Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εχω αγορασει εναν υπολογιστη απο αγγελια εδω , και ειναι προβληματικος στην πρωτη χρηση. Μπορω να επικοινωνησω με καποιον διαχειριστη να μου πει πως μπορω να βγαλω ακρη με τον πωλητη ; Προσπάθησες να επικοινωνήσεις με τον πωλητή; Οι διαχειριστές δεν έχουμε παραπάνω στοιχεία για τα υπόλοιπα μέλη απ' ότι εσείς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Απο την αρχη ειχα ξεκαθαρισει οτι επειδη ο υπολογιστης που θα επαιρνα ειναι παλιος, ηθελα να ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι λειτουργικος και αφου με διαβεβαιωσε οτι ειναι αριστος τον πηρα. Μολις πηγα σπιτι και τον συνδεσα δεν μπουταρε καν και οταν τελικα προσπαθησα αρκετες φορες εμπαινε στο λειτουργικο και εκανε επανεκκινισεις συνεχως. Του εστειλα μηνυματα και του ειπα το προβλημα αλλα ειπε οτι δεν το αναγνωριζει το προβλημα και οτι εγω εβαλα καποιο προγραμα που χαλασε τον υπολογιστη., Του προτεινα να τον παρει πισω και να μου δωσει τα χρηματα μου αλλα το παιζει αδιαφορος και δεν ξερει τιποτα. Τι μου προτεινεται να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Τί είναι ημιονική οδός?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 ^https://www.google.gr/search?q=%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%82&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&channel=rcs&gfe_rd=cr&ei=b7pgU8qJKIPmsAaY4IG4Dg εν ολίγοις ο δρόμος που βαδίζεται μόνο από ζώα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 ^https://www.google.gr/search?q=%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%82&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&channel=rcs&gfe_rd=cr&ei=b7pgU8qJKIPmsAaY4IG4Dg εν ολίγοις ο δρόμος που βαδίζεται μόνο από ζώα Ναι δεν καταλάβαινα απ το google, thanks. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 ημίονος είναι το μουλάρι αλλά είπα να το γράψω πιο σικ και όχι μουλαρόδρομος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Απο την αρχη ειχα ξεκαθαρισει οτι επειδη ο υπολογιστης που θα επαιρνα ειναι παλιος, ηθελα να ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι λειτουργικος και αφου με διαβεβαιωσε οτι ειναι αριστος τον πηρα. Μολις πηγα σπιτι και τον συνδεσα δεν μπουταρε καν και οταν τελικα προσπαθησα αρκετες φορες εμπαινε στο λειτουργικο και εκανε επανεκκινισεις συνεχως. Του εστειλα μηνυματα και του ειπα το προβλημα αλλα ειπε οτι δεν το αναγνωριζει το προβλημα και οτι εγω εβαλα καποιο προγραμα που χαλασε τον υπολογιστη., Του προτεινα να τον παρει πισω και να μου δωσει τα χρηματα μου αλλα το παιζει αδιαφορος και δεν ξερει τιποτα. Τι μου προτεινεται να κανω; Δεν μπορείς να κάνεις τίποτε εκτός από κράξιμο,όπου τον πετυχαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Απο την αρχη ειχα ξεκαθαρισει οτι επειδη ο υπολογιστης που θα επαιρνα ειναι παλιος, ηθελα να ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι λειτουργικος και αφου με διαβεβαιωσε οτι ειναι αριστος τον πηρα. Μολις πηγα σπιτι και τον συνδεσα δεν μπουταρε καν και οταν τελικα προσπαθησα αρκετες φορες εμπαινε στο λειτουργικο και εκανε επανεκκινισεις συνεχως. Του εστειλα μηνυματα και του ειπα το προβλημα αλλα ειπε οτι δεν το αναγνωριζει το προβλημα και οτι εγω εβαλα καποιο προγραμα που χαλασε τον υπολογιστη., Του προτεινα να τον παρει πισω και να μου δωσει τα χρηματα μου αλλα το παιζει αδιαφορος και δεν ξερει τιποτα. Τι μου προτεινεται να κανω; Σε τετοιες περιπτωσεις δοκιμαζουμε το υλικο προτου το αγορασουμε. Τωρα εσυ λες οτι δεν μπουταρε καν, ο αλλος λεει οτι ετρεξες καποιο προγραμμα και τον χαλασες, τρεχα γυρευε δηλαδη. Δοκιμασε να κανεις φορματ κι επανεγκατασταση καποιου παλιου λειτουργικου πχ τα ΧΡ. Αμα και παλι κανει επανακκινησεις, φταιει το πισι, τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Τελικα ηταν χαλασμαενο το τροφοδοτικο. Πηρα καινουριο και ολα ειναι κομπλε. Φυσικα ουτε λογος να μοιρασοτουμε τα χρηματα. Δεν πειραζει ελπιζω η πουστια που εκανε να βρεθει μπροστα του... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Σκεφτομαι να αγορασω μηχανη ζυμαρικων, κυριως λογω αναγκης αφου εχω δυσανεξια στη γλουτενη και τα ζυμαρικα χωρις γλουτενη κοστιζουν πανακριβα (πάνω απο 9€ το κιλο...) οποτε να φτιαχνω τα δικα μου. Καθοτι ασχετος, εχει κανεις εμπειρια να μου πει τι να προσεξω, ισως να προτεινει και καμια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Για παθησεις που αφορανε το κεφαλι σε τι γιατρο παμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 νευρολογο. αλλα πρωτα σε παθολογο για λεπτομρη διαγνωση το θεματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 νευρολογο. αλλα πρωτα σε παθολογο για λεπτομρη διαγνωση το θεματος. Ξερω την παθηση αλλα θελω περισσότερες εξετασειες, σκεφτομουν για χειρουργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 νευροχειρουργο τοτε. αυτο ασχολουνται με εγκεφαλικα νευρα και γενικα με αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 νευροχειρουργο τοτε. αυτο ασχολουνται με εγκεφαλικα νευρα και γενικα με αυτα. OK βασικα για υδροκεφαλο θελω να ρωτησω αν ξερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις