Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεις να κανεις αλλαγη σε σουπερ μαρκετ?

συγκεκριμενα ενα σφραγισμενο(εννοειται) καφε  , απο γαλαξια

εχω αποδειξη

Σε άλλα super έχω κάνει αλλαγή ή έχω πάρει τα χρήματα μου πίσω από προϊόν που επέστρεψα .

Για το γαλαξία δε γνωρίζω ... φυσιολογικά πρέπει να γίνεται ...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιστροφες γίνονται, αλλά χρήματα ή ρέστα δεν επιστρέφονται στα περισσοτερα. Σε Μασουτη προσφατα εκανα επιστροφη/αλλαγη ενα προιον και πηρα ενα αλλο μικροτερης αξιας και δεν μου εδιναν τα ρεστα. Επρεπε να βρω ενα ακομα προιον ισης αξιας με τα ρεστα ή μεγαλυτερης οπου και θα συμπληρωνα τη διαφορά.

Το Lidl δινει πισω τα χρηματα στα παντα εκτος απο καλτσες και εσωρουχα, που απαγορευει την επιστροφη.

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος με ποια εφαρμογή μπορώ σε iphone 5 να επιλεγω τραγούδια (mp3) για να τα κανω ήχο κλήσης ;

Εχω βαρεθεί τα προεπιλεγμένα που έχει

Δημοσ.

συνήθως κυμαίνονται στα 6 - 10 € . Πριν κανα μηνα έδωσα 8 € .  Αποκει και πέρα σαφώς εξαρτάται το μαγαζί , προσφορές κλπ

Δημοσ.

συνήθως κυμαίνονται στα 6 - 10 € . Πριν κανα μηνα έδωσα 8 € .  Αποκει και πέρα σαφώς εξαρτάται το μαγαζί , προσφορές κλπ

Σ ευχαριστω για την πληροφορια.Τα 6ε τα ειχα ακουσει και απο αλλον.. Εγω ειχα μεινει απο 10 εως 15ε. Οσο για τις προσφορες με τα 3ε το ξερω αλλα δεν αξιζει αμα δεν ειναι κοντα σου..
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος στα Windows7, ένα sticky note να το έχω μέσα στο wallpaper, αλλά να μην εμφανίζεται το εικονίδιο του κάτω στην μπάρα με τα άλλα παράθυρα?

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος στα Windows7, ένα sticky note να το έχω μέσα στο wallpaper, αλλά να μην εμφανίζεται το εικονίδιο του κάτω στην μπάρα με τα άλλα παράθυρα?

Νομίζω υπάρχει widget με σημειώσεις στα 7  μπορείς να το έχεις στην επιφάνεια εργασίας με κλειστή την sidebar .Δεν θα εμφανίζεται κάτι στην Taskbar .

Δημοσ.

μια ερωτηση μιας και δεν με αγαπει το dropbox

προσπαθω να migrate σε win 8.1 αλλα το dropbox δεν θελει να διαβασει τον ηδη υπαρχον φακελο. Βασικα μου τον μετονομάζει σε dropbox old και ξεκιναει την δημιουργια καινουργιου φακελου και το κατεβασμα ολων τον αρχειων.

υπαρχει περιπτωση να το κανω να διαβασει τον ηδη υπαρχων?

Thanks 

Δημοσ.

Όταν έχουμε αυτό:

sin(θ) = x

όπου x γνωστός αριθμός, πως υπολογίζουμε την γωνία θ είπαμε; Δηλαδή πως απαλοίφω την αμαρτία για να μείνει στο αριστερό μέρος καθαρή η γωνία;

Δημοσ.

Όταν έχουμε αυτό:

sin(θ) = x

όπου x γνωστός αριθμός, πως υπολογίζουμε την γωνία θ είπαμε; Δηλαδή πως απαλοίφω την αμαρτία για να μείνει στο αριστερό μέρος καθαρή η γωνία;

Με το τόξο της τριγωνομετρικης συναρτησης που έχεις:

sin(θ) = x  

θ = arcsinx

Συνήθως συμβολίζεται και σαν sin^(-1)x χωρίς να σημαίνει δύναμη.

Edit: Πάρε κι ενα λινκ να χεις να με θυμάσαι. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...