Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρκάρω το αμάξι μου στην πιλοτή της πολυκατοικίας, η οποία είναι 100% νόμιμη. Πολύ συχνά παρκάρει κόσμος μπροστά ακριβώς, κλείνοντας την πιλοτή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγάλω ή να βάλω το αυτοκίνητό μου για μέρες. Επειδή πλέον η κατάσταση έχει παραγίνει, αν πάρω τηλέφωνο την τροχαία θα έρθουν να κόψουν κλήση ή επειδή δεν υπάρχει πινακίδα με αριθμό άδειας θα μου πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι;

Πριν πάρεις τηλέφωνο την αστυνομία,κοίτα το τοπογραφικό,αν ταιριάζει με τις άδεις κλπ (υπάρχουν συγκεκριμμένα μέτρα που υποχρεούνται οι "ξένοι" να μην παρκάρουν),άμα έχετε κλείσει όλη τη φάτσα του οικοπέδου,θα μπλέξεις.

Ιδίως άμα έχει ανακατευτεί "ντόπιος" που κατέχει τη "νομική" και έχει άπλετο χρόνο στη διάθεσή του. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν έχεις και αριθμό άδειας που να απαγορεύει το παρκάρισμα τότε-αν δε κάνω λάθος-το σηκώνουν κιόλας. Αλλά λογικά ναι, θα τον γράψουν απλά.

Γιατί δε βγάζεις άδεια;

Πλέον, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση, η έκδοση άδειας είναι μονόδρομος. Η ερώτηση ήταν για να μάθω τι μπορώ να κάνω μέχρι να εκδοθεί.

2 ερωτησεις...γιατι καθομαι σαββατο αλλα με πληρωνουν? δουλευω σε εργοστασιο εργατης 5 μερες τη βδομαδα αλλα οταν παιρνω το χαρτι μισθοδοσιας υπολογιζει και τα σαββατα!!

με φετινο εκαθαριστικο 2000 μπορω να βαλω δοσεις?

Καλησπέρα! Θέλω να βάλω κάρτες (8x5 νομίζω) σε θήκη στο πίσω μέρος του μπροστινού καθίσματος ενός ταξί για να παίρνουν οι πελάτες του.Υπάρχει κάποια ζελατίνα για αυτή τη δουλειά; (έχω δει στο παρελθόν σε ταξί αλλά φοβάμαι μήπως ήταν "ειδική κατασκευή" και δεν πουλιέται πχ στο πλαίσιο.) 

Ξέρει κανείς; 

Μπορώ να ψηφίσω και με το δίπλωμα οδήγησης αύριο ή μόνο με ταυτότητα γίνεται;

Σιγά μη ψηφίσεις και με την Mile&Bonus της Aegean.

Μόνο με ταυτότητα ή (πιθανότατα) διαβατήριο.

• Like 1

Καλό το χιούμορ γιατρέ αλλά κάνετε λάθος :)

Μπορείτε να ψηφίσετε με την αστυνομική σας ταυτότητα (ακόμα και «κομμένη») ή το διαβατήριό σας ή το δίπλωμα οδήγησης ή το ασφαλιστικό σας βιβλιάριο.

• Like 2

Σε προκυρηξη ασεπ ζηταει για θεση ΠΕ πτυχιο αγγλικων επιπεδου proficiency.

Αν στειλω αιτηση με πτυχιο Lower θα κοπώ αυτοματα απο το συστημα ή απλα θα ειμαι στον πατο της λιστας προτεραιοτητας των διοριστεων;

Σε προκυρηξη ασεπ ζηταει για θεση ΠΕ πτυχιο αγγλικων επιπεδου proficiency.

Αν στειλω αιτηση με πτυχιο Lower θα κοπώ αυτοματα απο το συστημα ή απλα θα ειμαι στον πατο της λιστας προτεραιοτητας των διοριστεων;

• Like 1

• Super Moderators

Σιγά μη ψηφίσεις και με την Mile&Bonus της Aegean.

Μόνο με ταυτότητα ή (πιθανότατα) διαβατήριο.

ασφαλώς και μπορεί με δίπλωμα οδήγησης...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...