Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τί gadgetάκι μπορώ να καταλαβαίνω πότε η γάτα μου είναι στην εξώπορτα και θέλει να μπεί μέσα?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=pet+doorbell&_nkwusc=pet+doorbel&_rdc=1 

Ίσως μπορείς να την εκπαιδεύσεις χειρίζεται (mindfuck : ποδίζεται) κάποιο από αυτά

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα: 

μια vga card με 2 gb θα αντεξει 3~4 μονιτορ ή ειναι αδιάφορο;

thanks

Δημοσ.

για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα: 

μια vga card με 2 gb θα αντεξει 3~4 μονιτορ ή ειναι αδιάφορο;

thanks

Αμα δεν παιζεις games, δεν θα εχεις θεμα. Επισης, δες αμα ολα τα ports μπορουν να βγαλουν εικονα ταυτοχρονα γιατι παιζουν καμια φορα κατι τετοιες περιεργες μλκιουλες.

Επισης, μπορεις να βαλεις και 2η gpu (οχι sli/crossfire) για να βγαλεις εικονα σε αλλες οθονες.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα δεν παιζεις games, δεν θα εχεις θεμα. Επισης, δες αμα ολα τα ports μπορουν να βγαλουν εικονα ταυτοχρονα γιατι παιζουν καμια φορα κατι τετοιες περιεργες μλκιουλες.

Επισης, μπορεις να βαλεις και 2η gpu (οχι sli/crossfire) για να βγαλεις εικονα σε αλλες οθονες.

πως το βλεπεις αυτο ρε μπζηλε;

Δημοσ.

πως το βλεπεις αυτο ρε μπζηλε;

Ψαξε online κατι σχετικο με " ΧΧΧ gpu and multi monitor setup". Aμα υπαρχει προβλημα, λογικα θα εχει αναφερθει. Αν οχι, δεν θα εχεις θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχες ιουλη 11:30 η ωρα το βραδυ εχω να παω στο αεροδρομιο Μακεδονια Θεσσαλονικη , να παρω ενα φιλο . Εχω την εντυπωση οτι το παρκινγκ απαγορευεται εκει μπροστα στις αφιξεις .

Ερωτηση 1: 11:30 η ωρα το βραδυ αν το αφησω εκει με αλαρμ και παω μεσα για να τον παρω, υπαρχει περιπτωση να με γραψουν ?

Ερωτηση 2: (κανονικα επρεπε να ειναι η 1 :P ) εχει χωρο σταθμευσης με δωρεαν ωρα ? Στα κτελ ας πουμε εχει τα 20 πρωτα λεπτα δωρεαν αν θυμαμαι καλα

Δημοσ.

Εχει καπου μισαωρο αλλα οχι στο μπροστα αλλα στο πιο κατω αλλα δεν ξερω μεχρι τι ωρα λειτουργουν.. Το παρκινγκ που ειναι μπροστα απο το αεροδρομιο εχει μαλλον δωρεαν ενα τεταρτο..

Αν το αφησεις εκει και φυγεις μαλλον θα σε γραψουν.

Δημοσ.

Ερχεται φιλος και θελουμε να του κανουμε καλη υποδοχη και δεν θελω να ψαχνω τελευταια στιγμη... Οταν λες πιο κατω ? Ποσο πιο κατω ?

Δημοσ.

Ξέρει κανείς κανά ξένο φόρουμ σαν το ινσόμνια;; Πιο πολύ σαν το μπλα-μπλα του ινσόμνια.

Να εξασκήσουμε λίγο τα αγγλικά μας!

Δημοσ.

<p>Αρχες ιουλη 11:30 η ωρα το βραδυ εχω να παω στο αεροδρομιο Μακεδονια Θεσσαλονικη , να παρω ενα φιλο . Εχω την εντυπωση οτι το παρκινγκ απαγορευεται εκει μπροστα στις αφιξεις .</p> <p>Ερωτηση 1: 11:30 η ωρα το βραδυ αν το αφησω εκει με αλαρμ και παω μεσα για να τον παρω, υπαρχει περιπτωση να με γραψουν ?</p> <p>Ερωτηση 2: (κανονικα επρεπε να ειναι η 1 :P ) εχει χωρο σταθμευσης με δωρεαν ωρα ? Στα κτελ ας πουμε εχει τα 20 πρωτα λεπτα δωρεαν αν θυμαμαι καλα</p>

Τελευταια φορα που πηγα στο αεροδρομιο , ειχαμε παει να αφησουμε ατομα βεβαια, πηραμε την λωριδα των αναχωρήσεων και παρκαραμε (οπως κ καμια 20ρια αμαξια) εξω απτις αναχωρισεις. Αν ειναι κανε το ίδιο και πηγαινε εκει ξερωγω οριακα με υην αφιξη του αεροπλανου ,παρκαρε στις αναχωρισεις και τρεχα κατω με την σκαλα να παρεις τον ανθρωπο.

Εναλλακτικά και για να μην είσαι με τη ψυχή στο στόμα,πάρκαρε στο πάρκιν του Ρίτζενσυ που είναι και δωρεάν και είτε με τα πόδια είτε με ταξι κάνε τη διαδρομη ριτζενσυ-αεροδρομιο (καμια 300 μετρα ναναι;) είτε με τα πόδια . Και αραξε οση ωρα θες ωσπου να σούρθει

Sent from my iPhone using Insomnia

<p>totaly ομως , been there done that. </p> <p>δεν θες να δεις μπλα-μπλα σκωτιας :P</p>

Για δωσε να γελασουμε. :Ρ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

60 ευρώ δωροεπιταγή από Public. Δεν έχω τίποτα στο νου μου να χρειάζομαι από εκεί. Προτάσεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...