Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που μπορώ να βρω ρετάλια υφασμάτων στη Σαλόνικα να γεμίσω ένα σάκο του μποξ;

ΑΜΜΟ, έχεις μπόλικη! :P ειναι και ΤΡΟΥ και ΧΑΡΝΤΚΟΡ

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως λεγονται οι φιμέ μεμβρανες στα αγγλικά; Εχει φαγωθει η μαναμ να ψαξω στο ebay και εχει κολλησει το μυαλο..

Δημοσ.

Πως λεγονται οι φιμέ μεμβρανες στα αγγλικά; Εχει φαγωθει η μαναμ να ψαξω στο ebay και εχει κολλησει το μυαλο..

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια! :-D

Αφου δωσατε και ετοιμο λινκ, τι άλλο να ζητησω! :-D

Δημοσ.

ΑΜΜΟ, έχεις μπόλικη! :P ειναι και ΤΡΟΥ και ΧΑΡΝΤΚΟΡ

Νομίζω ότι η άμμος είναι υπερβολικά χαρντκορ, κάνει ζημιά στα χέρια. Κάλλιο πανιά :)

Δημοσ.

Black (ish?) window films.

Tints...

• Like 1
Δημοσ.

Το λαπτοπ μπορεί να λειτουργήσει ως ενισχυτής ώστε αν συνδέσω ένα τέτοιο μικρόφωνο να μπορούν τα παιδιά να παίξουν καραόκε;

Κανεις; μην το αγοράσω και πάει άχρηστο...

Δημοσ.

Εχω ακουσει οτι ενα πλαστικο μπουκαλι δεν πρεπει να το ξαναγεμιζεις με νερο. Για αυτο εχω παρει γυαλινο για να κανω τον φραπε μου και να το γεμιζω απο την βρυση οταν αδειαζει. Το ζητημα ειναι οτι το εχω 2 καλοκαιρια τωρα. Παιζει κανα προβλημα?

• Moderators
Δημοσ.

Γκαηζ το ειχα ρωτησει ξανα αλλα δεν ειχα λαβει απάντηση. Υπαρχει τροπος να περιορισω το τι βλεπει μια επαφη μου στο LinkedIn profile? Οχι να την μπλοκαρω αλλα να μη βλεπει που εργαζομαι πχ.

Δημοσ.

Γκαηζ το ειχα ρωτησει ξανα αλλα δεν ειχα λαβει απάντηση. Υπαρχει τροπος να περιορισω το τι βλεπει μια επαφη μου στο LinkedIn profile? Οχι να την μπλοκαρω αλλα να μη βλεπει που εργαζομαι πχ.

Θα το ψάξω και θα επανέλθω, κάπου το χα δει αλλά δεν ξέρω αν μπορούσε να γίνει μεμονωμένα για μια επαφή...

Edit : ναι δε γίνεται, μόνο αν το αποκλείσεις... Τώρα είδα και πως γίνεται το anonymous από το ποιος βλέπει το προφιλ σου, α στα διαλα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Έστω και αν μπορω με καποιον τροπο να γκρουπαρω καποιες και να βγαλω άκρη παλι μου κανει :)

Δημοσ.

Εχω ακουσει οτι ενα πλαστικο μπουκαλι δεν πρεπει να το ξαναγεμιζεις με νερο. Για αυτο εχω παρει γυαλινο για να κανω τον φραπε μου και να το γεμιζω απο την βρυση οταν αδειαζει. Το ζητημα ειναι οτι το εχω 2 καλοκαιρια τωρα. Παιζει κανα προβλημα?

Το γυάλινο ; όχι φυσικά. σαπουνιζε το καμιά φορά και όλα κομπλέ

Δημοσ.

Το μπουκαλι πως να το σαπουνισω ρε? :P Δεν λεω για ποτηρι. Το γυαλινο ειναι μπουκαλι που εχει νερο για να γινεται ο φραπες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...