Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πως να ψάξω στο skroytz αυτό το γκατζεντάκι που

όταν έχεις σταθερό αλλά δεν έχει θύρα για wifi πρέπει να συνδέσεις καλώδιο.

Ανταυτού μπορείς να βλεις WIRELESS USB ,

και τρίτη λύση είναι αυτό που θέλω το όνομάτου, το οποίο πμαίνει στην ηλεκτρική πρίζα και είναι δυνατότερο του USB, και πιάνει έτσι το τοπικό δίκτυο.κάνει κάπου 60€

Wifi Repeater. Και είναι πολύ κάτω των 60€

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τί gadgetάκι μπορώ να καταλαβαίνω πότε η γάτα μου είναι στην εξώπορτα και θέλει να μπεί μέσα?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=pet+doorbell&_nkwusc=pet+doorbel&_rdc=1 

Ίσως μπορείς να την εκπαιδεύσεις χειρίζεται (mindfuck : ποδίζεται) κάποιο από αυτά

• Like 1

για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα: 

μια vga card με 2 gb θα αντεξει 3~4 μονιτορ ή ειναι αδιάφορο;

thanks

Αμα δεν παιζεις games, δεν θα εχεις θεμα. Επισης, δες αμα ολα τα ports μπορουν να βγαλουν εικονα ταυτοχρονα γιατι παιζουν καμια φορα κατι τετοιες περιεργες μλκιουλες.

Επισης, μπορεις να βαλεις και 2η gpu (οχι sli/crossfire) για να βγαλεις εικονα σε αλλες οθονες.

• Like 1

Αμα δεν παιζεις games, δεν θα εχεις θεμα. Επισης, δες αμα ολα τα ports μπορουν να βγαλουν εικονα ταυτοχρονα γιατι παιζουν καμια φορα κατι τετοιες περιεργες μλκιουλες.

Επισης, μπορεις να βαλεις και 2η gpu (οχι sli/crossfire) για να βγαλεις εικονα σε αλλες οθονες.

πως το βλεπεις αυτο ρε μπζηλε;

πως το βλεπεις αυτο ρε μπζηλε;

Ψαξε online κατι σχετικο με " ΧΧΧ gpu and multi monitor setup". Aμα υπαρχει προβλημα, λογικα θα εχει αναφερθει. Αν οχι, δεν θα εχεις θεμα.

• Like 1

Αρχες ιουλη 11:30 η ωρα το βραδυ εχω να παω στο αεροδρομιο Μακεδονια Θεσσαλονικη , να παρω ενα φιλο . Εχω την εντυπωση οτι το παρκινγκ απαγορευεται εκει μπροστα στις αφιξεις .

Ερωτηση 1: 11:30 η ωρα το βραδυ αν το αφησω εκει με αλαρμ και παω μεσα για να τον παρω, υπαρχει περιπτωση να με γραψουν ?

Ερωτηση 2: (κανονικα επρεπε να ειναι η 1 :P ) εχει χωρο σταθμευσης με δωρεαν ωρα ? Στα κτελ ας πουμε εχει τα 20 πρωτα λεπτα δωρεαν αν θυμαμαι καλα

Εχει καπου μισαωρο αλλα οχι στο μπροστα αλλα στο πιο κατω αλλα δεν ξερω μεχρι τι ωρα λειτουργουν.. Το παρκινγκ που ειναι μπροστα απο το αεροδρομιο εχει μαλλον δωρεαν ενα τεταρτο..

Αν το αφησεις εκει και φυγεις μαλλον θα σε γραψουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...