viper2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δε ξέρω για Αθηνάς αλλά πράκτικερ αποκλείεται να βρει χρωμονικελίνη, super 77 και άλλα τέτοια σατανιστικά πράγματα Και που μπορω να τα βρω φαντανταστικε user? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Για χρωμονικελίνη θυσιάζεις ένα αερόθερμο ή ένα πιστολάκι. Αλλά πρέπει να πιάνουν και τα χέρια σου για να φτιάξει φοαμ κάτερ. Πρέπει να το βάλεις στο ρεύμα με μια κατάλληλη διάταξη να κάνεις πειράματα κλπ. Δεν ξέρω τι θέλεις να φτιάξεις αλλά αυτά τα υλικά δεν είναι για να κάνεις κάτι "στα γρήγορα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 lol ρε συ να χαλάσεις ένα πιστολάκι για κάτι που κοστίζει ελάχιστα στο εμπόριο, και το οποίο δε θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις στη τελική επειδή είναι σπειροειδές και θα κάνει ό,τινάναι κόψιμο; Και που μπορω να τα βρω φαντανταστικε user? Αν ήξερα από Αθήνα θα ήμασταν & οι δυό ευτυχισμένοι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ε το τεντώνεις. Δεν θα φτιάξει και κανα διαστημόπλοιο. Κάπου είχα ακούσει ότι πουλάγανε και σε διάφορα πάχη κιόλας αλλά δεν θυμάμαι που. Άμα θυμηθώ τίποτα θα το σφυρίξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 εννοείται το τεντώνεις ρε συ αλλά πάλι σκ@τ@ θα είναι αν δε κοπεί. Σοβαρή δουλειά φαίνεται πως θέλει να κάμει. Στο ebay βρίσκεις ό,τι πάχη θέλεις, ζήσε Μάη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν τα εχει κανενα μαγαζι εξωτερικου που στελνει Ελλαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το θέλει άμεσα. Άκυρο πάντως από εμένα, δεν ξέρω μαγαζί. Από ebay είχαν πάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Θελει 10 λιρες μίνιμουμ απο eBay για το κατερ και δεν ξέρω αν στέλνει και ελλαδα. On that note Τα Fiberglas cloths έχουν διαφορετικές χρήσεις ανάλογα με τα πόσο χοντρά ειναι? Ps μόλις ανακάλυψα ενα 100metro ρόλο πεταμένο στο δίπλα χωράφι. Ps2 love Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πως ειναι δυσπνοια?Δεν ειχα ποτε μου και απλως νιωθω δυσφορια και περιπου καθε λιγα λεπτα παιρνω μια μεγαλη ανασα.Δυσπνοια ειναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πως ειναι δυσπνοια?Δεν ειχα ποτε μου και απλως νιωθω δυσφορια και περιπου καθε λιγα λεπτα παιρνω μια μεγαλη ανασα.Δυσπνοια ειναι αυτο? Μόλυνση άνω "αναπνευστικού", Ωριλά,ωγκμεντίν (ή ό,τι σου πασάρει) και σε ένα τριήμερο είσαι τζετ. Να συνεχίσεις όμως την αντιβίωση,όσο σου πει,άσχετα αν είσαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Λοιπόν ψάχνω ένα ιστορικό-πολιτισμικό ντοκιμαντέρ που έπαιζε παλιά(δεκαετία και) στην Ελληνική τηλεόραση. Ήταν ένας ιστορικός σε μια έδρα,μπροστά σε έναν χάρτη και ανέλυε διάφορα θέματα σε στυλ που έμοιαζε πολύ με διάλεξη σε πανεπιστήμιο. Εάν δεν απατώμαι είναι από τα 70s-80s περίπου, παρόμοιας φύσης με το διάσημο Ascend of Man,αλλά δίχως εξωτερικά γυρίσματα. Νομίζω το πήρε το μάτι μου πέρσι σε ένα από τα μικρά κανάλια,αλλά δεν θυμάμαι που. Έχει κανείς καμία ιδέα πως το έλεγαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ακυρο, το βρηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Παιδιά, σήμερα έβγαλα μια προπληρωμένη και θέλω να φτιάξω PayPal, δεν ξέρω όμως τι είδους λογαριασμό να φτιάξω. Personal ή Business. Την θέλω για απλή χρήση αλλά και να δέχομαι λεφτά. Δηλαδή να αγοράζω αλλά και να μπορεί κάποιος να μου στέλνει λεφτά άσχετα αν δεν πουλάω στο eBay. Θα εκτιμούσα πάρα πολύ την βοήθεια σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 personal και ειναι το πρωτο που σου βαζει το paypal. Υπαρχει αντιστοιχο θεμα για το paypal, εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Πως ειναι δυσπνοια?Δεν ειχα ποτε μου και απλως νιωθω δυσφορια και περιπου καθε λιγα λεπτα παιρνω μια μεγαλη ανασα.Δυσπνοια ειναι αυτο? Η δυσπνοια ειναι υποκειμενικο αισθημα = μονο αυτος που εχει την καταλαβαινει. Μπορει να εκφραζεται ως "δε μπορω να γεμισω με αερα", "εχω πλακωμα στο στηθος", "εχω σφιξιμο στο στηθος", "δυσκολευομαι να βαλω ή να βγαλω αερα". Η δυσπνοια μπορει να ειναι και λογω αγχους, αλλα κατα κανονα αν κανεις κατι και απασχολησεις το μυαλο σου δε θα την καταλαβαινεις εκεινη την ωρα. Τη δυσπνοια λογω οργανικου προβληματος δεν την ξεχνας οσο και να απασχοληθεις με κατι αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις