stavi Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 ένα πρόβλημα αριθμητικής.. αν η παραγωγή καραβίδας στη γερμανία είναι 562 και στην ισπανία είναι 459 τι ποσοστό είναι αυτό της γερμανίας προς την ισπανία; 2/1, 3/1, 3/2, 5/1, η 5/2 ξέρω ότι η απάντηση είναι 5/2 απλά δεν ξέρω πως σκεφτόμαστε για να το βρούμε μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ένα πρόβλημα αριθμητικής.. αν η παραγωγή καραβίδας στη γερμανία είναι 562 και στην ισπανία είναι 459 τι ποσοστό είναι αυτό της γερμανίας προς την ισπανία; 2/1, 3/1, 3/2, 5/1, η 5/2 ξέρω ότι η απάντηση είναι 5/2 απλά δεν ξέρω πως σκεφτόμαστε για να το βρούμε μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Ξεκινάμε από τα βασικά .... καμία απο τις απαντήσεις δεν είναι ποσοστό (αυτά τα νούμερα που έχουν ένα % στο τελος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Και καμία από τις απαντήσεις δεν είναι σωστή. Μιλάμε για λόγο και το βρίσκεις με τη διαίρεση 562/459 το οποίο κάνει περίπου 1,22. Αυτό θα μπμορούσε να είναι κατά προσέγγιση 5/4=1,25, αλλά δε βλέπω τέτοια επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ένα πρόβλημα αριθμητικής.. αν η παραγωγή καραβίδας στη γερμανία είναι 562 και στην ισπανία είναι 459 τι ποσοστό είναι αυτό της γερμανίας προς την ισπανία; 2/1, 3/1, 3/2, 5/1, η 5/2 ξέρω ότι η απάντηση είναι 5/2 απλά δεν ξέρω πως σκεφτόμαστε για να το βρούμε μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; 122%? http://www.onlineconversion.com/percentcalc.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ξερει κανεις κανενα site που να μπορει να τσεκαρει emails ωστε να δουμε αν δουλευουν σωστα αλλα χωρις να στελνει spam & virus στο mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Εχω βαλει μια αγγελια σε ενα αλλο forum και το ποσο ειναι περιπου στα 300 ευρω, μου εστειλε μηνυμα καποιος αν γινεται κατι ωστε να το παρει με δοσεις. Πριν του ριξω ακυρο θα ηθελα να ρωτησω το εξης, γινεται με καποιο τροπο να κανονισω κατι με μια τραπεζα με δοσεις; Ξερω οτι γινεται σε καταστηματα αλλα τι συμβαινει μεταξυ ιδιωτων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ξέρει κάποιος/α πως κάμω αίτηση για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασθενείας; Έστω κάποιο λινκ που να δουλεύει θα με βοηθούσε πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Εχω βαλει μια αγγελια σε ενα αλλο forum και το ποσο ειναι περιπου στα 300 ευρω, μου εστειλε μηνυμα καποιος αν γινεται κατι ωστε να το παρει με δοσεις. Πριν του ριξω ακυρο θα ηθελα να ρωτησω το εξης, γινεται με καποιο τροπο να κανονισω κατι με μια τραπεζα με δοσεις; Ξερω οτι γινεται σε καταστηματα αλλα τι συμβαινει μεταξυ ιδιωτων; Με γραμμάτια,πριν πολλάάάάά χρόνια.Τώρα είναι ταπετσαρία. Βρες φίλο μαγκαζάτορα με μηχάνημα κάρτας (είτε χειροκίνητο είτε ηλεκτρονικό) και δόστου βιδάνιο να σε εξυπηρετήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ξέρει κάποιος/α πως κάμω αίτηση για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασθενείας; Έστω κάποιο λινκ που να δουλεύει θα με βοηθούσε πάρα πολύ. Πρέπει να απευθυνθείς στον ασφαλιστικό σου πάροχο. Ρίξε και μια ματιά εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πως μπορω να κανω το forum να μην αποθηκευει οποιαδηποτε ειδοποιηση λαμβανω και την βαζει στη θεση "Αποθηκευμένες Ειδοποιήσεις" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πρέπει να απευθυνθείς στον ασφαλιστικό σου πάροχο. Ρίξε και μια ματιά εδώ. Οκ.Ευχαριστώ,θα το κοιτάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 παιζει να ξερει καποιος που θα βρουμε τα παρακατω στην αθηνα και αμεσα; polystyrene building insulation fiberboard fiberglass cloth epoxy that bonds and coats fiberglass 3M™ Super 77™ Multipurpose Adhesive hot wire foam cutter thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ε ή πράκτικερ ή Αθηνάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ε ή πράκτικερ ή Αθηνάς. Δε ξέρω για Αθηνάς αλλά πράκτικερ αποκλείεται να βρει χρωμονικελίνη, super 77 και άλλα τέτοια σατανιστικά πράγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Εχω βαλει μια αγγελια σε ενα αλλο forum και το ποσο ειναι περιπου στα 300 ευρω, μου εστειλε μηνυμα καποιος αν γινεται κατι ωστε να το παρει με δοσεις. Πριν του ριξω ακυρο θα ηθελα να ρωτησω το εξης, γινεται με καποιο τροπο να κανονισω κατι με μια τραπεζα με δοσεις; Ξερω οτι γινεται σε καταστηματα αλλα τι συμβαινει μεταξυ ιδιωτων;Eγω θα του εκανα προταση να του κρατησω καποιο προιον μεγαλυτερης αξιας σαν ενεχυρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις