Patapon Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 με εκαθαριστικο φετινο 2000 μπορεις να βγαλεις μια πιστωτικη η να βαλεις δοσεις σε κωτσοβολο?
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ξέρει κανένας αν στο Τζάμπο έχει δυχτάκια για μπασκέτες; μην τραβιέμαι μέχρι εκεί τσάμπα. Εχοντας κόψει στην κυριολεξία απειρα δυχτάκια θα σου πω να μην παρεις καποιο φτηνιάρικο αν ειναι να χρησιμοποιείται συχνά ή μένει εκτεθιμένο, θα κοπεί εύκολα ή θα ξεθοριάσει κλπ Κυριως μην παρεις αυτά τα λεπτα τα μπλε-κοκκινο-ασπρο. Παρε ένα ασπρο με χοντρό σκοινι, σαν αυτό της φωτό που έβαλες. Δοκιμασε και ιντερσπορτ. 1
linkin Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Γνωριζει κανεις ποιο ειναι το "status" με το 500αρι φοιτητικο δανειο της Εθνικης? Ειμαι μονιμος κατοικος εξωτερικου.
mary Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Εχοντας κόψει στην κυριολεξία απειρα δυχτάκια θα σου πω να μην παρεις καποιο φτηνιάρικο αν ειναι να χρησιμοποιείται συχνά ή μένει εκτεθιμένο, θα κοπεί εύκολα ή θα ξεθοριάσει κλπ Κυριως μην παρεις αυτά τα λεπτα τα μπλε-κοκκινο-ασπρο. Παρε ένα ασπρο με χοντρό σκοινι, σαν αυτό της φωτό που έβαλες. Δοκιμασε και ιντερσπορτ. Δυστυχως αυτο το αθλιο μπλε-κοκκινο-ασπρο εχει στα τζαμπο και ενα χειμωνα δε το βγαζει. Αλλά εχει 1 ευρω ή 2 το πολύ.
leftermann Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 λέω να πάρω αλυσίδα και να φτιάξω κάτι σαν αυτό. Θα ποστάρω φωτό με το αποτέλεσμα , 1
insomniaK Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 αυτό κάνει διαφορετικό ήχο από το σχοινιένιο. Προτιμώ το σχοινιένιο, διότι ακούγεται σαν το ξεπέταγμα της οχιάς, ο ήχος σε αυτά με την αλυσίδα είναι πιο κοντά στο πετάω πέτρες σε βαρέλι, ειδικά στα άστοχα με ταμπλό. Σε κάθε περίπτωση να αγοράσεις κρικάκια αναρρίχησης για να το κρεμάσεις.
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Αλυσιδα=street basket=μπασκετ σε γειτονια μαυρων=NBA=ταλεντο και θα σου αρεσει ο ηχος στο τριποντο και στα καρφωματα!!!
leftermann Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 balcony basketball στην προκειμένη. Μια μπασκετούλα που έχω στο μπαλκόνι μου και κάνουμε σουτάκια με τον μικρό. Με αερόμπαλες
Sova Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μπορεί να μου πει κάποιος με τί πάγια έξοδα επιβαρύνεται ο ιδιοκτήτης ενός ακινήτου πέρα από το χαράτσι; Διάβασα για σεισμόσημο και κάποια άλλα τραγελαφικά, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν εφαρμόζονται ή αν εξετάζεται η εφαρμογή τους. Μιλάμε για 1η κατοικία.
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Ψάχνω δώρο για ένα παιδάκι 2 ετών, σε ποια κατηγορία κοιτάω bebe ή παιδικά? (για ρούχα) γιατί δεν καταλαβαίνω τα νούμερα
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Στο LinkedIn Υπαρχει τροπος να μπλοκαρω ένα άτομο απο το να βλέπει τα updates μου (εργασία κλπ)? Χωρίς να τον διαγράψω φυσικά.
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 lefterman, μήπως αυτό φθείρει και τη μπάλα πιο γρήγορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις