Lucifer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Τα ξέρω τα μαγαζιά που είναι, απλώς δεν ξέρω από που συμφέρει. Εκεί, ebay, Αθηνάς κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Τα ξέρω τα μαγαζιά που είναι, απλώς δεν ξέρω από που συμφέρει. Εκεί, ebay, Αθηνάς κτλ. Oπους τους βρεις και οπου σε βρουνε ειναι αυτες οι φασεις λουσι. Δε νομιζω οτι θα υπαρχει και καμια σοβαρη διαφορα στην τιμη μεταξυ ebay και μοναστηρακιου κιολας... Αμα εισαι κοντα τραβα μια βολτα και βλεπεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Είμαι βαριοκώλης, εκεί είναι το πρόβλημά μου. Αλλά νταξ πήρα μια ιδέα από ebay, άμα παίζει στο συν/πλην πέντε-δέκα ευρώ χωρίς παζάρι θα το χτυπήσω από Μοναστηράκι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, άμα ξέρει κανείς τίποτα ψαγμένο παραπάνω, λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 http://www.e-toxotis.gr ισως σου πεφτει μακρια , γαματη ποιοτητα. τα εχει λιωσει γνωστος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ρε το μλκ,πήρε αναβολή για να φοράει χακί στη κοινωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αυτα απο που τα αγοραζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 σε είδη σπιτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 αφου για μπεμπε λεει καλε! Στα βρεφικα θα βρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το δεξιά είναι μπεμπέ. Εγώ βρίσκω και σε μεγάλα ΣΜ, εκεί που 'χει τα σφουγγάρια και τα βέτεξ. Ρε το μλκ,πήρε αναβολή για να φοράει χακί στη κοινωνία. The art of trawling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 για το πρώτο λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 The art of trawling.Είχα καλή μαλάγρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δε θες ΜΑΛΑΓΡΕΣ και ΜΕΣΙΝΕΖΕΣ, περήφανα non serviam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δε γαμάω αφού (η άλλη μόνο που δεν μου τον έπαιξε από μακρυά),ε,να μη ψαρεύω κι όλας; Btw,θα σε βάλει να ξυρίσεις το μουστάκι. Άκου βούρτσα για μπουκάλι... Τα σόμορα τα γόμορα (η τα Σύββοτα,πάει; ) γίναμαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 για το πρώτο λέω. εγω για το 2ο. Αλλά οκ, οπου και να παει θα βρει τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αυτη η μ@λ@κι@ με το "καριολ@κι" που έχει γινει τωρα τελευταία ατάκα από τα πιτσιρίκια, τι ακριβώς ειναι? Έχει παιχτεί κάτι? Βγήκε απο καμια σειρά στη τηλεόραση ξερω γω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις