Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και έρχονται τα γενέθλια (και η γιορτή) του αγαπημένου μου, σκέφτομαι να του πάρω κάτι για το rasberry pi του. Επειδή όπου έχω ρωτήσει μου λένε "Τι είναι αυτό;", ξέρετε πού μπορώ να δω πράγματα/αξεσουάρ/οτιδήποτε για αυτό το πράγμα; Το έχει βάλει πάνω σε μία οθόνη που έχει πάρει, οπότε δεν θέλω να του πάρω θήκη γιατί δεν νομίζω να βολεύει κάπου. Πού μπορώ να δω πράγματα για αυτό το μαραφέτι στην Ελλάδα; Έστω και ηλεκτρονικά, αρκεί να έρθει πριν τις 25 του μήνα :P 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδη δεν εχω ψαξει ποτε το αντιστοιχο section και δεν εχω χρονο τωρα. Στα Ubuntu γιατι με την εντολη xcalc & δεν μου τρεχει η εφαρμογη στο παρασκηνιο αλλα στο προσκηνιο?

Μιας και έρχονται τα γενέθλια (και η γιορτή) του αγαπημένου μου, σκέφτομαι να του πάρω κάτι για το rasberry pi του. Επειδή όπου έχω ρωτήσει μου λένε "Τι είναι αυτό;", ξέρετε πού μπορώ να δω πράγματα/αξεσουάρ/οτιδήποτε για αυτό το πράγμα; Το έχει βάλει πάνω σε μία οθόνη που έχει πάρει, οπότε δεν θέλω να του πάρω θήκη γιατί δεν νομίζω να βολεύει κάπου. Πού μπορώ να δω πράγματα για αυτό το μαραφέτι στην Ελλάδα; Έστω και ηλεκτρονικά, αρκεί να έρθει πριν τις 25 του μήνα :P

Aπό αυτό το γκρουπακι έχω δει να ανεβάζουν πολλά πραγματάκια για rasperry. Aκόμα και από εξωτερικό να πάρεις προλαβαίνουν να σου έρθουν.

Για ελληνικο ισως να βρεις εδώ κάτι.

Ξέρει κανείς που θα βρω έναν μετασχηματιστή που να μου βγάζει γύρω στα 15volt και 2 με 2,5 το πολύ αμπέρ;

Ψάχνοντας σε φορτιστές από κινητά και κατά καιρούς συσκευές δεν θα βρω με τέτοια χαρακτηριστικά οπότε λέω μήπως υπάρχει κανα ον λάιν μαγαζί ελληνικό σε πρώτη φάση, που να πουλάει τέτοια

• Moderators

Μπορω με καποιον τροπο να δω ολα τα status udpates ενος φιλου στο ΦΒ? Οχι τα shares κλπ, μοναχα τα status, εστω ενος συγκεκριμενου μηνα π.χ.

Μπορω με καποιον τροπο να δω ολα τα status udpates ενος φιλου στο ΦΒ? Οχι τα shares κλπ, μοναχα τα status, εστω ενος συγκεκριμενου μηνα π.χ.

O μόνος τρόπος που ξέρω είναι να βάλεις τον φίλο σου στη λίστα με τους στενούς φίλους και μετά απο τη διαχείριση λίστας να επιλέξεις μόνο τις ενημερώσεις κατάστασης. Έτσι όμως θα δείχνει και αναγκαστικά και τα shares. Μέσα απο το FB δεν νομίζω να γίνεται ακριβώς αυτό που ζητάς.

• Like 1

• Moderators

O μόνος τρόπος που ξέρω είναι να βάλεις τον φίλο σου στη λίστα με τους στενούς φίλους και μετά απο τη διαχείριση λίστας να επιλέξεις μόνο τις ενημερώσεις κατάστασης. Έτσι όμως θα δείχνει και αναγκαστικά και τα shares. Μέσα απο το FB δεν νομίζω να γίνεται ακριβώς αυτό που ζητάς.

Oh well... :(

Kαι αλλη μια αναλογη ερωτηση. Διαπιστωσα στο νεο messenger για android πως μπορω να πραγματοποιησω κληση α λα viber με τις επαφες μου στο ΦΒ. Το κακο ειναι πως η ποιοτητα κλησης ειναι αθλια και το χειροτερο ειναι πως μπορουν και οι επαφες μου να πραγματοποιησουν κλησες με εμενα. Υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω αυτο το feature ή το παντρευομαστε πλεον?

καλησπέρα παιδιά.

θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος mod εάν γίνετε.

σπουδάζω πληροφορική στο ΤΕΙ του Πειραιά και μας ζήτησαν να κάνουμε πρακτική.

το ερώτημα μου είναι μπορώ να κάνω την πρακτική μου στο insomnia.gr ?

ευχαριστώ.

• Like 1

parasaser, on 06 Apr 2014 - 5:58 PM, said:parasaser, on 06 Apr 2014 - 5:58 PM, said:

καλησπέρα παιδιά.

θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος mod εάν γίνετε.

σπουδάζω πληροφορική στο ΤΕΙ του Πειραιά και μας ζήτησαν να κάνουμε πρακτική.

το ερώτημα μου είναι μπορώ να κάνω την πρακτική μου στο insomnia.gr ?

ευχαριστώ.

Αυτό μάλλον εμπίπτει στις αρμοδιότητες και στην δικαιοδοσία του Hall με εκείνον πρέπει να επικοινωνήσεις

http://www.insomnia.gr/user/39041-hal9000/

• Like 1

Καλησπέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει ήδη κάνει την πρακτική του ένα εξάμηνο,μπορεί να κάνει και δεύτερο εξάμηνο σε άλλη εταιρία ;

Όχι μέσω του Τει. Δηλαδή των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και ΟΑΕΔ. Τώρα πρακτική μπορείς να ζητήσεις από εταιρία και ειναι στο χερι της να σου δώσει μια ανάλογη σύμβαση...

Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για να κατεβάσω το μέγεθος (mb) μιας φωτογραφίας;

Το θέλω για να την ανεβάσω σε site το οποίο έχει όριο στο μέγεθος

Με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων.

Μικραίνεις το μέγεθος της ή/και αλλάζεις το φορμά της.

Αν έχεις win ο ευκολότερος τρόπος είναι το ms paint.

Θυμήθηκα που πριν λίγο καιρό έκανα κροπάρισμα κάτι εικόνων, και η νέα εικόνα είχε μεγαλύτερο μέγεθος από το παλιό  :unsure:     Απλώς το αναφέρω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...