doctorkostis Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μονο με σερι θα μπορεσεις σιγα σιγα (μεσα σε 4-5 μερες) να το γυρισεις. Αυριο το πρωι που θα νυσταξεις,βγες για περπατημα, κανε καμια δουλεια του σπιτιου, κατι που θα σε κρατησει ξυπνιο. Οχι με στοχο το βραδυ, αλλα νωρις το απογευμα. Κοιμησου μετα τις 2-3 το μεσημερι. Καθε μερα κοιμησου και λιγο πιο αργα, σε μερικες μερες θα καταφερεις να κοιμασαι 10-11 το βραδυ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μονο με σερι θα μπορεσεις σιγα σιγα (μεσα σε 4-5 μερες) να το γυρισεις. Αυριο το πρωι που θα νυσταξεις,βγες για περπατημα, κανε καμια δουλεια του σπιτιου, κατι που θα σε κρατησει ξυπνιο. Οχι με στοχο το βραδυ, αλλα νωρις το απογευμα. Κοιμησου μετα τις 2-3 το μεσημερι. Καθε μερα κοιμησου και λιγο πιο αργα, σε μερικες μερες θα καταφερεις να κοιμασαι 10-11 το βραδυ. να σαι καλα δοκτωρ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Guys μια ερωτηση. Σχετικα με μια αναφορα που θα ηθελα να κανω για ενα κατεστραμμένο πλακόστρωτο στο κεντρο της Αθηνας ξέρουμε με ποια υπηρεσία πρέπει να επικοινωνήσω; Βρηκα μια online φορμα, αλλα προτιμώ τηλεφωνικά. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μου ηρθε ειδοποιητηριο για ενα δέμα. Όμως επειδή είχα βάλει το όνομα του αδερφού μου ως παραλήπτη λόγω σπιτιού φοβάμαι τώρα μην έχω κανένα θέμα με τα ΕΛΤΑ. Να αγχωθω ή με ταυτότητα και κάνα λογαριασμό στο όνομα του αδερφου μου παραλαμβανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 στην πίσω μεριά το αναφέρει θέλεις τη ταυτότητα του αδερφού σου μαζί σου και να υπογράψει το χαρτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Το θέμα είναι πως ο αδερφός μου λείπει Αγγλία. Πω γαμωτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Το θέμα είναι πως ο αδερφός μου λείπει Αγγλία. Πω γαμωτ. Δοκίμασε με τη ταυτότητά του (και τη δική σου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Το δοκίμασα και έγινε χειρότερα... Εξαρτάται τη βρωμιά... πάντως κάποιου είδους διαλύτη χρειάζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Εξαρτάται τη βρωμιά... πάντως κάποιου είδους διαλύτη χρειάζεσαιΔεν ξέρω τι βρωμια ειναι. Αν ήξερα, θα είχα πράξει αναλόγως... Edit Αν ειναι κολλά απο sticker, πως βγαίνει; Thanks Επεξ/σία 13 Μαΐου 2014 από viper2005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 μπλε οινοπνευμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acid18 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πως λέγεται το partial fraction expansion στα ελληνικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω τι βρωμια ειναι. Αν ήξερα, θα είχα πράξει αναλόγως... Edit Αν ειναι κολλά απο sticker, πως βγαίνει; Thanks Οινόπνευμα πρώτα, ασετόν μετά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Υπάρχει κανας τρόπος να κάνω τον mpc-hc να είναι πάντα σε πρώτο πλάνο; (όταν δεν είναι μεγιστοποιημένο το παράθυρο δηλαδή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Παρκάρω το αμάξι μου στην πιλοτή της πολυκατοικίας, η οποία είναι 100% νόμιμη. Πολύ συχνά παρκάρει κόσμος μπροστά ακριβώς, κλείνοντας την πιλοτή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγάλω ή να βάλω το αυτοκίνητό μου για μέρες. Επειδή πλέον η κατάσταση έχει παραγίνει, αν πάρω τηλέφωνο την τροχαία θα έρθουν να κόψουν κλήση ή επειδή δεν υπάρχει πινακίδα με αριθμό άδειας θα μου πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αν έχεις και αριθμό άδειας που να απαγορεύει το παρκάρισμα τότε-αν δε κάνω λάθος-το σηκώνουν κιόλας. Αλλά λογικά ναι, θα τον γράψουν απλά. Γιατί δε βγάζεις άδεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις