kuzko21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 totaly ομως , been there done that. δεν θες να δεις μπλα-μπλα σκωτιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 <p>Αρχες ιουλη 11:30 η ωρα το βραδυ εχω να παω στο αεροδρομιο Μακεδονια Θεσσαλονικη , να παρω ενα φιλο . Εχω την εντυπωση οτι το παρκινγκ απαγορευεται εκει μπροστα στις αφιξεις .</p> <p>Ερωτηση 1: 11:30 η ωρα το βραδυ αν το αφησω εκει με αλαρμ και παω μεσα για να τον παρω, υπαρχει περιπτωση να με γραψουν ?</p> <p>Ερωτηση 2: (κανονικα επρεπε να ειναι η 1 ) εχει χωρο σταθμευσης με δωρεαν ωρα ? Στα κτελ ας πουμε εχει τα 20 πρωτα λεπτα δωρεαν αν θυμαμαι καλα</p> Τελευταια φορα που πηγα στο αεροδρομιο , ειχαμε παει να αφησουμε ατομα βεβαια, πηραμε την λωριδα των αναχωρήσεων και παρκαραμε (οπως κ καμια 20ρια αμαξια) εξω απτις αναχωρισεις. Αν ειναι κανε το ίδιο και πηγαινε εκει ξερωγω οριακα με υην αφιξη του αεροπλανου ,παρκαρε στις αναχωρισεις και τρεχα κατω με την σκαλα να παρεις τον ανθρωπο. Εναλλακτικά και για να μην είσαι με τη ψυχή στο στόμα,πάρκαρε στο πάρκιν του Ρίτζενσυ που είναι και δωρεάν και είτε με τα πόδια είτε με ταξι κάνε τη διαδρομη ριτζενσυ-αεροδρομιο (καμια 300 μετρα ναναι είτε με τα πόδια . Και αραξε οση ωρα θες ωσπου να σούρθει Sent from my iPhone using Insomnia <p>totaly ομως , been there done that. </p> <p>δεν θες να δεις μπλα-μπλα σκωτιας </p> Για δωσε να γελασουμε. :Ρ Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 60 ευρώ δωροεπιταγή από Public. Δεν έχω τίποτα στο νου μου να χρειάζομαι από εκεί. Προτάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 πούλα την για κατιτίς λιγότερο από 60. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Βιβλία που δεν έχεις διαβάσει ή για δώρα; Πάντα χρειάζονται αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 60 ευρώ δωροεπιταγή από Public. Δεν έχω τίποτα στο νου μου να χρειάζομαι από εκεί. Προτάσεις; Τα public δεν εχουν μονο βιβλια.... Αν δε τη χρειαζεσαι, χαρισε τη μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 60 ευρώ δωροεπιταγή από Public. Δεν έχω τίποτα στο νου μου να χρειάζομαι από εκεί. Προτάσεις; Πάρε κανα επιτραπέζιο. (εννοώ αυτά που είναι της Kaissa) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Παρε ενα παζλ με 5000 κομματια να εχεις να γουστάρεις Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phenomenal12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καλησπερα! Πριν 2 βδομαδες μου ηρθε χαρτι για να παρουσιαστω..Παρολ'αυτα μαζεψα τα απαραιτητα χαρτια απο την σχολη μου για αναβολη και τα κατεθεσα χθες στο ΚΕΠ. Γνωριζετε αν θα γινει δεκτη η αναβολη (7/7 παρουσιαζομαι) ή αν οχι, δικαιουμαι να παρω αναβολη στο στρατοπεδο το οποιο θα παρουσιαστω? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καλησπερα! Πριν 2 βδομαδες μου ηρθε χαρτι για να παρουσιαστω..Παρολ'αυτα μαζεψα τα απαραιτητα χαρτια απο την σχολη μου για αναβολη και τα κατεθεσα χθες στο ΚΕΠ. Γνωριζετε αν θα γινει δεκτη η αναβολη (7/7 παρουσιαζομαι) ή αν οχι, δικαιουμαι να παρω αναβολη στο στρατοπεδο το οποιο θα παρουσιαστω? Ευχαριστω. Αφού τα έχεις πάει στο ΚΕΠ είσαι οκ. Αν θέλεις για σιγουρια ρώτα στο φρουραρχείο της περιοχής σου. Εκεί μπορείς να παρουσιαστείς και με τα χαρτιά σου και να είναι σαν να πήγες στο στρατόπεδο. ** Ευχαριστώ για τις προτάσεις για την δωροεπιταγή ! ** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Τελευταια φορα που πηγα στο αεροδρομιο , ειχαμε παει να αφησουμε ατομα βεβαια, πηραμε την λωριδα των αναχωρήσεων και παρκαραμε (οπως κ καμια 20ρια αμαξια) εξω απτις αναχωρισεις. Αν ειναι κανε το ίδιο και πηγαινε εκει ξερωγω οριακα με υην αφιξη του αεροπλανου ,παρκαρε στις αναχωρισεις και τρεχα κατω με την σκαλα να παρεις τον ανθρωπο. Εναλλακτικά και για να μην είσαι με τη ψυχή στο στόμα,πάρκαρε στο πάρκιν του Ρίτζενσυ που είναι και δωρεάν και είτε με τα πόδια είτε με ταξι κάνε τη διαδρομη ριτζενσυ-αεροδρομιο (καμια 300 μετρα ναναι είτε με τα πόδια . Και αραξε οση ωρα θες ωσπου να σούρθει Καλα και στις αφιξεις εχει παντα αμαξια , αλλα οι οδηγοι ειναι κοντα στο αμαξι τους καλου κακου. Εγω δεν θα μπορω να ειμαι γιαυτο ρωταω. Παιζει να επιτρεπεται στις αναχωρησεις και να απαγορευεται στις αφιξεις ?? Θα εχω και 2 κοπελες μαζι μου οποτε , θα ακουσω γκρινια αν το παρκαρω στο ριτζενσυ , καταλαβαινεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 To πάρκινγ έχει 30 λεπτά δωρεάν στάθμευση, οπότε το βολεύεις άνετα. Αλλιώς μπορείς να βάλεις το αμάξι λίγο πριν τη στάση του λεωφορείου στις αφίξεις (αν δεν είναι άλλος ήδη παρκαρισμένος εκεί) αργά είναι δε θα χεις θέμα λογικά και αν σου την πει κανένας τροχαίος, βάλε τις κοπέλες να του μιλήσουν. Problem solved. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ωραια ευχαριστω. Αφου εχει μιση ωρα δωρεαν κομπλε ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Έχω φάει αλτσχάιμερ για το ποιο χρησιμοποιούσα παλιά... πείτε ένα απλό προγραμματάκι να μικρύνω γαιδούρι (4gb) βίντεο κινητού ώστε να το ανεβάσω σε λιγότερο από 200 αιώνες? ΤΥ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Έχω φάει αλτσχάιμερ για το ποιο χρησιμοποιούσα παλιά... πείτε ένα απλό προγραμματάκι να μικρύνω γαιδούρι (4gb) βίντεο κινητού ώστε να το ανεβάσω σε λιγότερο από 200 αιώνες? ΤΥ. http://www.any-video-converter.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις