Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομίζω είναι το κατώτατο σημείο της βρύσης που δεν φαίνεται και στηρίζει τη βρύση και τον εκάστοτε μηχανισμό παροχής/μίξης νερού.

54_1_zm.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μένω επαρχία σε χωριό. Πήγα το χαλασμένο ποδήλατό μου σε γνωστό ποδηλατάδικο σε διπλανή πόλη για τα εξής: αλλαγή σαμπρέλας και λάστιχου στην πίσω ρόδα, αλλαγή αλυσίδας, αλλαγή φρένων και μίζας φρένων, αλλαγή ταχυτήτων και μίζας ταχυτήτων, καθώς και αλλαγή (αν χρειάζεται) μπροστινών δίσκων ταχυτήτων. Έχουν περάσει 17 ημέρες και ακόμη δεν με έχει ειδοποιήσει το κατάστημα ώστε να πάω να το πάρω. Ξέρω ότι το ποδήλατό μου έχει αρκετή δουλειά, αλλά είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση; Τους πήρα μετά από 1 εβδομάδα και μου είπαν ότι είχαν επισκευάσει το μισό ποδήλατο. Σε εσάς πόσο χρόνο κάνουν συνήθως για να επισκευάσουν το ποδήλατό σας;

για μια αίτηση για μια δουλειά θέλει να φορτώσουμε ένα βιντεάκι με την παρουσίαση του εαυτού μας με λίνκ 

πώς το κάνουμε αυτό; 

που θα το φορτώσω δηλαδή;

Μένω επαρχία σε χωριό. Πήγα το χαλασμένο ποδήλατό μου σε γνωστό ποδηλατάδικο σε διπλανή πόλη για τα εξής: αλλαγή σαμπρέλας και λάστιχου στην πίσω ρόδα, αλλαγή αλυσίδας, αλλαγή φρένων και μίζας φρένων, αλλαγή ταχυτήτων και μίζας ταχυτήτων, καθώς και αλλαγή (αν χρειάζεται) μπροστινών δίσκων ταχυτήτων. Έχουν περάσει 17 ημέρες και ακόμη δεν με έχει ειδοποιήσει το κατάστημα ώστε να πάω να το πάρω. Ξέρω ότι το ποδήλατό μου έχει αρκετή δουλειά, αλλά είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση; Τους πήρα μετά από 1 εβδομάδα και μου είπαν ότι είχαν επισκευάσει το μισό ποδήλατο. Σε εσάς πόσο χρόνο κάνουν συνήθως για να επισκευάσουν το ποδήλατό σας;

αν ξεκινήσει κάποιος τώρα και έχει όλα τα ανταλλακτικά διαθέσιμα, δεν νομίζω ότι θα κάνει παραπάνω από καναδυό ωρίτσες, ρουφώντας παράλληλα και το φραπεδάκι του...

Πηρα μια καφετιερα..αυτη http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/coffeemakers/polukafetieres/112852-krups-melody3-kp2305sκαι θελω να ρωτησω επειδη εφτιαξα εναν καφε τωρα..μου δειχνει σε καθε καφε κατι μπαρες..εφτιαξα εναν εσπρεσο και το ειχα στη μια γραμμη οπως ελεγε πανω,εβγαλε λιγο καφε..την καπσουλα μετα την πεταω η εχει κι αλλο μεσα? σκονη η υγρο εχουν μεσα? αμα το εβαζα τερμα θα εβγαζε περισσοτερο υγρο?

αν ξεκινήσει κάποιος τώρα και έχει όλα τα ανταλλακτικά διαθέσιμα, δεν νομίζω ότι θα κάνει παραπάνω από καναδυό ωρίτσες, ρουφώντας παράλληλα και το φραπεδάκι του...

Είναι γνωστό ποδηλατάδικο (έτσι κι αλλιώς η πόλη 2 έχει όλα κι όλα), οπότε υποθέτω ότι έχουν προβλέψει να έχουν τυχόν απόθεμα. Ακόμη και αν δεν είχαν απόθεμα, μέσα σε 17 μέρες δύσκολο να είχαν παραγγείλει και να μην ήρθε ακόμη. Από την άλλη όμως πιθανώς να έχει και αρκετή δουλειά. Παρόλα αυτά δεν νομίζω να του έπαιρνε 17 ολόκληρες μέρες για να το φτιάξει.

Καλησπερα.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω κουτι για τηλεοραση 32" LCD?

Θελω να τη στειλω στο εξωτερικο και ψαχνω να βρω ενα κουτι (χαρτινο σαν αυτο που εχει η τηλεοραση οταν την αγοραζουμε).

Εχει κανεις καποια ιδεα που μπορω να βρω;

Ευχαριστω

Πηρα μια καφετιερα..αυτη http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/coffeemakers/polukafetieres/112852-krups-melody3-kp2305sκαι θελω να ρωτησω επειδη εφτιαξα εναν καφε τωρα..μου δειχνει σε καθε καφε κατι μπαρες..εφτιαξα εναν εσπρεσο και το ειχα στη μια γραμμη οπως ελεγε πανω,εβγαλε λιγο καφε..την καπσουλα μετα την πεταω η εχει κι αλλο μεσα? σκονη η υγρο εχουν μεσα? αμα το εβαζα τερμα θα εβγαζε περισσοτερο υγρο?

Σκόνη έχουν μέσα όλες αυτές οι κάψουλες. Το εσπρέσσο θέλει μικρή δόση νερού για να μη βγει περισσότερο νερό απ'ότι καφές.

Γιατι ενω στελνω κανονικα και λαμβανω μηνυματα.. Της κοσμοτε δεν μου ερχονται;;π

Γενικά η κοσμοτέ έχει θέμα με τα μηνύματα εδώ και χρόνια...

δυστυχως σε ενα που ρωτησα δεν εχουν τοσο μεγαλες...

Πηγαινε στον Κωτσόβολο και ρώτα μήπως τους περισσεύει κανένα κουτί απο 32άρα TV.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...