Flexeril Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Παρκάρω το αμάξι μου στην πιλοτή της πολυκατοικίας, η οποία είναι 100% νόμιμη. Πολύ συχνά παρκάρει κόσμος μπροστά ακριβώς, κλείνοντας την πιλοτή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγάλω ή να βάλω το αυτοκίνητό μου για μέρες. Επειδή πλέον η κατάσταση έχει παραγίνει, αν πάρω τηλέφωνο την τροχαία θα έρθουν να κόψουν κλήση ή επειδή δεν υπάρχει πινακίδα με αριθμό άδειας θα μου πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι; Πριν πάρεις τηλέφωνο την αστυνομία,κοίτα το τοπογραφικό,αν ταιριάζει με τις άδεις κλπ (υπάρχουν συγκεκριμμένα μέτρα που υποχρεούνται οι "ξένοι" να μην παρκάρουν),άμα έχετε κλείσει όλη τη φάτσα του οικοπέδου,θα μπλέξεις. Ιδίως άμα έχει ανακατευτεί "ντόπιος" που κατέχει τη "νομική" και έχει άπλετο χρόνο στη διάθεσή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Αν έχεις και αριθμό άδειας που να απαγορεύει το παρκάρισμα τότε-αν δε κάνω λάθος-το σηκώνουν κιόλας. Αλλά λογικά ναι, θα τον γράψουν απλά. Γιατί δε βγάζεις άδεια; Πλέον, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση, η έκδοση άδειας είναι μονόδρομος. Η ερώτηση ήταν για να μάθω τι μπορώ να κάνω μέχρι να εκδοθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 2 ερωτησεις...γιατι καθομαι σαββατο αλλα με πληρωνουν? δουλευω σε εργοστασιο εργατης 5 μερες τη βδομαδα αλλα οταν παιρνω το χαρτι μισθοδοσιας υπολογιζει και τα σαββατα!! με φετινο εκαθαριστικο 2000 μπορω να βαλω δοσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Νομιζω δουλεις μια ωρα παραπανω καθε μερα και ετσι πληρωνεσαι το σαββατο... Μην σκεφτεσαι οτι κανουν καποιο λαθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 δεν κανουν λαθος και το ειχα βρει και καπου και διαβαζα το λογο αλλα τωρα δεν το βρισκω,κανονικα 8ωρο δουλευω 40ωρες..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μπορώ να ψηφίσω και με το δίπλωμα οδήγησης αύριο ή μόνο με ταυτότητα γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Τι δοσεις εννοεις, μουμιας; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 δοσεις κωτσοβολο πχ γιατι για πιστωτικη σιγα μη δινουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καλησπέρα! Θέλω να βάλω κάρτες (8x5 νομίζω) σε θήκη στο πίσω μέρος του μπροστινού καθίσματος ενός ταξί για να παίρνουν οι πελάτες του.Υπάρχει κάποια ζελατίνα για αυτή τη δουλειά; (έχω δει στο παρελθόν σε ταξί αλλά φοβάμαι μήπως ήταν "ειδική κατασκευή" και δεν πουλιέται πχ στο πλαίσιο.) Ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μπορώ να ψηφίσω και με το δίπλωμα οδήγησης αύριο ή μόνο με ταυτότητα γίνεται; Σιγά μη ψηφίσεις και με την Mile&Bonus της Aegean. Μόνο με ταυτότητα ή (πιθανότατα) διαβατήριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καλό το χιούμορ γιατρέ αλλά κάνετε λάθος Μπορείτε να ψηφίσετε με την αστυνομική σας ταυτότητα (ακόμα και «κομμένη») ή το διαβατήριό σας ή το δίπλωμα οδήγησης ή το ασφαλιστικό σας βιβλιάριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Σε προκυρηξη ασεπ ζηταει για θεση ΠΕ πτυχιο αγγλικων επιπεδου proficiency. Αν στειλω αιτηση με πτυχιο Lower θα κοπώ αυτοματα απο το συστημα ή απλα θα ειμαι στον πατο της λιστας προτεραιοτητας των διοριστεων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Σε προκυρηξη ασεπ ζηταει για θεση ΠΕ πτυχιο αγγλικων επιπεδου proficiency. Αν στειλω αιτηση με πτυχιο Lower θα κοπώ αυτοματα απο το συστημα ή απλα θα ειμαι στον πατο της λιστας προτεραιοτητας των διοριστεων; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Σιγά μη ψηφίσεις και με την Mile&Bonus της Aegean. Μόνο με ταυτότητα ή (πιθανότατα) διαβατήριο. ασφαλώς και μπορεί με δίπλωμα οδήγησης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 μπορεις να κανεις αλλαγη σε σουπερ μαρκετ? συγκεκριμενα ενα σφραγισμενο(εννοειται) καφε , απο γαλαξια εχω αποδειξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις