Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.vrisko.gr/search/%CE%9A%CE%A4%CE%95%CE%9B/%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%A0%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BF-%CE%86%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%82

αυτο ισχυει; Θελω αυριο να φυγω απο Αθηνα για Θεσ/νικη. Παω εκει που λεει το λινκ και κλεινω εισιτηριο; Φευγει 30' αργοτερα από οτι τα κτελ κηφισσου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι εκει που δειχνει το λινκ; Γιατι θα ειμαι εξαιρετικά οριακα αν θα προλάβω αυτο που θελω. Δυσκολο για τη μιση ωρα αλλά ισως το προλάβω την ώρα που φευγει.

http://www.vrisko.gr/search/%CE%9A%CE%A4%CE%95%CE%9B/%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%A0%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BF-%CE%86%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%82

αυτο ισχυει; Θελω αυριο να φυγω απο Αθηνα για Θεσ/νικη. Παω εκει που λεει το λινκ και κλεινω εισιτηριο; Φευγει 30' αργοτερα από οτι τα κτελ κηφισσου;

Ισχύει, ναι. Δεν ξέρω πια ωράρια, αλλά όποτε έπαιρνα κτελ για πάνω από εκεί ήταν και εκεί κατέβαινα.

Κάνα 5λεπτο με λεωφορείο είναι και το μετρό Αμπελόκηποι, αλλιώς ποδαράκια από Βικτώρια, ένα τσιγάρο δρόμος.

Ειναι εκει που δειχνει το λινκ; Γιατι θα ειμαι εξαιρετικά οριακα αν θα προλάβω αυτο που θελω. Δυσκολο για τη μιση ωρα αλλά ισως το προλάβω την ώρα που φευγει.

είναι εκεί που λέει το λινκ, στο Β. Ίσως προλάβεις την ώρα που φεύγει, αλλά αν είναι ώρα/μέρα με κίνηση, ίσως και να μην χωράς. Ξεκινάει από εκεί, περνάει από Κηφισό και μετά για δωπάνου. Οπότε ξεκινάει μισή ώρα πριν τις ώρες του Κηφισού.

Με ΚΤΕΛ να πας, μην τολμήσεις να πάρεις τρένο, δεν θα σου ξαναμιλήσω ε. άσε τον προδότη τον Ανγκμάρη να λέει, ΚΤΕΛ ρούλζ, τρένο σάκς. Και γουάη-φάη σε όλη την διαδρομή ε. Από τρένο ούτε sms δεν μπορείς να στείλεις.

έντιτ: αααχαααα, νατος!

• Like 2

Λ. Αλεξανδρας θα ειμαι αρα διπλα. Αρκει να τελειωσει ον ταιμ η συνεντευξη. Ανγκμαρ και γω προπερσι που ημουν κατω μονο με τρενο ταξιδευα αλλά δεν βολευει τόσο η ωρα, εχω να μπω σε κτελ καμια δεκαετια!

Οντως στο τρενο ουτε τηλ. μπορεις να παρεις. Ισα-ισα να πιασει το 3τζι κανα λεπτο και μετά παλι μεσαίωνας αλλά παραμένει κλασεις ανώτερο απο το λεωφορείο!

• Like 1

Στο τραίνο πάντως, άμα κλείσεις στρατηγικά κουκέτα στη γωνία έχοντας το παράθυρο στο δεξί σου χέρι, έχεις πρίζα.

Άμα δεν έχει κόσμο, υπάρχει και μόντα να κλειδώσεις τη μπόρτα, έχω κάνει ταξιδάρα πριβέ, ξάπλα στο καναπεδάκι, τσιγαράκλα ελληναράδικη και το λάπτοπ στην πρίζα να βαράει μουσικούλα. 9 ευρώ.

Λέφτερ, σειρά σου.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...