agrio.imeros Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 μπορεις να κανεις αλλαγη σε σουπερ μαρκετ? συγκεκριμενα ενα σφραγισμενο(εννοειται) καφε , απο γαλαξια εχω αποδειξη Σε άλλα super έχω κάνει αλλαγή ή έχω πάρει τα χρήματα μου πίσω από προϊόν που επέστρεψα . Για το γαλαξία δε γνωρίζω ... φυσιολογικά πρέπει να γίνεται ...
nickmanak Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Επιστροφες γίνονται, αλλά χρήματα ή ρέστα δεν επιστρέφονται στα περισσοτερα. Σε Μασουτη προσφατα εκανα επιστροφη/αλλαγη ενα προιον και πηρα ενα αλλο μικροτερης αξιας και δεν μου εδιναν τα ρεστα. Επρεπε να βρω ενα ακομα προιον ισης αξιας με τα ρεστα ή μεγαλυτερης οπου και θα συμπληρωνα τη διαφορά. Το Lidl δινει πισω τα χρηματα στα παντα εκτος απο καλτσες και εσωρουχα, που απαγορευει την επιστροφη.
Adon1s Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ξέρει κάποιος με ποια εφαρμογή μπορώ σε iphone 5 να επιλεγω τραγούδια (mp3) για να τα κανω ήχο κλήσης ; Εχω βαρεθεί τα προεπιλεγμένα που έχει
Adon1s Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 συνήθως κυμαίνονται στα 6 - 10 € . Πριν κανα μηνα έδωσα 8 € . Αποκει και πέρα σαφώς εξαρτάται το μαγαζί , προσφορές κλπ
gia_nnis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 συνήθως κυμαίνονται στα 6 - 10 € . Πριν κανα μηνα έδωσα 8 € . Αποκει και πέρα σαφώς εξαρτάται το μαγαζί , προσφορές κλπΣ ευχαριστω για την πληροφορια.Τα 6ε τα ειχα ακουσει και απο αλλον.. Εγω ειχα μεινει απο 10 εως 15ε. Οσο για τις προσφορες με τα 3ε το ξερω αλλα δεν αξιζει αμα δεν ειναι κοντα σου..
Voziniotis-3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Υπάρχει τρόπος στα Windows7, ένα sticky note να το έχω μέσα στο wallpaper, αλλά να μην εμφανίζεται το εικονίδιο του κάτω στην μπάρα με τα άλλα παράθυρα?
Gtr34 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Υπάρχει τρόπος στα Windows7, ένα sticky note να το έχω μέσα στο wallpaper, αλλά να μην εμφανίζεται το εικονίδιο του κάτω στην μπάρα με τα άλλα παράθυρα? Νομίζω υπάρχει widget με σημειώσεις στα 7 μπορείς να το έχεις στην επιφάνεια εργασίας με κλειστή την sidebar .Δεν θα εμφανίζεται κάτι στην Taskbar .
viper2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 μια ερωτηση μιας και δεν με αγαπει το dropbox προσπαθω να migrate σε win 8.1 αλλα το dropbox δεν θελει να διαβασει τον ηδη υπαρχον φακελο. Βασικα μου τον μετονομάζει σε dropbox old και ξεκιναει την δημιουργια καινουργιου φακελου και το κατεβασμα ολων τον αρχειων. υπαρχει περιπτωση να το κανω να διαβασει τον ηδη υπαρχων? Thanks
Sellers Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ξερει κανεις τι ειναι promotional και action fares σε αεροπορικά εισητήρια?
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Όταν έχουμε αυτό: sin(θ) = x όπου x γνωστός αριθμός, πως υπολογίζουμε την γωνία θ είπαμε; Δηλαδή πως απαλοίφω την αμαρτία για να μείνει στο αριστερό μέρος καθαρή η γωνία;
leftermann Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Αν κατάλαβα καλά τι εννοάς, κοιτάζεις στον τριγωνομετρικό πίνακα ποιά γωνία αντιστοιχεί σε sin=x
Sellers Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Όταν έχουμε αυτό: sin(θ) = x όπου x γνωστός αριθμός, πως υπολογίζουμε την γωνία θ είπαμε; Δηλαδή πως απαλοίφω την αμαρτία για να μείνει στο αριστερό μέρος καθαρή η γωνία; Με το τόξο της τριγωνομετρικης συναρτησης που έχεις: sin(θ) = x θ = arcsinx Συνήθως συμβολίζεται και σαν sin^(-1)x χωρίς να σημαίνει δύναμη. Edit: Πάρε κι ενα λινκ να χεις να με θυμάσαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις