Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

βλεπω οτι και η κουτση μαρια βαζει για δημοτικος συμβουλος κι εχω μια απορια,εκτος απο τους 2-3 που παλευουν για να βγουν,ολοι οι υπολοιποι που εχουν βαλει και σιγουρα δε θα βγουν κερδιζουν τιποτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω αγανακτισει με τα spam mails απο mango και μου τη δινει πολυ ασχημα.

Το γαμωτο ειναι πως ενω εχω πατησει ααααπειρες φορες το unsubscribe, εξακολουθουν να μου στελνουν μέηλς. Ταξινομούνται στα ανεπιθυμητα αλλά και εκει μου τη δινει να τα βλέπω.

Υπαρχει καποιος τρόπος να διαγραφω μονιμα απο τη λίστα τους;

Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό σήμερα. Τι πάει να πει όπως παλιά; Βάλε καμιά πικ

τα εργαλεια αναζητησεις τα εχει τωρα στα πλαγια δεξια και οχι στο κεντρο κατω απο το search bar

Νευροχειρούργο ψάξε. Κάτι βαλβίδες βάζουν

Ναι οκ ξερω ειχαν πει στον πατερα μου παλια αλλα δεν ηθελε τωρα απλα θελω νασ δω που ειναι η κατασταση.

βλεπω οτι και η κουτση μαρια βαζει για δημοτικος συμβουλος κι εχω μια απορια,εκτος απο τους 2-3 που παλευουν για να βγουν,ολοι οι υπολοιποι που εχουν βαλει και σιγουρα δε θα βγουν κερδιζουν τιποτα?

E ολο και καπου θα βολευτουν.....

τα εργαλεια αναζητησεις τα εχει τωρα στα πλαγια δεξια και οχι στο κεντρο κατω απο το search bar

Εδώ και κάτι βδομάδες(αν όχι μήνες) είναι έτσι αυτό

Λοιπόν. Κάτι χαζό τώρα. Αρκετά μιλήσαμε σοβαρά.

Θέλησα να ξεκινήσω και γω να χτυπάω καμιά κιθάρα, να παίζω κάνα κομματάκι. Ξέρετε, ξέρετε.

Καλά, όχι κάνα κομματάκι. Θέλω να μάθω όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Άφησε εδώ απόψε ένας φίλος τη κιθάρα του. Προσπαθώντας να "ξεμπερδέψω" λίγο τα δάχτυλα μου, κάνω την απλούστερη τεχνική: Ξεκινάω από το πρώτο τάστο πώςλέγεταιτέλοςπάντων και κατεβάινω σιγά σιγά με κάθε δάχτυλο.

Το θέμα μου τώρα. Με το αριστερό χέρι, τα δάχτυλα μου δε θα έλεγα ότι συνεργάζονται καλά. Νιώθω σαν παραπληγικό έτσι όπως πατάω τα τάστα, με πολλές φορές μάλιστα το μικρό δάχτυλο να μη φτάνει να πατήσει. Γύρισα λοιπόν τη κιθάρα "απο την άλλη" και προσπάθησα με το δεξί χέρι. Ναι, ναι! Εκεί τα πατάω σίγουρα με αρκετά μεγαλύτερη άνεση. Μπορώ πλέον να ανοίξω "μεγαλύτερη γωνία" μεταξύ των δαχτύλων και ο καρπός μου να μη κάνει αρκετά μεγάλη γωνία.

Στο μόνο που ένιωθα "αριστερόχειρας" τόσο καιρό, είναι κατά το στρίψιμο τσιγάρου που απλά βάζω το φιλτράκι από αριστερά και όλοι με κοιτάνε περίεργα αφού κανονικά είμαι δεξιόχειρας. Χρησιμοποιώ ψαλίδι με το δεξί, γράφω με το δεξί. Γενικά, σαν τον Μπέζο, όλα με το δεξί.

Τι γίνεται ρε σεις; Θεωρητικά θα ξεμπλοκάρει το αριστερό ή να μην ελπίζω και να νιώσω ιδιαίτερος;

=(

πριν μερικα χρονια ειχα κανει 2 σεμιναρια για την ασφαλεια στα γηπεδα και μας ειχαν αναφερει δυο βιβλια αν θελουμε να τα διαβασουμε.

Το ενα λεγοταν "Η θεωρια του περιορισμου του χωρου" και το αλλο "κοινωνια του αθλητισμου". Εψαξα να βρω το πρωτο στα ελληνικα και στα αγγλικα αλλα δεν βρηκα ουτε μια αναφορα γι'αυτο το βιβλιο. Το ξερει κανεις αυτο το βιβλιο; Σε ελληνικα ή αγγλικα, δεν με νοιαζει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...