Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γενικά η κοσμοτέ έχει θέμα με τα μηνύματα εδώ και χρόνια... Εκανα ανανεωση και ουτε το μυνημα για το ποσο εχω και το κωδικο απο το Reloadit δεν μου ηρθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeboo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 http://prntscr.com/3vcu3gΜηπως ξερει κανεις τι παιζει;μεχρι τωρα αγοραζα κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Στο παμε πακετο οταν πανε το πακετο στους παραληπτες, τους ενημερωνουν απο πιο πριν, και στην καμερα υποκρινονται οτι ξαφνιαζονται που ηρθε πακετο στο σπιτι τους; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ναι πάνε στην εκπομπή & δε ξέρουν γιατί είναι στο πλατώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ναι πάνε στην εκπομπή & δε ξέρουν γιατί είναι στο πλατώ... Οχι ρε, λεω οταν τους πανε το πακετο στο σπιτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 α, σορυ δε ξέπω πως πάει το πράμα στην εκπομπή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Η εφαρμογη viber σε windows mobile δεχετε φωνητικα μυνηματα γιατι ενω το παιδι που εχει την τελευταια εκδοση viber για windows mobile του εχω στειλει φωνητικα μυνηματα απο το android viber μου και δεν μπορει να τα ακουσει ενω σε αλλα ατομα που εχω στειλει παλι φωνητικα μυνηματα μια χαρα τα ακουνε και τα ακουω οταν μου στελνουν αυτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ποιος περιηγητής στο κινητό δεσμεύει λιγότερη μνήμη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 χρησιμοποιω τον dolphin. Αν θες δοκιμασε το, ειναι αρκετα ελαφρυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ριξε μια ματια και στον opera mini. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Τώρα που έχουμε ψηφιακό τηλεοπτικό δίκτυο δεν γίνεται να μας προσφέρουν και άλλη γλώσσα περιγραφής στις μεταδόσεις; όπως, πχ, έχει η νοβα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Τώρα που έχουμε ψηφιακό τηλεοπτικό δίκτυο δεν γίνεται να μας προσφέρουν και άλλη γλώσσα περιγραφής στις μεταδόσεις; όπως, πχ, έχει η νοβα; Δωρεάν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δωρεάν? ε ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Οταν εισερχονται ταυτοχρονα δυο σε ενα κυκλικο κομβο ποιος εχει προτεραιοτητα ? Αυτος που ερχεται απο τα δεξια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πώς εισέρχονται ταυτόχρονα ? Αν δεν υπάρχει σήμανση έχει προτεραιοτητα αυτός που κινείται στον κόμβο ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις