JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Και το xilisoft video converert ειναι καλο οπως και το Format factory.
scullyist Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Τhanks, έκανε δουλειά το Avc αλλά μου προέκυψε ότι πρέπει να γίνει και rotate. Με το xilisoft είχα ξαναπαίξει κάποια στιγμή αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, οπότε θα τα τσεκάρω κι αυτά μήπως παίζει και τέτοια ρύθμιση. eta: στραβομάρα μου, τωρα είδα και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις στο avc, οπότε οκ. TY.
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ρε παιδια γιατι δεν μπορω να λαβω κανενα μειλ που μου στελνετε απο το yahoo.com ή yahoo.gr στα hotmail.com μειλς μου με το προγραμμα mozilla thunderbird 24.6.0? Παλιοτερα μπορουσα να λαμβανω κανονικα οτιδηποτε μειλ μου στελνωτανε απο yahoo.com ή yahoo.gr τωρα εδω και μερικες μερες δεν μπορω. Γιατι αυτο? Αλλαξε κατι?
ennoeitai Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εχω ενα βασιλικο στο δωματιο μου. Πρεπει να τον βγαζω τη νυχτα εξω οπωσδηποτε, η αρκει να εχω ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα με κλειστα παντζουρια; Επισης οποτε κλεινω τις μπαλκονοπορτες ακομα και τη μερα, που δε θα μπαινει φως για καποιες ωρες (που μπορει επισης να κοιμαμαι), παλι πρεπει να τον βγαζω εξω; Ανεξαρτητα του οτι ο βασιλικος χρειαζεται φως, ρωταω για το οξυγονο/διοξείδιο του άνθρακα.
Pintsie Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μη γελάσετε: πώς λέγεται το Π για τους παππούδες που περπατάνε; Θέλω να πάρω για τη γιαγιά μου αλλά δεν μου βγάζει τίποτα στο google ως Π. Λέγεται κάπως αλλιώς; (μη γελάτε!)
Valerie_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 http://www.vita-orthopaedics.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=16&lang=el δεν γελάνε με αυτά.
barca10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μη γελάσετε: πώς λέγεται το Π για τους παππούδες που περπατάνε; Θέλω να πάρω για τη γιαγιά μου αλλά δεν μου βγάζει τίποτα στο google ως Π. Λέγεται κάπως αλλιώς; (μη γελάτε!) Περιπατητήρας.
Pintsie Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 χίλια χίλια χίλια ευχαριστώ παιδιά! Ειδικά το λινκ που δείχνει και με ροδάκια μερικά βοήθησε πάρα πολύ!!!
thodwris91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Παιδιά παίζει να χει καμιά τηλεόραση στο τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη; Στο κιλυκειο ξερω γω η πολλά ζητάω; Επίσης αν δεν παίζει τιβι, καμία ιδέα πως θα δω το ματς της εθνικής ενώ ταξιδεύω; Με 3G θα μου στριμαρει στο κινητο τουλάχιστον επειδή θα ειμαι και εν κινήσει; Δεν ξερω πως λειτουργούν αυτά.
linuslost Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Παιδιά παίζει να χει καμιά τηλεόραση στο τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη; Στο κιλυκειο ξερω γω η πολλά ζητάω; Επίσης αν δεν παίζει τιβι, καμία ιδέα πως θα δω το ματς της εθνικής ενώ ταξιδεύω; Με 3G θα μου στριμαρει στο κινητο τουλάχιστον επειδή θα ειμαι και εν κινήσει; Δεν ξερω πως λειτουργούν αυτά. Exουν σε καθε βαγονι τεσσερις 52αρες με full HD! Περα απο την πλακα , ουτε τηλεοραση θα βρεις ουτε αξιοπιστο 3g θα πιασεις.... 1
thodwris91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μάλιστα. Και η πλακα είναι και ο γυρισμος μου πέφτει πάλι πάνω σε ματς της εθνικής. Εστω, ευχαριστω
nickmanak Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μάλιστα. Και η πλακα είναι και ο γυρισμος μου πέφτει πάλι πάνω σε ματς της εθνικής. Εστω, ευχαριστω http://www.neolaia.gr/2012/02/22/wi-fi-trena-trainose/
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Παιδιά παίζει να χει καμιά τηλεόραση στο τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη; Στο κιλυκειο ξερω γω η πολλά ζητάω; Επίσης αν δεν παίζει τιβι, καμία ιδέα πως θα δω το ματς της εθνικής ενώ ταξιδεύω; Με 3G θα μου στριμαρει στο κινητο τουλάχιστον επειδή θα ειμαι και εν κινήσει; Δεν ξερω πως λειτουργούν αυτά. Αν πας με λεωφορείο ισως καταφέρεις να δεις κατι με 3g ή απο το wifi του λεωφορείου, με τρενο αποκλείεται. Φυσικά μιλάμε οτι θα ξοδεψεις παρα πολλα MB Και πιθανοτατα θα εχεις πολλα σπασιματα κ διακοπες.
giorgos147 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ξέρουμε κανένα ξένο ή και εγχώριο Site με ποικιλία σε, κυρίως, Posters με θέμα τους συγκροτήματα; Το allposters δε με κάλυψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις