Gtr34 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 <p>Αυτό εννοώ το google έχει γίνει όπως παλιά... </p> <p> </p> <p>Που πήγαν τα όμορφα κουτάκια πάνω όπως στην <a data-ipb='nomediaparse' href='http://cdn.ph.upi.com/sv/b//i/UPI-79361394731159/2014/1/13947311465680/Google-search-unveils-cleaner-design-toned-down-ads.jpg'>πικ εδώ</a>; </p> <p> </p> <p>Έγινε και σε εσάς αυτό το πισωγύρισμα; </p> Χρησιμοποιεις Opera ; 1
evabb Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 χαζη ερωτηση για το Amazon αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε. αν φτιαξω λογαριασμο στο site amazon.com μπορω να τον χρησιμοποιησω και στο amazon.co.uk ?
JohnXarxas Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ναι χρησιμοποιώ Opera. Αυτό φαντάζομαι έχει να κάνει με τη google? Δηλαδή δεν το δείχνει κανονικά λόγω ρυθμίσεων της εταιρείας;
Gtr34 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ναι χρησιμοποιώ Opera. Αυτό φαντάζομαι έχει να κάνει με τη google? Δηλαδή δεν το δείχνει κανονικά λόγω ρυθμίσεων της εταιρείας; Υπαρχει ενα θεματακι με τον opera τις τελευταιες μερες, εμφανιζει την παλια μορφη του google search. Υπαρχει σχετικη συζητηση στο φορουμ τους προτεινουν και καποια προσωρινη λυση , ριξε μια ματια . http://forums.opera.com/discussion/1833710/google-search-result-changed-display- 1
Flexeril Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 χαζη ερωτηση για το Amazon αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε. αν φτιαξω λογαριασμο στο site amazon.com μπορω να τον χρησιμοποιησω και στο amazon.co.uk ? Αν έχεις επιτήδευμα,περνάει και στην εφορία,κόβουν κάτι σαν τιμολόγιο,στην Ελλάδα τουλάχιστον....
scullyist Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Έχει επιστρέψει ποτέ κανείς δεματάκι/φάκελο/γράμμα--whatever, απλά ρίχνοντας τον φάκελο στο κουτί με σημείωση επάνω "return to sender";
scullyist Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Υποπτευόμουν ότι πρακτικά είναι legit, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. To μόνο θέμα τώρα είναι άντε να εμπιστευθείς ότι δεν θα το παίξει Λούις ο άλλος στο ότι όντως το παρέλαβε. Anyhoo, thanks insomniaK.
andreapaog328 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ξέρει κανεις που ανακυκλώνουν παλιές ηλεκτρικές συσκευές? (εκτυπωτές, παλιά τηλέφωνα κτλ) είμαι επαρχία...να τονίσω οτι δε δουλέυουν, οπότε δεν εχει νόημα να τις δώσω σε κάποιον...
stavi Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 πώς λέγεται το τηγάνι αυτό το μεγάλο των κινέζων που τα βάζουν όλα μέσα;
mouxaxa Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 πώς λέγεται το τηγάνι αυτό το μεγάλο των κινέζων που τα βάζουν όλα μέσα; Wok 1
pesis Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ξέρει κανεις που ανακυκλώνουν παλιές ηλεκτρικές συσκευές? (εκτυπωτές, παλιά τηλέφωνα κτλ) είμαι επαρχία...να τονίσω οτι δε δουλέυουν, οπότε δεν εχει νόημα να τις δώσω σε κάποιον... στα περισσοτερα ηλεκτρικα καταστηματα.
Flexeril Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Γμτοναλτσχα'ι'μερμουμεσα,πως το λένε ρε σεις ένα proggy που σου δίνει περισσότερες επιλογές στην ανάλυση (απ´ τις καθιερωμένες της κάρτας γραφικών),όταν "ανοίγεις" την οθόνη του laptop σε εξωτερική οθόνη; Φρήγουερ.
leftermann Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ξέρει κανένας αν στο Τζάμπο έχει δυχτάκια για μπασκέτες; μην τραβιέμαι μέχρι εκεί τσάμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις