Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι φορολογικες δηλωσεις μεχρι ποτε ειναι;;

Εγω μονο το μισθο εχω.. Μπορω να την κανω μονος μου;

Κλειδαριθμο βγαζω απο την εφορια την ιδια μερα;;

κανεις αιτηση στο gsis και περνας την επομενη να το παρεις [αττικη].

επσης μεχρι τελος του μηνου πρεπει να ειναι οι δηλωσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι κάρτες στα περίπτερα για wind είναι ίδιες και για f2g και για wind cart to all;

Πρέπει να ενεργοποιήσω την νέα sim, αλλά δεν ξέρω τι κάρτα μου δώσαν - υποτίθεται ήταν F2G αλλά το πλαστικό πάνω δεν λέει F2G. Δεν μπορώ να καλέσω στο 1260 γιατί δεν έχω άλλο κινητό wind να τους ρωτήσω και το κατάστημα έκλεισε.

Οπότε πρέπει να πάρω κάρτα. Θα ρωτήσω και στο περίπτερο αλλά μια τους φοβάμαι λίγο, μην πάνε τσάμπα 10ευρώ.

edit: τελικά υπάρχει ένα είδος κωδικού wind που μπαίνει παντού.

Επεξ/σία από spirit)earth)aflame
Δημοσ.

Χρειαζεται να την εκτυπωσω γιατι εκτυπωτης δεν παιζει...

Όχι. Η διαδικασία έχει ως εξής. Κάνεις αίτηση μέσω του gsis για κλειδάριθμο, και από την επόμενη μέρα (ίσως και την ίδια μέρα) πας με την ταυτότητα σου να παραλάβεις τον κλειδάριθμο. Μετά μπαίνεις και ενεργοποιείς με τον κλειδάριθμο τον λογαριασμό που έφτιαξες για να κάνεις την αίτηση.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορουμε στο κινητο samsung galaxy s4 αν μας εχουν στειλει στο viber ενα ebay link να το ανοιγει με την εφαρμογη ebay και τα αλλα απλα λινκ με την εφαρμογη opera browser?

Αν ναι πως γινετε κατι τετοιο?

• Moderators
Δημοσ.

Μπορουμε στο κινητο samsung galaxy s4 αν μας εχουν στειλει στο viber ενα ebay link να το ανοιγει με την εφαρμογη ebay και τα αλλα απλα λινκ με την εφαρμογη opera browser?

Αν ναι πως γινετε κατι τετοιο?

Θελεις να αναγνωριζεται με καποιον τροπο το λινκ ε? Δε γινεται αυτο απο οσο ξερω, απλα θα πρεπει να επιλεγεις καθε φορα με ποια εφαρμογη θελεις να το ανοιξεις. Παντως η εφαρμογη του ημπεη δε μου φαινεται και ιδιαιτερα ευχρηστη, ασχετο.

Δημοσ.

αν στο κινητο εχω ανοιχτο και το wifi και το 4g και το κινητο ειναι συνδεμενο με το wifi, το ανοιχτο 4g καταναλωνει την ιδια μπαταρια που θα καταναλωνε αν ηταν συνδεμενο με 4g;

Λογικά την ίδια αφού δουλεύει ή με το ένα ή με το άλλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...