Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

έχει ένα συστηματάκι το facebook που σου δίνει τη δυνατήτα να ελεγξεις αν μπήκε κάποιος άλλος στο λογαριασμό σου. Μετά απο αρκετούς μήνες τσέκαρα τα mail μου και συνειδητοποιήσα ότι όντως κάποιος έμπαινε, αφού μίλησα με τον υπεύθυνο αυτόν δηλαδή που εμπαινε του είπα ότι τα ip ήταν τρια, ένα δηλαδή που ξεκινούσε από 79.107, ενα από 46.190 κι ένα από 176.58 κι αυτό με έκανε έξω φρενών διότι, φαντάζομαι ότι δεν εμπαινε μόνο αυτός, (αυτόν μπορεί και να τον δικαιολογούσα, μια και μπορεί να ήθελε να τσεκάρει ότι είμαι το πιστό κορίτσι που λέω ότι είμαι), αλλά φαντάζομαι ότι έμπαιναν και οι φίλοι του,αυτοί δηλαδή που τον βοήθησαν να σπάσει τον κωδικό.

Αυτός ισχυρίστηκε ότι έμπαινε μόνο αυτός και η αλλαγή του ip οφείλεται στο ότι έχει δυναμική Ip και ότι έσβηνε το μόντεμ και μετά από το άνοιγμα του μόντεμ το πισι έχει αλλη Ip. Δε γνωρίζω πολλά από Ip αλλά αυτό μου φαίνεται λίγο απίθανο, μια και αυτές οι ip εμφανίζονται περιοδικά, με την έννοια, ότι στις 11 το βράδυ μπορεί να είχε μπει η 79.107 και στις 1 η 46.190 και την επόμενη μέρα πάλι η 79.107. Αν ήταν έτσι όπως τα λέει θα εμφάνιζονταν διάφορες ip και όχι κατ'επανάληψη τρεις συγκεκριμένες, έτσι δεν είναι;

τι λέτε κι εσείς;

Ποιο ειναι αυτο το συστημα του fb?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η μπορεις να πας παραπανω στο ειδοποιησεις συνδεσης και να τσεκαρεις το email και καθε φορα που μπαινεις(εσυ η οποιος αλλος απο οπουδηποτε) θα σου ρχετε ειδοποιηση.

ειναι καπου εκνευριστικο αλλα αν εχεις υποψιες για κατι το βαζεις...

• Like 1

χαχα, κάποιος από τα Γιάννενα είχε μπει στο δικό μου στις 14/10! Και δεν ξέρω κανέναν από εκεί!

στa δικα μας account στο GW2 μπαινουν απο κινα...

οποτε καλα εισαι...

Από που μπορώ να προμηθευτώ τα αποσπάσματα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης ΙΚΑ όπου φαίνονται οι μέρες που έχω δουλέψει και τα ένσημα? Από το ΙΚΑ ή τον εργοδότη?

Ευχαριστώ.

Από το ΙΚΑ σίγουρα. Μπορείς να κάνεις και μια αίτηση (στο ΙΚΑ), να σου δώσουν έναν κλειδάριθμο και να βλεπεις τα ένσημά σου στην σελίδα τους.

• Like 1

το piratebay δεν εμφανιζει τπτ στο Search (ουτε στο browse)

any idea?

Θελω χελωνονιτζακια

Εμενα μου εμφανιζει.Μηπως δε το εχεις γραψει σωστα;;

Η αν ουτε παλι δε λειτουργει κανε το εξης: ψαξε οτι θες απο torrentz.eu και αν το εχει το piratebay θα στο βγαλει.

Ρε παιδιά αυτό τι σημαίνει; Να ανησυχώ; :ph34r:

Μου το πετάει καμιά φορά ενώ σερφάρω. Μία φορά κάθε 2 εβδομάδες πχ μου εμφανίζεται στο fb αλλά τώρα μόλις μου τόβγαλε όταν πήγα να μπω στο mail μου.

Τι συμβαίνει; Είμαι με ff

post-217321-0-39561800-1351086355_thumb.png

appendix, references, bibliography... στο author date system

πως τα βαζεις στο τελος της εκθεσης?

με ποια σειρα και πως πρεπει να ειναι γραμμενα?

thanks

Γειά σας παιδιά. Δεν κατέχω και πολλά απο Αθήνα.

Θέλω να ρωτήσω ποιός είναι ο προτιμότερος τρόπος (με μέσο μαζικής μεταφοράς) για να πάω απο Καλλιθέα στις Αχαρνές.

Στο Google Maps μου βγάζει αυτή τη διαδρομή που διαρκεί λέει 1ώρα και 16λεπτά: http://bit.ly/StewuG και δεν κατάλαβα ακριβώς τί είναι αυτά που πρέπει να πάρω.

Όταν ήμουν Αθήνα, αυτό που έκανα είναι να πάω με λεωφορείο στο Σύνταγμα, απο 'κεί μετρό για Σταθμό Λαρίσης και απο 'κει προαστιακό για Αχαρνές, αλλά όλο αυτό μου πήρε αρκετή ώρα. Δεν υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος τρόπος;

Ευχαριστώ προκαταβολικα.

Την προηγούμενη βδομάδα έσκαβα με κομπρεσέρ για να περάσουμε κάτι σωληνώσεις για μπάνιο. Δεν κάνω κάθε μέρα τέτοια δουλειά, έσκαψα κάπου 6 ώρες οπότε τα χέρια μου γαμήθηκαν, ειδικά το αριστερό από τον αγκώνα και κάτω μούδιασε ολόκληρο και αδυναμία στα δάχτυλα, τις 2 πρώτες μέρες δεν μπορούσα ούτε ποτήρι με νερό να πιάσω. Λογικά πιέστηκε το νεύρο και την άκουσε. Το θέμα είναι οτι μια βδομάδα μετά εξακολουθούν τα ίδια συμπτώματα. Λέτε να πάω σε γιατρό ή θα επανέλθει;

Δεν ξερω για πιο γρήγορα αλλα σου εχει οδηγίες απο κατω. Κανε και zoom παραλληλα στον χαρτη για να δεις.

Καλλιθέα

Ελλάδα

Περπατήστε προς ΣΤ.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Περίπου 9 λεπτά (700 μ)

ΣΤ.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αναγνωριστικό στάσης: 240014

Μ1 Υπόγειος σιδηρόδρομος προς ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ

7:49μ.μ. - 8:06μ.μ. (17 λεπτά, 9 στάσεις)

ΣΤ.ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ Αναγνωριστικό στάσης: 061034

Περπατήστε προς ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

Περίπου 2 λεπτά (7 λεπτά για μετεπιβίβαση)

ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ Αναγνωριστικό στάσης: 060901

Γ9 Λεωφορείο προς ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ - Κ. ΜΥΛΟΣ - ΑΧΑΡΝΑΙ

8:13μ.μ. - 8:43μ.μ. (30 λεπτά, 36 στάσεις)

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ Αναγνωριστικό στάσης: 130343

Χ41 Λεωφορείο προς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ-ΣΚΑ-ΑΧΑΡΝΑΙ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ

8:52μ.μ. - 8:56μ.μ. (4 λεπτά, 5 στάσεις)

ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αριστοτέλους 96

Αχαρνές, Ελλάδα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...