ennoeitai Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μπορει καποιος να μου περιγραψει τι ειναι η εδρα της βρυσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Νομίζω είναι το κατώτατο σημείο της βρύσης που δεν φαίνεται και στηρίζει τη βρύση και τον εκάστοτε μηχανισμό παροχής/μίξης νερού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μένω επαρχία σε χωριό. Πήγα το χαλασμένο ποδήλατό μου σε γνωστό ποδηλατάδικο σε διπλανή πόλη για τα εξής: αλλαγή σαμπρέλας και λάστιχου στην πίσω ρόδα, αλλαγή αλυσίδας, αλλαγή φρένων και μίζας φρένων, αλλαγή ταχυτήτων και μίζας ταχυτήτων, καθώς και αλλαγή (αν χρειάζεται) μπροστινών δίσκων ταχυτήτων. Έχουν περάσει 17 ημέρες και ακόμη δεν με έχει ειδοποιήσει το κατάστημα ώστε να πάω να το πάρω. Ξέρω ότι το ποδήλατό μου έχει αρκετή δουλειά, αλλά είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση; Τους πήρα μετά από 1 εβδομάδα και μου είπαν ότι είχαν επισκευάσει το μισό ποδήλατο. Σε εσάς πόσο χρόνο κάνουν συνήθως για να επισκευάσουν το ποδήλατό σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 για μια αίτηση για μια δουλειά θέλει να φορτώσουμε ένα βιντεάκι με την παρουσίαση του εαυτού μας με λίνκ πώς το κάνουμε αυτό; που θα το φορτώσω δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 To "Αγορι" ειναι οντως οι καλυτερες ρακετες παραλιας αυτη τη στιγμη, ή πιστευετε πως υπαρχουν και καλυτερες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μένω επαρχία σε χωριό. Πήγα το χαλασμένο ποδήλατό μου σε γνωστό ποδηλατάδικο σε διπλανή πόλη για τα εξής: αλλαγή σαμπρέλας και λάστιχου στην πίσω ρόδα, αλλαγή αλυσίδας, αλλαγή φρένων και μίζας φρένων, αλλαγή ταχυτήτων και μίζας ταχυτήτων, καθώς και αλλαγή (αν χρειάζεται) μπροστινών δίσκων ταχυτήτων. Έχουν περάσει 17 ημέρες και ακόμη δεν με έχει ειδοποιήσει το κατάστημα ώστε να πάω να το πάρω. Ξέρω ότι το ποδήλατό μου έχει αρκετή δουλειά, αλλά είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση; Τους πήρα μετά από 1 εβδομάδα και μου είπαν ότι είχαν επισκευάσει το μισό ποδήλατο. Σε εσάς πόσο χρόνο κάνουν συνήθως για να επισκευάσουν το ποδήλατό σας; αν ξεκινήσει κάποιος τώρα και έχει όλα τα ανταλλακτικά διαθέσιμα, δεν νομίζω ότι θα κάνει παραπάνω από καναδυό ωρίτσες, ρουφώντας παράλληλα και το φραπεδάκι του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Πηρα μια καφετιερα..αυτη http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/coffeemakers/polukafetieres/112852-krups-melody3-kp2305sκαι θελω να ρωτησω επειδη εφτιαξα εναν καφε τωρα..μου δειχνει σε καθε καφε κατι μπαρες..εφτιαξα εναν εσπρεσο και το ειχα στη μια γραμμη οπως ελεγε πανω,εβγαλε λιγο καφε..την καπσουλα μετα την πεταω η εχει κι αλλο μεσα? σκονη η υγρο εχουν μεσα? αμα το εβαζα τερμα θα εβγαζε περισσοτερο υγρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 αν ξεκινήσει κάποιος τώρα και έχει όλα τα ανταλλακτικά διαθέσιμα, δεν νομίζω ότι θα κάνει παραπάνω από καναδυό ωρίτσες, ρουφώντας παράλληλα και το φραπεδάκι του... Είναι γνωστό ποδηλατάδικο (έτσι κι αλλιώς η πόλη 2 έχει όλα κι όλα), οπότε υποθέτω ότι έχουν προβλέψει να έχουν τυχόν απόθεμα. Ακόμη και αν δεν είχαν απόθεμα, μέσα σε 17 μέρες δύσκολο να είχαν παραγγείλει και να μην ήρθε ακόμη. Από την άλλη όμως πιθανώς να έχει και αρκετή δουλειά. Παρόλα αυτά δεν νομίζω να του έπαιρνε 17 ολόκληρες μέρες για να το φτιάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firegarden Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλησπερα. Ξερει κανεις που μπορω να βρω κουτι για τηλεοραση 32" LCD? Θελω να τη στειλω στο εξωτερικο και ψαχνω να βρω ενα κουτι (χαρτινο σαν αυτο που εχει η τηλεοραση οταν την αγοραζουμε). Εχει κανεις καποια ιδεα που μπορω να βρω; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 στα σουπερ μαρκετ εχουν απειρες κουτες - καποια μπορει να σου κανει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γιατι ενω στελνω κανονικα και λαμβανω μηνυματα.. Της κοσμοτε δεν μου ερχονται;;π Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Πηρα μια καφετιερα..αυτη http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/coffeemakers/polukafetieres/112852-krups-melody3-kp2305sκαι θελω να ρωτησω επειδη εφτιαξα εναν καφε τωρα..μου δειχνει σε καθε καφε κατι μπαρες..εφτιαξα εναν εσπρεσο και το ειχα στη μια γραμμη οπως ελεγε πανω,εβγαλε λιγο καφε..την καπσουλα μετα την πεταω η εχει κι αλλο μεσα? σκονη η υγρο εχουν μεσα? αμα το εβαζα τερμα θα εβγαζε περισσοτερο υγρο? Σκόνη έχουν μέσα όλες αυτές οι κάψουλες. Το εσπρέσσο θέλει μικρή δόση νερού για να μη βγει περισσότερο νερό απ'ότι καφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γιατι ενω στελνω κανονικα και λαμβανω μηνυματα.. Της κοσμοτε δεν μου ερχονται;;π Γενικά η κοσμοτέ έχει θέμα με τα μηνύματα εδώ και χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firegarden Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 στα σουπερ μαρκετ εχουν απειρες κουτες - καποια μπορει να σου κανει ! δυστυχως σε ενα που ρωτησα δεν εχουν τοσο μεγαλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 δυστυχως σε ενα που ρωτησα δεν εχουν τοσο μεγαλες... Πηγαινε στον Κωτσόβολο και ρώτα μήπως τους περισσεύει κανένα κουτί απο 32άρα TV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις