Valerie_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ε κάντο συγκεκριμένο βρε άνθρωπε http://www.e-go.gr/cinemag/default.asp?catid=10054 1
angmar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Και η IMDB έχει τέτοιο feature. Πχ εδώ http://www.imdb.com/title/tt0816692/releaseinfo?ref_=tt_dt_dt για το Interstellar. 1
nickmanak Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μιας που αναφερθηκε το imdb εχω την παρακατω απορία: Πως θα το κανω να μου βγαλει λίστα με τις καλυτερες τηλεοπτικές σειρές (βάσει βαθμολογίας) σε φθίνουσα σειρά/κατάταξη. Παλιά είχαν ετοιμη τετοια λίστα με 200-250 καταχωρησεις νομιζω, αλλά ή την έβγαλαν ή εγώ δεν μπορώ να την εντοπίσω.
gang Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 τι ακριβώς εννοείς να βρω τα install, και τι να τα κάνω? Αν βρεις τα αρχεία εγκατάστασης των προγραμμάτων θα τα εγκαταστήσεις από την αρχή στο νέο λειτουργικό.
mouxaxa Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μιας που αναφερθηκε το imdb εχω την παρακατω απορία: Πως θα το κανω να μου βγαλει λίστα με τις καλυτερες τηλεοπτικές σειρές (βάσει βαθμολογίας) σε φθίνουσα σειρά/κατάταξη. Παλιά είχαν ετοιμη τετοια λίστα με 200-250 καταχωρησεις νομιζω, αλλά ή την έβγαλαν ή εγώ δεν μπορώ να την εντοπίσω. http://www.imdb.com/chart/?ref_=chttp_cht http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&title_type=tv_series 1
ParhsG Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Γινεται να καλεσουμε απο κινητο αριθμους 00800 με καποιο τροπο ;
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Παιδια ξερει κασνεις αν θελει ειδικη αδεια για να πουλας το σκρατς (παλιο ξυστο) και που πρεπει να ρωτησω.
kalogeros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σε μια καφετιέρα espresso που παίρνει αλεσμένο καφέ, τι ρόλο βαράνε τα bar της πίεσης; Δηλαδή, τι διαφορά έχει μια καφετιέρα με πίεση 5 bar από μία με πίεση 15; Ξαναλέω ότι ρωτάω για μηχανές που παίρνουν αλεσμένο καφέ και όχι κάψουλες.
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σε μια καφετιέρα espresso που παίρνει αλεσμένο καφέ, τι ρόλο βαράνε τα bar της πίεσης; Δηλαδή, τι διαφορά έχει μια καφετιέρα με πίεση 5 bar από μία με πίεση 15; Ξαναλέω ότι ρωτάω για μηχανές που παίρνουν αλεσμένο καφέ και όχι κάψουλες. 99% νομιζω για την κρεμα που βγαζει 1
Gannicus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σε περιπτωσεις κληρονομιας ο δικηγορος παιρνει ποσοστο επι αυτης ? Αν ναι ποιο ειναι το ποσοστο ? Ευχαριστω
kyriakh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Σε μια καφετιέρα espresso που παίρνει αλεσμένο καφέ, τι ρόλο βαράνε τα bar της πίεσης; Δηλαδή, τι διαφορά έχει μια καφετιέρα με πίεση 5 bar από μία με πίεση 15; Ξαναλέω ότι ρωτάω για μηχανές που παίρνουν αλεσμένο καφέ και όχι κάψουλες. Ναι είναι η δύναμη που έχει για να σου χτυπάει το αφρόγαλα, αλλά και τα 15 λίγα είναι.Σου λένε ότι είναι οκ αλλά εμένα δε μου το χτυπάει.Τέλος πάντων, πάντως μη πάρεις 5
mylo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Παιδια ξερει κασνεις αν θελει ειδικη αδεια για να πουλας το σκρατς (παλιο ξυστο) και που πρεπει να ρωτησω. έχεις μαγαζί κ θες να βάλεις ή τύπου λαχειοπώλης που γυρνά στους δρόμους? 1
Anorymous Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 έχεις μαγαζί κ θες να βάλεις ή τύπου λαχειοπώλης που γυρνά στους δρόμους? Πλανοδιος, είδα ότι έχει πολύ ζήτηση απο την μέρα που βγήκε και λόγο ανεργίας σκέφτηκα μπας και πουλαω ξυστο.
Gannicus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Πλανοδιος, είδα ότι έχει πολύ ζήτηση απο την μέρα που βγήκε και λόγο ανεργίας σκέφτηκα μπας και πουλαω ξυστο. Nα παρεις φιλε να δουλεψεις Για πολυ ζητηση ενταξει μην τρελαθουμε ψιλικοκο ειναι περισσοτερο αλλα βγαζεις ενα μεροκαματακι απλο εφοσον το κυνηγησεις γυρω στα 20-25 ευρω (+-5 ευρω) κι αυτο οχι παντα ..... Εχει 8% προμηθεια και ειναι αδηλωτο (και χωρις αδεια προς ωρας) μεχρι να ξεκινησουν να δηλωνονται αφου πρωτα υποχρεωσουν τους χονδρεμπορους σε αποδειξεις χονδρικης (δεν εχεις ιδεα ποσο το θελω αυτο αφου θα φυγουν ολοι οι αεριτζιδες συνταξιουχοι και αλλοδαποι που μου κοβουν τζιρο) Σε αυτη την περιπτωση θα υποχρεωθεις σε εναρξη επαγγελματος και θα εχεις εφορια απο το πρωτο ευρω 26% συν προκαταβολη επομενου ετους (υπολογιζε 39% εφορια απο το πρωτο ευρω ετησιως) συν την οποια ασφαλιση επικυρωσουν τελικα διοτι τωρα απο τον μαιο ειμαστε στον αερα κυριολεκτικα στο θεμα της ασφαλισης Αν το πανε για τεβε τοτε θα θες και 250 ευρω τον μηνα ασφαλιση Τα πακετα βγαινουν σε 300αρια και κοστιζουν 276 ευρω Ξεκινα με δυο πακετα του ενος και των δυο μιας και αυτα ειναι που τραβιουνται πιο πολυ και εχε μαζι σου και λιγα απο αυτα των τριων και των πεντε για να εισαι κομπλε Με τα λαχεια μην πολυασχοληθεις γιατι εχουν χασουρες και τρομερο αγχος μιας και δεν επιστρεφονται Εχε υποψιν οτι ετοιμαζουν και φορητα μηχανακια που θα επικυρωνονται τα εξαργυρωματα εκει Αν φτιαχτει ενα σοβαρο σωματειο λαχειοπωλων θα ζητησουμε δικαιωμα πωλησης και απο το στοιχημα εφοσον θα εχουμε μηχανακια (εχει πολυ χρημα εκει) Αυτα κι ελπιζω να βοηθησα λιγο
giorgolavos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 αν στο κινητο εχω ανοιχτο και το wifi και το 4g και το κινητο ειναι συνδεμενο με το wifi, το ανοιχτο 4g καταναλωνει την ιδια μπαταρια που θα καταναλωνε αν ηταν συνδεμενο με 4g;
Προτεινόμενες αναρτήσεις