Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο σταθερός που πήραμε τελευτα'ια μπήκε σε sleep mode και δε λέει να ξυπνήσει...

Έχει πάνω δεξιά δίπλα από το πλήκτρο sleep, και το πλήκτρο wake, αλλά το πατάω και τίποτα.Και σε συνδιασμό με άλλα, αλλα τίποτα...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερες, είναι λίγο χαζουλα η ερώτησή μου αλλά με μαθαν ο,τι δεν ξερω να το ρωτάω!

Λοιπόν παρηγγειλα ενα ψυγειο και θα μου το μεταφερουν οι άνθρωποι του μαγαζιου στο 2ο οροφο με τις σκαλες. Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν, μου το ειπανε απο το καταστημα, αλλα μου προτειναν να δωσω κατι αν θελω στα παιδια. Τι θεωρειτε ενα καλο φιλοδωρημα να τους δωσω? πραγματικα δεν εχω ιδεα ποσο πρεπει ή ποσο δινουν σε αυτες τις περιπτώσεις. 

Δημοσ.

Πόσα θα είναι τα παιδιά?

Από ένα δεκάρικο να τους δώσεις πιστεύω είναι παραπάνω από καλά για 5 λετπά κουβαλήματος

Δημοσ.

Πόσα θα είναι τα παιδιά?

Από ένα δεκάρικο να τους δώσεις πιστεύω είναι παραπάνω από καλά για 5 λετπά κουβαλήματος

Δε μου ειπανε. Υποθετω ο οδηγος κι αλλος ενας. Δεν πηρα και καταψυξη πεντακοσιων λιτρων. Αρα ενα 20ρικο λες ε;

Δημοσ.

Στο είπαν απ' το τηλέφωνο αυτό;:o

Σε λίγο θα καταργήσουν τα μεροκάματα και θα ζουν απ' τα χαρτζιλίκια...

Το πουρμπουάρ είναι προαιρετικό.Ό,τι σου περισεύει,δώσε.

Μη ξεχνάς ότι έχουν τουλάχιστον δεκαπέντε με είκοσι δρομολόγια τη μέρα,βάλε από ένα δεκαρικάκι έκαστος τη φορά,να το διακοσάρι τη μέρα.

Καλά πάμε,εποχή λιτότητας....

Δημοσ.

Στο είπαν απ' το τηλέφωνο αυτό; :o

Σε λίγο θα καταργήσουν τα μεροκάματα και θα ζουν απ' τα χαρτζιλίκια...

Το πουρμπουάρ είναι προαιρετικό.Ό,τι σου περισεύει,δώσε.

Μη ξεχνάς ότι έχουν τουλάχιστον δεκαπέντε με είκοσι δρομολόγια τη μέρα,βάλε από ένα δεκαρικάκι έκαστος τη φορά,να το διακοσάρι τη μέρα.

Καλά πάμε,εποχή λιτότητας....

Η συνομιλια ηταν ως εξης:

-Εγώ: Έχετε δωρεάν μεταφορικά; υπάρχει επιβαρυνση για να ανεβασετε το ψυγειο στο 2ο;

-Υπαλληλος: Οχι δεν υπάρχει επιβάρυνση. Η τιμη των ΧΧΧ ειναι τελικη. Τωρα αν θέλετε μπορειτε να δωστε κατι στα παιδιά που θα σας φερουν τη συσκευη.

Παντως δεν εχεις αδικο, 10 ευρω καθε φορα ειναι πολλα. Εγω 20 ευρω για να τα βγαλω θελω 3 ωρες δουλεια και πανω. :S

Δημοσ.

Δωσε απο ενα 5€ .

Τις μέρες που ζουμε με τις όποιες δυσκολιες καλό είναι να βοηθάμε στο μέτρο του εφικτού τον άλλο και την δουλειά του , και οχι να του βγάλουμε το μάτι .
Εκτως αυτού απο τα 10-15 δρομολόγια ζήτημα να πάρει tip απο τα ~5 .

Μην γίνεστε σκληροί .

Δημοσ.

Ας πούμε ότι θα κάνει έστω 10 δρομολόγια και θα πάρει από 5€. Αν παίρνει μισθό ας πούμε 30€ τότε σε μια μέρα θα έχει βγάλει 80€ ;;; Μέσα σε λίγες μόνο ώρες; Για κανέναν απολύτως λόγο.

Ίσα ίσα που αν γίνει σύστημα αυτό το δώρο, τότε θα σταματήσει κάποια στιγμή το αφεντικό τους να τους πληρώνει και θα ζουν από τα φιλοδωρήματα οπότε θα είσαι ηθικά εξαναγκασμένος να τους δίνεις πλέον. Θα πέσεις μέσα στην τρύπα που εσύ ο ίδιος άνοιξες με λίγο λόγια, και μάλιστα χωρίς λόγο.

Το φιλοδώρημα είναι κάτι προαιρετικό που το δίνεις επειδή το θέλεις εσύ όταν ο άλλος σε κέρδισε με την συμπεριφορά του και την εξυπηρέτησή του, όχι να σε υποχρεώνει κάποιος στο ντούκου και να βγάζει 2 χιλιάρικα το μήνα

Δημοσ.

Ο σταθερός που πήραμε τελευτα'ια μπήκε σε sleep mode και δε λέει να ξυπνήσει...

Έχει πάνω δεξιά δίπλα από το πλήκτρο sleep, και το πλήκτρο wake, αλλά το πατάω και τίποτα.Και σε συνδιασμό με άλλα, αλλα τίποτα...

Το έπαθα κι εγώ πριν λίγο καιρό. Το μόνο που δούλεψε ήταν το εξής, αν έχεις μια μικρή εξοικείωση: κλείνεις το τροφοδοτικό και βγάζεις την παροχή. Ανοίγεις τον πύργο, εντοπίζεις τη μπαταριούλα της μητρικής κάρτας, τη βγάζεις (με προσοχή, έχει κατι σαν κλιπάκι που το πιέζεις για να βγει), περιμένεις καμιά 15αριά δευτερόλεπτα και την ξαναβάζεις (μπαινει πολύ πιο εύκολα). Ξαναβάζεις παροχή και ανοίγεις το pc, όλα κομπλε.

Δημοσ.

Ας πούμε ότι θα κάνει έστω 10 δρομολόγια και θα πάρει από 5€. Αν παίρνει μισθό ας πούμε 30€ τότε σε μια μέρα θα έχει βγάλει 80€ ;;; Μέσα σε λίγες μόνο ώρες; Για κανέναν απολύτως λόγο.

Ίσα ίσα που αν γίνει σύστημα αυτό το δώρο, τότε θα σταματήσει κάποια στιγμή το αφεντικό τους να τους πληρώνει και θα ζουν από τα φιλοδωρήματα οπότε θα είσαι ηθικά εξαναγκασμένος να τους δίνεις πλέον. Θα πέσεις μέσα στην τρύπα που εσύ ο ίδιος άνοιξες με λίγο λόγια, και μάλιστα χωρίς λόγο.

Το φιλοδώρημα είναι κάτι προαιρετικό που το δίνεις επειδή το θέλεις εσύ όταν ο άλλος σε κέρδισε με την συμπεριφορά του και την εξυπηρέτησή του, όχι να σε υποχρεώνει κάποιος στο ντούκου και να βγάζει 2 χιλιάρικα το μήνα

Πριν τριαντατόσα χρόνια που δούλευα φορτηγό Αττική,είχα ένα μπαγλαμόπουστα αφεντικό που ήθελε ποσοστά απ' τα "τυχερά" μας.

Νταξ,βγάζαμε λεφτά,αλλά ήμασταν δεκάξι ώρες τη μέρα στο πόδι.Σερί.

Με 13.000 δρχ βασικό (37,50€) το μήνα,καθάριζα πάνω από 100.000 δρχ.Είχαμε και τις εγκαταστάσεις (καλωδιώσεις κουζίνας,υδραυλικές διευθετήσεις πλυντηρίων,τοποθετήσεις κεραιών κλπ)μιά χαρά ήταν,τρώγαμε ψαράκι στη Πειραϊκή,μεροκαματιάρηδες ανθρώποι...

Δημοσ.

Καλησπερες, είναι λίγο χαζουλα η ερώτησή μου αλλά με μαθαν ο,τι δεν ξερω να το ρωτάω!

Λοιπόν παρηγγειλα ενα ψυγειο και θα μου το μεταφερουν οι άνθρωποι του μαγαζιου στο 2ο οροφο με τις σκαλες. Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν, μου το ειπανε απο το καταστημα, αλλα μου προτειναν να δωσω κατι αν θελω στα παιδια. Τι θεωρειτε ενα καλο φιλοδωρημα να τους δωσω? πραγματικα δεν εχω ιδεα ποσο πρεπει ή ποσο δινουν σε αυτες τις περιπτώσεις. 

Σε πολλά μαγαζιά (πχ Praktiker) η δωρεάν μεταφορά σημαίνει μέχρι το πεζοδρόμιο του σπιτιού σου. Το αναφέρει και στο φυλλάδιο νομίζω.

Δημοσ.

5€ και στους 2 και πάλι είσαι κύριος. τα βγάζω σε μιά ώρα με σκληρή δουλειά που κάνω.Μη δωσεις παραπάνω, απο κει και πέρα το παρακάνεις..Άκου 10 στον καθένα..

Δοκίμασες το power button?

πήρα τελικά στο κατάστημα απόπου το αγόρασα και μου είπαν το ίδιο που λες, αλλά συγχρόνως να κουνήσω και το ποντίκι.Ωστόσο το είχα κλείσει και ξανανοίξει τελείως.Τώρα που τόγραψες κι εσύ, προσπαθώ να το βάλω σε κατάσταση αδρανοποίησης, μπαίνει και ξαναβγαίνει αμέσως από μόνο του, άρα έχει πρόβλημα ο Η/Υ....

Το έπαθα κι εγώ πριν λίγο καιρό. Το μόνο που δούλεψε ήταν το εξής, αν έχεις μια μικρή εξοικείωση: κλείνεις το τροφοδοτικό και βγάζεις την παροχή. Ανοίγεις τον πύργο, εντοπίζεις τη μπαταριούλα της μητρικής κάρτας, τη βγάζεις (με προσοχή, έχει κατι σαν κλιπάκι που το πιέζεις για να βγει), περιμένεις καμιά 15αριά δευτερόλεπτα και την ξαναβάζεις (μπαινει πολύ πιο εύκολα). Ξαναβάζεις παροχή και ανοίγεις το pc, όλα κομπλε.

αυτό που λες θα το ξεμπλοκάρει και για το μέλλον; Τη ξέρω τη μπαταριούλα, αλλά τι σχέση έχει;Τώρα δε μου μπαίνει σε αδρανοποίηση για να το ξανατσεκάρω.Ανοίξει ξανά αμέσως.. πρόβλημα μητρικής δηλαδή;Να το πάω πίσω να το δούνε; Αυτό το πρόβλημα να επεκτήνεται και σε άλλες παραμέτρους;

H απορία παραμένει από το προηγούμενο θρεντ:

Στον εκτυπωτή (HP LJ 3050) όταν αρχίζει να τα φτύνει το τονερ, ξεκινά να μην εκτυπώνει στα αριστερά, μια κάθετη γραμμή κατά ύψος της σελίδας. Δεν γίνεται δηλαδή όλη η εκτύπωση αχνή αλλά ενώ η υπόλοιπη σελίδα είναι εκτυπωμένη κανονικά, εκείνη η αριστερή γραμμή αχνοεκτυπώνεται μέχρι να μην φαίνεται τίποτα.

Άμα βγάλω το τονερ και του ρίξω 2-3 τραβολτιές ξαναεκτυπώνει καλά για καμιά 50αριά σελίδες.

Έχει να κάνει με τον εκτυπωτή μου ή γενικά με όλους τους λειζερ εκτυπωτές;

'Ετσι γίνεται σε όλους, όταν τελειώνει το μελάνι, τους κουνάμε.Ακόμα και σε επαγγελματικό που δούλευα

Δημοσ.

Σε διάβαση πεζών ερχοταν ένας απο 60 μέτρα αποσταση  και μολις με ειδε στη διαβαση αρχισε να επιταχύνει  και να βγαίνει στο αντιθετο ρευμα (επιτιδες) που ημουν και οριακα προλαβα να πηδηξω στο πεζοδρομιο. Δεν φαινοταν νεος κτλ αλλα γυρω 50 χρονων. 

Συγκρατησα τον αριθμο κυκλοφορίας. Μπορώ να τον βρώ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...