν κενο δρομο δεξια τους, δηλαδη αν υπαρχει αμαξι απο δεξια τους, τοτε εχει προτεραιοτητα αυτος ο αλλος, επειδη ειναι απο δεξια τους. Δηλαδη αν πας να μπεις στον κομβο και δεξια σου ειναι καποιος, τοτε εχει προτεραιοτητα. Βεβαια επειδη οι κομβοι με μια λωριδα ειναι ολοι αριστεροστροφοι, ειναι δυσκολο οταν μπαινεις να εχεις καποιον δεξια σου ωστε να του παραχωρησεις προτεραιοτητα, εκτος κι αν ειναι πχ καποιος τρελος που πηγαινει αναποδα με την κανονικη φορα, που επειδη ειναι απο δεξια σου, τοτε ναι θα πρεπει να του παραχωρησεις την προτεραιοτητα.

οοκ ευχαριστω απλα δεν καταλαβαινα το πως γινεται να εχεις αμαξι δεξια σου απ τη στιγμη που στον κυκλικο κομβο κινεισαι μονο προς μια κατευθυνση.

προφανως εννοουσες αν ο δρομος(μονης κυκλοφοριας) που καταληγει σε κυκλικο κομβο εχει 2 λουριδες και θελουν και οι δυο να εισελθουν στον κομβο.σωστα? η στην περιπτωση που ειναι διπλης κυκλοφοριας ο δρομος που καταληγει σε κυκλικο κομβο και εσυ θες να εισελθεις και ταυτοχρονα να εξελθει καποιος . σε αυτες τις περιπτωσεις ναι μου φαινεται σωστο το απο δεξια!

Οποια περιπτωση μπορεις να σκεφτεις που να ισχυει ο κανονας "απο δεξια", θα ισχυει ο κανονας "απο δεξια".

Σε κυκλικό κόμβο, οποιοσδήποτε μπαίνει ενώ είσαι μέσα, είναι στα δεξιά σου.

Αυτο ειπα κι εγω, απλα ξεκαθαριζαμε αυτο που ειπε η πιντσι "αν πχ έχουν μπει κάποιοι στον κόμβο, γιατί είχαν κενό δρόμο δεξιά τους", που ελεγε για αυτους που πανε να μπουν στον κομβο, και για την περιπτωση που εχουν καποιον απο δεξια τους, καθως μπαινουν στον κομβο προφανως.

Σε κυκλικό κόμβο, οποιοσδήποτε μπαίνει ενώ είσαι μέσα, είναι στα δεξιά σου.

οχι οχι το εχουμε ξεκαθαρισει αυτο.προτεραιοτητα εχει αυτος που ειναι ηδη στον κομβο  μπαινει στον κομβο οχι απαραιτητα ο απο δεξια.τωρα λεμε τις περιπτωσεις που πας να μπεις στον κομβο και εχεις αλλον απο δεξια. τις πιο συνθετες τελος παντων  :P

αχ μπερδεμα ειναι!! ας φτασουμε ποτε σε κυκλικο κομβο και τοτε βλεπουμε :P

τωρα λεμε τις περιπτωσεις που πας να μπεις στον κομβο και εχεις αλλον απο δεξια. τις πιο συνθετες τελος παντων  :P

αχ μπερδεμα ειναι!! ας φτασουμε ποτε σε κυκλικο κομβο και τοτε βλεπουμε :P

Ε προφανώς ο δεξιά σου έχει προτεραιότητα.

Είναι σα να είσαι σε δρόμο με 2 λωρίδες και να θες να μπεις δεξιά σε μονής μαζί με τον διπλανό σου.

Ποια εναλλακτική σκέφτεστε; Να τον κόψεις;

Θα μπορουσες να δοκιμασεις να το κανεις Taylor και να παραγωγισεις μερικες φορες, μπορει να βγαινει ετσι πιο ευκολα.

οχι οχι το εχουμε ξεκαθαρισει αυτο.προτεραιοτητα εχει αυτος που ειναι ηδη στον κομβο οχι ο απο δεξια.

Παντως αυτο δεν ισχυει γενικα. Γενικα αυτος που μπαινει στον κομβο εχει προτεραιοτητα. Αυτο ειπαμε. Αλλο οταν εχει στοπ.

Παντως θα μπορουσες να δοκιμασεις να το κανεις Taylor και να παραγωγισεις μερικες φορες, μπορει να βγαινει ετσι πιο ευκολα.

Παντως αυτο δεν ισχυει γενικα. Γενικα αυτος που μπαινει στον κομβο εχει προτεραιοτητα. Αυτο ειπαμε. Αλλο οταν εχει στοπ.

edit!!  ναι αυτος που μπαινει εχει εγω μπερδευτηκα!!

edit!!  ναι αυτος που μπαινει εχει εγω μπερδευτηκα!!

Και ποτε να μην ξεχνας, σε περιπτωση που ξεχαστεις καμια φορα, οτι θα μπορουσες να περασεις και απο πανω απο τον κομβο, που ειναι σχεδον αδυνατο να προσπαθησει και καποιος αλλος ταυτοχρονα να κανει το ιδιο, και ετσι δε θα τεθει θεμα προτεραιοτητας. Και εννοειται οτι θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικη οταν κανεις τετοια πραγματα.

• Like 2

Και ποτε να μην ξεχνας, σε περιπτωση που ξεχαστεις καμια φορα, οτι θα μπορουσες να περασεις και απο πανω απο τον κομβο, που ειναι σχεδον αδυνατο να προσπαθησει και καποιος αλλος ταυτοχρονα να κανει το ιδιο, και ετσι δε θα τεθει θεμα προτεραιοτητας. Και εννοειται οτι θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικη οταν κανεις τετοια πραγματα.

καλο ;) με κανεις και γελαω μονη μου τωρα και κοιμουνται στο διπλα δωματιο!! :P

λυσε μου μια απορια το προσεκτικΗ που το καταλαβες? νομιζω δε το χω γραψει πουθενα!

καλο ;) με κανεις και γελαω μονη μου τωρα και κοιμουνται στο διπλα δωματιο!! :P

λυσε μου μια απορια το προσεκτικΗ που το καταλαβες? νομιζω δε το χω γραψει πουθενα!

Αυτα ειναι μυστικα του επαγγελματος. Δε γινεται να τα λεω απο'δω κι απο'κει. Αμα ητανε ετσι τη χασαμε μετα τη μπαλα. Τι κανουμε τοσα χρονια.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...