tehAllantin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Που μπορώ να βρω ρετάλια υφασμάτων στη Σαλόνικα να γεμίσω ένα σάκο του μποξ; ΑΜΜΟ, έχεις μπόλικη! ειναι και ΤΡΟΥ και ΧΑΡΝΤΚΟΡ
mary Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Πως λεγονται οι φιμέ μεμβρανες στα αγγλικά; Εχει φαγωθει η μαναμ να ψαξω στο ebay και εχει κολλησει το μυαλο..
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Black (ish?) window films. 1
tehAllantin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Πως λεγονται οι φιμέ μεμβρανες στα αγγλικά; Εχει φαγωθει η μαναμ να ψαξω στο ebay και εχει κολλησει το μυαλο.. 1
giorgolavos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 αυτο; http://www.ebay.com/sch/Window-Tint-/63689/i.html 1
mary Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω παιδια! Αφου δωσατε και ετοιμο λινκ, τι άλλο να ζητησω!
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ΑΜΜΟ, έχεις μπόλικη! ειναι και ΤΡΟΥ και ΧΑΡΝΤΚΟΡ Νομίζω ότι η άμμος είναι υπερβολικά χαρντκορ, κάνει ζημιά στα χέρια. Κάλλιο πανιά
Tenshi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Πως λεγονται οι φιμέ μεμβρανες στα αγγλικά; Εχει φαγωθει η μαναμ να ψαξω στο ebay και εχει κολλησει το μυαλο.. Black (ish?) window films. Tints... 1
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το λαπτοπ μπορεί να λειτουργήσει ως ενισχυτής ώστε αν συνδέσω ένα τέτοιο μικρόφωνο να μπορούν τα παιδιά να παίξουν καραόκε; Κανεις; μην το αγοράσω και πάει άχρηστο...
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εχω ακουσει οτι ενα πλαστικο μπουκαλι δεν πρεπει να το ξαναγεμιζεις με νερο. Για αυτο εχω παρει γυαλινο για να κανω τον φραπε μου και να το γεμιζω απο την βρυση οταν αδειαζει. Το ζητημα ειναι οτι το εχω 2 καλοκαιρια τωρα. Παιζει κανα προβλημα?
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Γκαηζ το ειχα ρωτησει ξανα αλλα δεν ειχα λαβει απάντηση. Υπαρχει τροπος να περιορισω το τι βλεπει μια επαφη μου στο LinkedIn profile? Οχι να την μπλοκαρω αλλα να μη βλεπει που εργαζομαι πχ.
katiepie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Γκαηζ το ειχα ρωτησει ξανα αλλα δεν ειχα λαβει απάντηση. Υπαρχει τροπος να περιορισω το τι βλεπει μια επαφη μου στο LinkedIn profile? Οχι να την μπλοκαρω αλλα να μη βλεπει που εργαζομαι πχ. Θα το ψάξω και θα επανέλθω, κάπου το χα δει αλλά δεν ξέρω αν μπορούσε να γίνει μεμονωμένα για μια επαφή... Edit : ναι δε γίνεται, μόνο αν το αποκλείσεις... Τώρα είδα και πως γίνεται το anonymous από το ποιος βλέπει το προφιλ σου, α στα διαλα 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Έστω και αν μπορω με καποιον τροπο να γκρουπαρω καποιες και να βγαλω άκρη παλι μου κανει
Valerie_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εχω ακουσει οτι ενα πλαστικο μπουκαλι δεν πρεπει να το ξαναγεμιζεις με νερο. Για αυτο εχω παρει γυαλινο για να κανω τον φραπε μου και να το γεμιζω απο την βρυση οταν αδειαζει. Το ζητημα ειναι οτι το εχω 2 καλοκαιρια τωρα. Παιζει κανα προβλημα? Το γυάλινο ; όχι φυσικά. σαπουνιζε το καμιά φορά και όλα κομπλέ
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το μπουκαλι πως να το σαπουνισω ρε? Δεν λεω για ποτηρι. Το γυαλινο ειναι μπουκαλι που εχει νερο για να γινεται ο φραπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις